Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
hoceli igrati Gerrard ...
Obradujte me statisticari , recite da Lucas ima kartone da danas rahat gledam tekmu 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Red Assassin
- Kontakt:
Danas Lavina igra svoju 100tekmu Kenny ga je nahvalio za njegove partije ove sezone.. Meni je bilo muka kad onu tekmu Lucas nije igrao kad smo pobjedili 1-0 jedva.. Sa njim sve izgleda bolje igramo pass and move i gerrard i meireles imaju vise prostora da krenu naprijed kad je iza njih Lucas a ne Poulsen.Dirk je napisao/la:Obradujte me statisticari , recite da Lucas ima kartone da danas rahat gledam tekmu
Evo sta je rekao Kenny:
"I don't know why he has started playing so well. Maybe he just needed time to settle. Whatever the reason, we're just grateful for the job that he's doing.
Zadnja izmjena: Red Assassin, dana/u 12 feb 2011, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ste vidjeli ovaj gol Nanija i ako vam i dalje nije jasno sto je krilna pozicija Kuyta u Liverpoolu tako kriticna vec vishe godina. Kada bi on uradio ovo sto je Nani, a ovo nije neko mudro slovo, samo moras biti brz i imati mirnocu u zavrsnici. Kuyt nit je brz, niti kod imalo ozbiljnih trenera moze igrati krilo, zato je Liverpool i bio gdje jeste sve ove godine. Moze se on boriti koliko hoce, al recimo da je Liverpool bio umjesto manchestera, tekma bi prvo pol bila 0-0, a ovako je 1-0. I sad jel bolje trcati dole-gore ili ovako efikasno ostvariti prednost za svoju ekipu?
Kenny je izgleda skontao da Kuyt ne moze igrati krilo pa je malo i formaciju modifikovao, a kad se Carol vrati ocekujem klupu za Kuyta, a na ljeto 5-6mil od njegove prodaje
Kenny je izgleda skontao da Kuyt ne moze igrati krilo pa je malo i formaciju modifikovao, a kad se Carol vrati ocekujem klupu za Kuyta, a na ljeto 5-6mil od njegove prodaje
nema potpisa
- reds_forever
- Kontakt:
Za one koji su sumnjali, Gerrardova izjava za Daily Fail
“But I’m well past that now. Well over it. I won’t be going anywhere else. I’m 31 this summer and I tell myself every day that I made the right decision. I’m pleased because, when I look back on my career, I have no regrets. I would have regretted leaving Liverpool.”
The Liverpool supporters will be glad to hear how committed the midfielder is to the club.
“But I’m well past that now. Well over it. I won’t be going anywhere else. I’m 31 this summer and I tell myself every day that I made the right decision. I’m pleased because, when I look back on my career, I have no regrets. I would have regretted leaving Liverpool.”
The Liverpool supporters will be glad to hear how committed the midfielder is to the club.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- King Kenny
- Kontakt:
Ovaj City ako ovako nastavi ne gine im Europa liga....bar se nadam
Sto se Lukasa tice,nije on los za razliku od recimo Poulsena koji ne zna dodati saigracu loptu na udaljenosti od 5-10 metara...

Sto se Lukasa tice,nije on los za razliku od recimo Poulsena koji ne zna dodati saigracu loptu na udaljenosti od 5-10 metara...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Priblizava se taj mec za koji minut i znacemo sastave za danasnju tekmu 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Red Assassin
- Kontakt:
Ako si gledao tekmu Manutd-Mancity prvo poluvrijeme bili su ravnopravni al et Nani ga zabio..King Kenny je napisao/la:Ovaj City ako ovako nastavi ne gine im Europa liga....bar se nadam![]()
- King Kenny
- Kontakt:
Mislim na rezultate...djaba igra ako nema rezultata...Red Assassin je napisao/la:Ako si gledao tekmu Manutd-Mancity prvo poluvrijeme bili su ravnopravni al et Nani ga zabio..King Kenny je napisao/la:Ovaj City ako ovako nastavi ne gine im Europa liga....bar se nadam![]()

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Johnson, Maxi,Meireles, Lucas, Aurelio, Kuyt, Suarez.
Subs: Gulacsi, Kyrgiakos,Wilson, Poulsen, Pacheco, Jovanovic, Ngog.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Gerrard , AggerHan!$;Lfc je napisao/la:Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Johnson, Maxi,Meireles, Lucas, Aurelio, Kuyt, Suarez.

Odlicno da se Suarez vidi na djelu

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Neznam ni ja sad ne vjerujem u pobjedu od 4:0 nego u pobjedu od 2:0 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Red Assassin
- Kontakt:
Opet kenny pripremio iznenadjenje.. Na oko ne izgleda nista poesbno jedino sto suarez igra.. Vidjet cemo ja mu vjerujem YNWA
-------------Reina-----------------
Kelly-----Skrtel-----Carra-----Glen
Maxi----Lucas--Meireles---Aurelio
-------Suarez---------Kajt----------
Odgovara nam sto man city gubi.. oni su konkurenti za 4tu poziciju..
Iskreno, više nam ne odgovara. Kasno smo se probudili i ne vjerujem da ćemo doći do 4. pozicije, zahvaljujući Royu, naravno. Draže bi mi bilo da je ostalo izjednačeno, da je tu Scum prosuo bodove. Al', eto Rooney se probudi i zabi fantastičan gol.Red Assassin je napisao/la:Opet kenny pripremio iznenadjenje.. Na oko ne izgleda nista poesbno jedino sto suarez igra.. Vidjet cemo ja mu vjerujem YNWA

Strašno mi je žao što nema Aggera. Al' vjerujem Kenny-ju.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Uzivajte u himnoj i golovima Suareza. 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
TakođerILoveLFC je napisao/la:Uzivajte u himnoj i golovima Suareza.

@Lily kako ne vjerujes da cemo biti 4. Chelsea i Tottetham imaju teska gostovanja i nevjerujem da ce pobjediti ni jedna ni druga ekipa , i tako ako danas pobjedimo abd priblizavamo im se na 3 boda !
Manchester United bjezi Chelseu 10 bodova a oni vjeruju da mogu da osvoje ligu
Manchester United bjezi Chelseu 10 bodova a oni vjeruju da mogu da osvoje ligu

YOU'LL NEVER WALK ALONE
sta ovo nigdje Joe Cola
- Red Assassin
- Kontakt:
Ma udjemol u seriju jos 5 pobjeda za redom mi cemo biti cetvrti ili treci.. Ne vidim zasto nebi mogli biti..Lily je napisao/la:Iskreno, više nam ne odgovara. Kasno smo se probudili i ne vjerujem da ćemo doći do 4. pozicije, zahvaljujući Royu, naravno. Draže bi mi bilo da je ostalo izjednačeno, da je tu Scum prosuo bodove. Al', eto Rooney se probudi i zabi fantastičan gol.Red Assassin je napisao/la:Opet kenny pripremio iznenadjenje.. Na oko ne izgleda nista poesbno jedino sto suarez igra.. Vidjet cemo ja mu vjerujem YNWA
Odgovara nam sto man city gubi.. oni su konkurenti za 4tu poziciju..![]()
Strašno mi je žao što nema Aggera. Al' vjerujem Kenny-ju.
Svaka tekma nam je od vitalnog znajcaja pa me malo iznenadila ova postva bez Gerrarda i Aggera, Agger je najzasluzniji sto nismo 4tri tekme primili gol.. on kad igra nema golova dok ovaj tandem skrlel-carrager je panican al et vidjet cemo..
Just have a little faith.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.