Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Nemoze se igrat pored ovog malog go.vneta ,jos nabio desetku na ledja pa ovo je nevjerovatno...Odkad je doso u Brooklyn muka mi gledat utakmice sam zbog ovog Thorntona.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Gledaj petorke, spremna za bajramskog

kako mrzim Thorntona i Livingstona, to su prikaze .. pogotovo ovog prvog, **** mu mater'na mala glavata
odlicna odbrana..
Thorton je ljubomoran na Mirzinu kosu i zbog toga mu neda loptu.Chinaglia je napisao/la:kako mrzim Thorntona i Livingstona, to su prikaze .. pogotovo ovog prvog, **** mu mater'na mala glavata
Nosi desetku ufur'o se misli da je Ronaldinho

xinxee je napisao/la:odlicna odbrana..

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Mirza igra odlicno u odbrani,ali vidi se da se toliko i ne nudi u napadu jer zna da nece dobitt lopte
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- L'Avvocato
- Kontakt:
+1bhfanatic14 je napisao/la:Nemoze se igrat pored ovog malog go.vneta ,jos nabio desetku na ledja pa ovo je nevjerovatno...Odkad je doso u Brooklyn muka mi gledat utakmice sam zbog ovog Thorntona.
Iritantan do bola.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ne moze ovo je tako tesko i tuzno gledati..igra super odbranu i u napadu dotakne 4 puta loptu ali DOTAKNE ne osuta...onaj KRALJ,IDOL je primi u korneru i igra ledjima neda loptu i gotovo..bjezi jbt
Taman se rijese jednog bilmeza (Brooks), kad ono drugi preko praga... Thronton je pegla samo takva
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Znaci ušao sam na forum samo da *ebem mater ovom glavatom debilu! 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
Koje stoke,naprijed se raspucali nedaju lopte a u odbrani Mirza ih sam drzi.,.Sto mi vade zivce to opisat nemogu,ovog Ronaldinha treba pod hitno izudarat 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Dobije loptu, doda iste sekunde, priliku za sut ima svakih 10 minuta. Thorton gori od ovih dosadasnjih majstora s loptom, ako je to moguce.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
_dreamer_ je napisao/la:Taman se rijese jednog bilmeza (Brooks), kad ono drugi preko praga... Thronton je pegla samo takva

- zlatniljiljan89
- Kontakt:
**** ti sunce tek se sad prikljucio.. kako je igrao nas KING
Thorntonu ili Andersonu i njemu je bgm. povelikaAlanSmith14 je napisao/la:Znaci ušao sam na forum samo da *ebem mater ovom glavatom debilu!

M.Delac 2
Ovaj Latino je 10X bolji od Marcusa. On uvijek dodaje 

- zlatniljiljan89
- Kontakt:
cuj brooks bilmez. pa ti covjece nisi pogledao 2 utakmice da valja ili to ili fakat lupetasarmin je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Taman se rijese jednog bilmeza (Brooks), kad ono drugi preko praga... Thronton je pegla samo takvai ja sam se sjetio, ovako je i on silio loptu, mada mi se ovaj čini i gori, jer je još kao i neki šuter.