Nisam te niti ja shvatio u prvom postu ali sada je jasno što želiš reći.schweinsteiger je napisao/la:Druze,nisi me shvatio
Ako uprava kaze da se odrekao,on se sigurno odrekao tih para,ja to nisam dovodio u pitanje.Ja govorim da nas vecina misli da se on odrekao tih para zbog neke ljubavi prema Bayernu,a ustvari,Bayern je bio jedina dovoljno zagrijana musterija da plati svih 40 mil za njega i MISLIM da se on vise odrekao tih para da ode iz Bilbaa,nego da dodje u Bayern.Shvatas sta pokusavam da kazem?
Svakako da je Bayern bio jedina dovoljno zagrijana mušterija, mislim da to nitko ne može opovrgnuti. Tako da se slažemo.
On je svakako želio otići iz Bilbaa jer momak želi napredovati a to u Athleticu ne može. Još bih napomenuo da prava istina oko ovog transfera još nije izašla a Javi Martinez je rekao da će kad-tad reći što se zapravo dešavalo. Vjerujem da je ovaj momak strašno psihički pao tijekom svih natezanja. Ljudi iz Athletica su ga psihički uništili.
Spomenuo sam 4 netto. Dakle, realno je da nakon što je ostavio 2 milijuna Bayernu ima plaću oko 8 milijuna brutto. Nekako ne vjerujem da ima više. Čisto iz svih tih napisa prije i poslije transfera mislim da ima oko 4 milijuna netto. Ali naravno da to ne znači da sam u pravu.effe_sa je napisao/la:Gore si mislim spomenuo da je plata Javija negdje oko 2 miliona netto, a ta plata je sigurno veća, mislim negdje najmanje 5 miliona netto. Spominjalo se jedno vrijeme 7 miliona netto, toliko npr. ima Ribery, ali manja je kod Martineza, možda nekih 5-6 miliona.
Dobro dosta o Havetovoj plaći jer bi mogli tako još dugo vremena.....