Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

bob
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la bob » 12 feb 2011, 14:19

hoceli igrati Gerrard ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 feb 2011, 14:21

Obradujte me statisticari , recite da Lucas ima kartone da danas rahat gledam tekmu 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 12 feb 2011, 14:36

Dirk je napisao/la:Obradujte me statisticari , recite da Lucas ima kartone da danas rahat gledam tekmu 8-)
Danas Lavina igra svoju 100tekmu Kenny ga je nahvalio za njegove partije ove sezone.. Meni je bilo muka kad onu tekmu Lucas nije igrao kad smo pobjedili 1-0 jedva.. Sa njim sve izgleda bolje igramo pass and move i gerrard i meireles imaju vise prostora da krenu naprijed kad je iza njih Lucas a ne Poulsen.

Evo sta je rekao Kenny:
"I don't know why he has started playing so well. Maybe he just needed time to settle. Whatever the reason, we're just grateful for the job that he's doing.
Zadnja izmjena: Red Assassin, dana/u 12 feb 2011, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 feb 2011, 14:37

Ako ste vidjeli ovaj gol Nanija i ako vam i dalje nije jasno sto je krilna pozicija Kuyta u Liverpoolu tako kriticna vec vishe godina. Kada bi on uradio ovo sto je Nani, a ovo nije neko mudro slovo, samo moras biti brz i imati mirnocu u zavrsnici. Kuyt nit je brz, niti kod imalo ozbiljnih trenera moze igrati krilo, zato je Liverpool i bio gdje jeste sve ove godine. Moze se on boriti koliko hoce, al recimo da je Liverpool bio umjesto manchestera, tekma bi prvo pol bila 0-0, a ovako je 1-0. I sad jel bolje trcati dole-gore ili ovako efikasno ostvariti prednost za svoju ekipu?

Kenny je izgleda skontao da Kuyt ne moze igrati krilo pa je malo i formaciju modifikovao, a kad se Carol vrati ocekujem klupu za Kuyta, a na ljeto 5-6mil od njegove prodaje
nema potpisa

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 feb 2011, 14:37

Za one koji su sumnjali, Gerrardova izjava za Daily Fail

“But I’m well past that now. Well over it. I won’t be going anywhere else. I’m 31 this summer and I tell myself every day that I made the right decision. I’m pleased because, when I look back on my career, I have no regrets. I would have regretted leaving Liverpool.”

The Liverpool supporters will be glad to hear how committed the midfielder is to the club.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 12 feb 2011, 14:39

Ovaj City ako ovako nastavi ne gine im Europa liga....bar se nadam :mrgreen:
Sto se Lukasa tice,nije on los za razliku od recimo Poulsena koji ne zna dodati saigracu loptu na udaljenosti od 5-10 metara... :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 12 feb 2011, 14:54

Priblizava se taj mec za koji minut i znacemo sastave za danasnju tekmu :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 12 feb 2011, 14:56

King Kenny je napisao/la:Ovaj City ako ovako nastavi ne gine im Europa liga....bar se nadam :mrgreen:
Sto se Lukasa tice,nije on los za razliku od recimo Poulsena koji ne zna dodati saigracu loptu na udaljenosti od 5-10 metara... :D
Ako si gledao tekmu Manutd-Mancity prvo poluvrijeme bili su ravnopravni al et Nani ga zabio..

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 12 feb 2011, 15:00

Red Assassin je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Ovaj City ako ovako nastavi ne gine im Europa liga....bar se nadam :mrgreen:
Ako si gledao tekmu Manutd-Mancity prvo poluvrijeme bili su ravnopravni al et Nani ga zabio..
Mislim na rezultate...djaba igra ako nema rezultata... ;)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 12 feb 2011, 15:05

Daj sta je ovo nece da napisu sastav :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 12 feb 2011, 15:07

Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Johnson, Maxi,Meireles, Lucas, Aurelio, Kuyt, Suarez.
Subs: Gulacsi, Kyrgiakos,Wilson, Poulsen, Pacheco, Jovanovic, Ngog.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 feb 2011, 15:08

Han!$;Lfc je napisao/la:Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Johnson, Maxi,Meireles, Lucas, Aurelio, Kuyt, Suarez.
Subs: Gulacsi, Kyrgiakos,Wilson, Poulsen, Pacheco, Jovanovic, Ngog.
Gerrard , Agger :?: Tacno sta je sa njima znam da je Stevie vukao malu povredu a sta je sa Dancem 8-)

Odlicno da se Suarez vidi na djelu 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 12 feb 2011, 15:09

Neznam ni ja sad ne vjerujem u pobjedu od 4:0 nego u pobjedu od 2:0 ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 12 feb 2011, 15:30

Opet kenny pripremio iznenadjenje.. Na oko ne izgleda nista poesbno jedino sto suarez igra.. Vidjet cemo ja mu vjerujem YNWA

-------------Reina-----------------
Kelly-----Skrtel-----Carra-----Glen
Maxi----Lucas--Meireles---Aurelio
-------Suarez---------Kajt----------

Odgovara nam sto man city gubi.. oni su konkurenti za 4tu poziciju..

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 feb 2011, 15:40

Red Assassin je napisao/la:Opet kenny pripremio iznenadjenje.. Na oko ne izgleda nista poesbno jedino sto suarez igra.. Vidjet cemo ja mu vjerujem YNWA

Iskreno, više nam ne odgovara. Kasno smo se probudili i ne vjerujem da ćemo doći do 4. pozicije, zahvaljujući Royu, naravno. Draže bi mi bilo da je ostalo izjednačeno, da je tu Scum prosuo bodove. Al', eto Rooney se probudi i zabi fantastičan gol. :roll:

Strašno mi je žao što nema Aggera. Al' vjerujem Kenny-ju.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 12 feb 2011, 15:44

Uzivajte u himnoj i golovima Suareza. 8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 12 feb 2011, 15:45

ILoveLFC je napisao/la:Uzivajte u himnoj i golovima Suareza. 8-)
Također :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 12 feb 2011, 15:45

@Lily kako ne vjerujes da cemo biti 4. Chelsea i Tottetham imaju teska gostovanja i nevjerujem da ce pobjediti ni jedna ni druga ekipa , i tako ako danas pobjedimo abd priblizavamo im se na 3 boda !

Manchester United bjezi Chelseu 10 bodova a oni vjeruju da mogu da osvoje ligu :roll:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Huleee
Kontakt:

Post Postao/la Huleee » 12 feb 2011, 15:45

sta ovo nigdje Joe Cola

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 12 feb 2011, 15:48

Lily je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Opet kenny pripremio iznenadjenje.. Na oko ne izgleda nista poesbno jedino sto suarez igra.. Vidjet cemo ja mu vjerujem YNWA

Iskreno, više nam ne odgovara. Kasno smo se probudili i ne vjerujem da ćemo doći do 4. pozicije, zahvaljujući Royu, naravno. Draže bi mi bilo da je ostalo izjednačeno, da je tu Scum prosuo bodove. Al', eto Rooney se probudi i zabi fantastičan gol. :roll:

Strašno mi je žao što nema Aggera. Al' vjerujem Kenny-ju.
Ma udjemol u seriju jos 5 pobjeda za redom mi cemo biti cetvrti ili treci.. Ne vidim zasto nebi mogli biti..
Svaka tekma nam je od vitalnog znajcaja pa me malo iznenadila ova postva bez Gerrarda i Aggera, Agger je najzasluzniji sto nismo 4tri tekme primili gol.. on kad igra nema golova dok ovaj tandem skrlel-carrager je panican al et vidjet cemo..

Just have a little faith.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.