a gdje ćeš ga slati na posudbu ? u bosnu visoko ? tamo nam je 20 talenata propalo.DenchiNL je napisao/la:Ako momka od 18 stane sta mislis da li on ima mentalnu snagu da se vrati vec ili se to stice godinama?? Brata mi svi licence imate , nema izgleda mi najgluplji brate na svijetu, svi ispade stavljaju djecu od 18 u prvu ekipu(ne megatalente) znaci regularne juniore stave u prvi sastav i kao hajmo igrat....niko to ne radi , vratite se 2 stranice Mamic vam objasnjava sta je potrebno za Modrica da postane Modric, nije odmah igrao u Dinamu, nego ga slao po posudbama da igra a to je jbni MODRIC...al zna pitar bolje od Mamica.....experti...skoroalen je napisao/la:Testo je napisao/la:sa koliko godina je donarumma počeo braniti u milanu ?
kasiljas ?
šta mi imamo od pavlovića sad kad ode? nit' smo šta osvojili sa njim, nit' šta možemo zaraditi![]()
Istina da golmana kad stane, to je problem, al stajalo je i Pavlovića prečesto. Stajalo je i Bandovića prije toga, stalo je Karijusa u finalu Lige prvaka. Jednostavno moramo prihvatit rizik. Mujakić je bukvalno stasao uz tri različita štopera. Ko će da ga "pokriva i gura" kad nijedan od njegovih partnera nije bio štoper? On je na kraju pokrivao Stanojevića pa i Adukora jer je Adukor prečesto izlazio naprijed i kao štoper. Šofranac bio tu svega par utakmica. Ko ne riskira, ne profitira.
Slažem se da je za Dizdarevića prerano al nije za Kovačevića, a ni za ove momke za 2 godine neće bit prerano. Hadžiahmetović iz Vase je sa 18 prekuc'o ligu, prod'o se odmah vani. Godine nisu bitne ako igrač zna.
dinamo ima lokomotivu u istoj diviziji i jos dinamo 2, lako mi je za mamića.
vjerovatno smo trebali i mujakića na posudbu poslati, a nek igra novaković