Pa jos samo treba da se ne prodajureddragon001 je napisao/la:Prodaju se karte nema ljudi interesa, veceras predstavljanje igrackog kadra na gradiniu 18:30

Pa jos samo treba da se ne prodajureddragon001 je napisao/la:Prodaju se karte nema ljudi interesa, veceras predstavljanje igrackog kadra na gradiniu 18:30
Dobar rezultat momci dobro odradili trener i pomoćni na nivou pritisak su pravili....posle gola do kraja poluvremena mogli smo i bolje.... Dobro otvaranje sezone ali u Capljini ne ocekujem nista....osim boljeg rezultata od prošle godine nek bude minimalan ako mora imamo se gdje vaditi.... Marketing promocija mora biti više ne navijača nego gledatelja loše je ovoastra1922 je napisao/la:Čestitke svima na pobjedi.odlicna utakmica još bolji rezultat.devedzic arap aljo minel brzi šteta da u ekipi nisu ostali Brkić isan i faca.lijepo je vidjeti našu djecu kako vode nas klub do pobjede.u čapljini će biti teško ali treba strpljivo odigrat i probati uzeti tri boda.ova će utakmica pokazati imamol šanse za vrh ili cemo sa domaćim pobjedama ostati u ligi .
Stjepanovic dobar iznenadio me dok za brzog i jaranović se nema sta reci.abid nedorečen ali je mašina.
I još ova dva gola su mi najljepša unazad par godina.oba iz prelijepih akcija
Jesmo, one adidasove sa astrinog avatara. Ali su ovi odma poslije njih najljepsifender13 je napisao/la:Nikad ljepše dresove nismo imali, idemo danas do pobjede SVI NA BANJU
Ako je u istom terminu kao Velez nece. City tv prenosi direktno Velez-Jedinstvozmaj348 je napisao/la:Da li ce biti prenos Capljina-Zvijezda na onom kanalu kao i u prosloj sezoni ?
Gdje se moze gledati ova CityTV, ima li na MojaTV?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je u istom terminu kao Velez nece. City tv prenosi direktno Velez-Jedinstvozmaj348 je napisao/la:Da li ce biti prenos Capljina-Zvijezda na onom kanalu kao i u prosloj sezoni ?
da,imaš taj kanal na Moja tv..harden je napisao/la:Gdje se moze gledati ova CityTV, ima li na MojaTV?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je u istom terminu kao Velez nece. City tv prenosi direktno Velez-Jedinstvozmaj348 je napisao/la:Da li ce biti prenos Capljina-Zvijezda na onom kanalu kao i u prosloj sezoni ?
Damjanovic bi trebao biti u rosteru za Capljinu, trenirao je sa Borcem valjda je spremanDevilsAdvocate je napisao/la:Dal ce Damjanovic imat pravo nastupa protiv Capline tj. dal je uopste spreman, posto nije bio u kombinacijama protiv Gorazda? Od Daria ocekujem jako puno ove sezone, pogotovo nakon odlaska Savica
I sta je s onog napadaca Hadzica Hodzica il kako vec, sto je dosao iz "cehoslovacke" , jel ostao u klubu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.