FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 05 maj 2018, 20:38

ANTIANTIFA je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Polako ljudi nakon kupa je sezona gotova. Uzeti taj kup barem i onda ce stvari ici drugacije.
100% bice ili nekako dogovor s Amarom ili oni sami idu. Druge nema.
:lol:

a ti si bas okej, ali bas okej, ono baš okej, kod tebe je sve lila dobrila, zavidim ti, bit ce sve okej :bih:
Jasta bas nisi citao poslije 88 minute i 3-3, odma je halalio tad.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 05 maj 2018, 20:49

Ja se pitam sad jednu drugu stvar, a to je sta je to Papac doprinio sa ovim igracima

vranjes, mehremic, modic i hadzic....

Je li on nije u stanju dovesti kvalitetno pojacanje ili se nema para za to?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2018, 20:50

Muha je baš tjerao Adžema nakon Mostara, tog se dobro sjećam, i to je bio jedan od najglasnijih u tome. Tako da nije baš kod njega lila dobrila :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 05 maj 2018, 20:55

nisam tad bio registrovan halali :lol:

ovdje se tacno preslikavaju amarove rijeci iz 2011. kada je izjavio kako je liga u par deka i kako ce prvak biti ona ekipa koja bude najmanje kiksala i tako baš i bi, mi od radnika tačnije od 31.03. nismo pobijedili, kada smo trebali zakucati zrinjski u mostaru zajebali smo sami sebe a oni se sa druge strane vratili iz mrtvih, i tu su prelomili sezonu, mi kiks za kiksom, oni se dohavizali na vrijeme i to je to
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2018, 20:57

Konzerva je napisao/la:Ja se pitam sad jednu drugu stvar, a to je sta je to Papac doprinio sa ovim igracima

vranjes, mehremic, modic i hadzic....

Je li on nije u stanju dovesti kvalitetno pojacanje ili se nema para za to?
Za Modića je odmah rečeno da od njega ništa ne očekujemo ovu polusezonu, da je to igrač sa iduće sezone, mada ja sam već pisao kad je on dolazio da sumnjam da će on donijeti neki veći kvalitet ekipi al' helem nije momak ni igrao tako da nema razloga o njemu raspravljati.

Vranješa je Adžem preforsirao sa konstantnim igranjem plus ga je nakon pobjede protiv Radnika na Grbavici počeo gurati na desetku, i budala vidi da od njega tu nema ništa, on ti može pomoći ako igra licem prema golu, a to je vrlo teško na poziciji desetke (pogotovo u Adžemovoj taktici), sjetite se da je i Zeba izgledao kao amater pod njegovim vodstvom. Dok je momak igrao centralnog veznog bio je ok, dao je gol u Mostaru, dao je gol Radniku, i općenito je igrao solidno u tom periodu.

Mehremić je priča za sebe, defanzivna rupa definitivno, u početku je u ofanzivi bio dobar, kasnije je i tu kurcu za uši pao, bio ebeni amater. Sad protiv Krupe u Kupu je konačno odigrao dobar meč nakon dva mjeseca haman.

Hadžić je nedorečen, propustio je par 4,5 tekmi zbog povreda, seljakan je na poziciju lijevog beka, niđe veze sve u svemu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 05 maj 2018, 21:00

Raonffa je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Može li link molim vas? Hvala
http://sportbh.stream/mojatv.php
Hvala ti kolega, bolje da se nije ni gledalo ali hajd..

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 05 maj 2018, 21:00

Mi smo prije 5. kola imali prednost 4 boda. A titulu smo izgubili 2. kola prije kraja.

Mismovicu uzmi Olimpic i mrs u 100 pm. Povedi naravno Adzema i sina. Ostavit one momke sto rade svoj posao normalno kao sto su Dobraca, 1921.ba.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2018, 21:05

diplomatija je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Može li link molim vas? Hvala
http://sportbh.stream/mojatv.php
Hvala ti kolega, bolje da se nije ni gledalo ali hajd..
Ma nekako ti fali u životu kad ih ne gledaš, mazohizam teški! :mrgreen:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 05 maj 2018, 21:09

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 05 maj 2018, 21:11

čovjek ima najace izjave na poluvremenu, i ja sam za to da se njemu pruzi sansa i da dokaze koliko zna i umije, vidio je gdje je adžem grijesio i kako je radio, on nek radi samo kontra i nek mu obavezno papac sastavlja izmjene :bih:

:ljepota:

slika

KOJE UBLEHE :lol:

HTJELI BI ZADRZATI OVU UPRAVU ALI DA SE VRATI AMAR !? :lol: :rol:

KOJE UBLEHE I GLUPANI ! :bow:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 maj 2018, 21:16

Gledaj cela ko pista za komarce zemberek te **** njemu svaka tekma ista gubili ili igrali dobro prica isto sranje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 05 maj 2018, 21:26

:plac:

slika

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 maj 2018, 21:29

Danas me nista nije iznenadilo ili razocaralo, ocekivano, ko god prati fudbal aktivno znao je da mi ne mozemo do pobjede jer nam je igra katastrofa, i ovu u kupu prvu sto smo uzeli je bilo zbog slabe postavke Krupe a vrlo lako bi mogli i kup zijanit.
Nista ovo nije novo, ovo je samo kulminacija rada u tzv. "sportskom segmentu kluba", koja je ustaljenim procedurama kad su clanovi uprave i nadzornog odbora glumili da igraju football managera i dovodili igrace koje su "skautirali" preko aplikacije.
Od tada se promjenilo hejbet igraca i trenera, promijenile se i procedure a rezultat isti ostao, cista nula.
A zasto nema rezultata? Zato sto su nisu pravi ljudi na pravim funkcijama.
Sportski segment je cista izmisljotina, citav fudbalski klub je sportski segment, nema ostalih segmenata, fudbalski klub postoji zbog sportskih uspjeha i kad nema sportskih uspjeha nema ni opravdanja.
Znamo svi koji covjek je garant za sportske uspjehe, a znamo i zasto nije u klubu, jer je nekad posudio ogromne pare da klub bukvalno prezivi, e to je bilo za opstanak kluba, covjek je dao pare kad marke nije bilo u klupskoj kasi, i sad kad treba da se dogovori da dobije te pare nazad kad je finansijska situacija u klubu bolja kazu mu nema nigdje na papiru da je dao te pare? Pa koga prave budalom tu? Najvecu legendu kluba tako da tretiraju? A oni kad posude svoje pare uzmu ih nazad za koji mjesec sa kamatom, a covjeku koji je ucinio ovaj klub najvecim u drzavi kazu da nije pozeljan na zapadu?
Oni da malo volje Zelju kolko se busaju preko internet botova jos veceras bi podnijeli ostavku. Eto kazu uspostavili su sistem, ne moze se sad marka uzet iz kluba da se ne zna, ok hvala na sistemu, ne moze se vise krasti, znaci ko god dodje mjesto vas sigurni smo da nece biti kriminalnih radnji.
Sad fino stavite Zeljin interes ispred licnog interesa i dajte Amaru sta zeli, ako vam sujeta i ego ne da to, onda podnesite ostavke. Jer Amar je sto hiljada puta vazniji od vas.
A ta prica ko ce doci ako oni odu je suplja, ima bruku ljudi koji su uvijek pomagali klubu i dosta mladih ljudih koji su vjerujem spremni pomoc kao sto su prije koju godinu bili Bajramovic i Vukotic. U ostalom ko je znao za Misimovica prije nego je usao u klub? Niko. Sigurno postoji jos takvih ljudi koji mogu uci u upravu i nadzorni odbor.

I jos za kraj:

https://sportsport.ba/fudbal/jasna-poru ... rty/238774
https://sportsport.ba/fudbal/grbavicom- ... sim/275115
slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 05 maj 2018, 21:46

irfo je napisao/la:Danas me nista nije iznenadilo ili razocaralo, ocekivano, ko god prati fudbal aktivno znao je da mi ne mozemo do pobjede jer nam je igra katastrofa, i ovu u kupu prvu sto smo uzeli je bilo zbog slabe postavke Krupe a vrlo lako bi mogli i kup zijanit.
Nista ovo nije novo, ovo je samo kulminacija rada u tzv. "sportskom segmentu kluba", koja je ustaljenim procedurama kad su clanovi uprave i nadzornog odbora glumili da igraju football managera i dovodili igrace koje su "skautirali" preko aplikacije.
Od tada se promjenilo hejbet igraca i trenera, promijenile se i procedure a rezultat isti ostao, cista nula.
A zasto nema rezultata? Zato sto su nisu pravi ljudi na pravim funkcijama.
Sportski segment je cista izmisljotina, citav fudbalski klub je sportski segment, nema ostalih segmenata, fudbalski klub postoji zbog sportskih uspjeha i kad nema sportskih uspjeha nema ni opravdanja.
Znamo svi koji covjek je garant za sportske uspjehe, a znamo i zasto nije u klubu, jer je nekad posudio ogromne pare da klub bukvalno prezivi, e to je bilo za opstanak kluba, covjek je dao pare kad marke nije bilo u klupskoj kasi, i sad kad treba da se dogovori da dobije te pare nazad kad je finansijska situacija u klubu bolja kazu mu nema nigdje na papiru da je dao te pare? Pa koga prave budalom tu? Najvecu legendu kluba tako da tretiraju? A oni kad posude svoje pare uzmu ih nazad za koji mjesec sa kamatom, a covjeku koji je ucinio ovaj klub najvecim u drzavi kazu da nije pozeljan na zapadu?
Oni da malo volje Zelju kolko se busaju preko internet botova jos veceras bi podnijeli ostavku. Eto kazu uspostavili su sistem, ne moze se sad marka uzet iz kluba da se ne zna, ok hvala na sistemu, ne moze se vise krasti, znaci ko god dodje mjesto vas sigurni smo da nece biti kriminalnih radnji.
Sad fino stavite Zeljin interes ispred licnog interesa i dajte Amaru sta zeli, ako vam sujeta i ego ne da to, onda podnesite ostavke. Jer Amar je sto hiljada puta vazniji od vas.
A ta prica ko ce doci ako oni odu je suplja, ima bruku ljudi koji su uvijek pomagali klubu i dosta mladih ljudih koji su vjerujem spremni pomoc kao sto su prije koju godinu bili Bajramovic i Vukotic. U ostalom ko je znao za Misimovica prije nego je usao u klub? Niko. Sigurno postoji jos takvih ljudi koji mogu uci u upravu i nadzorni odbor.

I jos za kraj:

https://sportsport.ba/fudbal/jasna-poru ... rty/238774
https://sportsport.ba/fudbal/grbavicom- ... sim/275115
slika
:thumbup:

tvojim postom su se samo potvrdili neki postovi iz 2016. i 2017., dakle morali smo se max. srozati i obrukati da bi svi uvidjeli neke stvari, nije bilo dovoljno sto se tada pisalo o nekim stvarima jer jer iste pisalo svega par pojedinaca, sada ipak svi u isti glas, i to sa neke strane je minimalna statisfakcija, ali j*** to kada vidis sta se napravilo i uradilo, j*** sve

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 05 maj 2018, 22:07

Zrinjski hladno zavrsava tekme tipa radnik ,krupa pa i danas siroki smijesni golovi ,onako labava ekipa kojoj smo mi ovakvi dali 5 golova u 2 tekme nema sanse da moze mocno djelovati,uvijek kad treba zavrse tekmu kulturno i hladno

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 05 maj 2018, 22:12

Oni zavrsavali ili ne, ljudi imaju bolju upravu, boljeg trenera i konacnici puno bolje igraju od nas.

Znaju napraviti 10 smislenih akcija, odigrati nesto, a ne kao nasi. Imaju bolji igracki kadar, imaju bolja pojacanja.

Bekric im prije par kola svojom golcinom donio titulu, protiv nas dvije asistencije i to sve za igranje od 20 min. Kod nas debil Vranjes igra svaku utakmicu po 90 min jer je kao igracina a rinaka obicna. Dosao da uzme lovu i ode kao sto igraci rade 3 godine unazad. Boli Misketa rinaka ne trose se njegove pare..
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 maj 2018, 22:12

Nista momci dogodine u novi boj.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 maj 2018, 22:15

Treci put Konjusari Madjarski prvaci , sramota za Zelju i Sarajevo sa obzirom da je to pola Mostara.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 05 maj 2018, 22:16

Imaju qurac moj, imaju ljude u savezu, imaju prihode sa Bog zna koji strana, ne znaju sta je placanje poreza, imaju politku iza sebe, i ono najvaznije hrvati su tj. ugorzena vrsta samim tim sve privilegije uzivaju. Mi smo titulu ispustili protiv njih u dvije utakmice, a oni su dosta toga sredili na gore navede nacine samo ne fudbalskim putem.
- Zeljeznicar -

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 05 maj 2018, 22:20

Zenzo je napisao/la:Imaju qurac moj, imaju ljude u savezu, imaju prihode sa Bog zna koji strana, ne znaju sta je placanje poreza, imaju politku iza sebe, i ono najvaznije hrvati su tj. ugorzena vrsta samim tim sve privilegije uzivaju. Mi smo titulu ispustili protiv njih u dvije utakmice, a oni su dosta toga sredili na gore navede nacine samo ne fudbalskim putem.
ko te sprijecio da izgubis tri boda u tri minute i primis tri gola? hdz? hrvati? sudije?

ko te sprijecio da ne pobijedis od 31.03.? hdz? hrvati? sudije?

ko te sprijecio da ih zveknes na grbavici? hdz? hrvati? sudije?

ko te sprijecio da pobijedis siroki? sarajevo? hdz? hrvati? sudije?

ko je dao golove za krupu? hdz? hrvati? sudije?

pustite se djecijih suplji, kukanja i trazenja krivca u drugima, nit ste djeca niti toliko pukli, a te tvrdnje su krajnije smijesne i jadne

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.