FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Testo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Testo » 10 jun 2018, 19:02

DenchiNL je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Testo je napisao/la:sa koliko godina je donarumma počeo braniti u milanu ?
kasiljas ?

šta mi imamo od pavlovića sad kad ode? nit' smo šta osvojili sa njim, nit' šta možemo zaraditi
:thumbup:
Istina da golmana kad stane, to je problem, al stajalo je i Pavlovića prečesto. Stajalo je i Bandovića prije toga, stalo je Karijusa u finalu Lige prvaka. Jednostavno moramo prihvatit rizik. Mujakić je bukvalno stasao uz tri različita štopera. Ko će da ga "pokriva i gura" kad nijedan od njegovih partnera nije bio štoper? On je na kraju pokrivao Stanojevića pa i Adukora jer je Adukor prečesto izlazio naprijed i kao štoper. Šofranac bio tu svega par utakmica. Ko ne riskira, ne profitira.
Slažem se da je za Dizdarevića prerano al nije za Kovačevića, a ni za ove momke za 2 godine neće bit prerano. Hadžiahmetović iz Vase je sa 18 prekuc'o ligu, prod'o se odmah vani. Godine nisu bitne ako igrač zna.
Ako momka od 18 stane sta mislis da li on ima mentalnu snagu da se vrati vec ili se to stice godinama?? Brata mi svi licence imate , nema izgleda mi najgluplji brate na svijetu, svi ispade stavljaju djecu od 18 u prvu ekipu(ne megatalente) znaci regularne juniore stave u prvi sastav i kao hajmo igrat....niko to ne radi , vratite se 2 stranice Mamic vam objasnjava sta je potrebno za Modrica da postane Modric, nije odmah igrao u Dinamu, nego ga slao po posudbama da igra a to je jbni MODRIC...al zna pitar bolje od Mamica.....experti...
a gdje ćeš ga slati na posudbu ? u bosnu visoko ? tamo nam je 20 talenata propalo.
dinamo ima lokomotivu u istoj diviziji i jos dinamo 2, lako mi je za mamića.
vjerovatno smo trebali i mujakića na posudbu poslati, a nek igra novaković :roll:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 jun 2018, 19:08

Testo je napisao/la: a gdje ćeš ga slati na posudbu ? u bosnu visoko ? tamo nam je 20 talenata propalo.
vjerovatno smo trebali i mujakića na posudbu poslati, a nek igra novaković :roll:
To se treba rjesiti i zato je Emir tu....nije rjesenje toga prebaciti djecu iz juniora u seniore jer ih nemas gdje posuditi...
Nek naprave dobre odnose evo Celika, Olimpika, i sl.

Novakovic je mogao igrati mjesto Adukora , Stanojevica i bio bi bolji garantujem al "sta je tu je"...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2018, 19:09

Svaka cast momci!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 jun 2018, 19:11

nije bitan novaković, naveo sam njega samo kao primjer.
pitanje je da li bi mujakić uopšte dobio šansu da nije bilo povreda u rosteru, u tome je glavni problem.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jun 2018, 19:13

DenchiNL je napisao/la:
Testo je napisao/la: a gdje ćeš ga slati na posudbu ? u bosnu visoko ? tamo nam je 20 talenata propalo.
To se treba rjesiti i zato je Emir tu....nije rjesenje toga prebaciti djecu iz juniora u seniore jer ih nemas gdje posuditi...

Novakovic je mogao igrati mjesto Adukora , Stanojevica i bio bi bolji garantujem al "sta je tu je"...
Slazem se buraz, ali na dvije pozicije vec sad momke iz OP smatram ekonomicnijim i nista losijim opcijama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 jun 2018, 19:13

Testo je napisao/la:nije bitan novaković, naveo sam njega samo kao primjer.
pitanje je da li bi mujakić uopšte dobio šansu da nije bilo povreda u rosteru, u tome je glavni problem.
Kod hurefa ne , pogotovo da su mu doveli Ofosua, obradovica i stopera kojeg je htjeo...tj. Da je imao veci budzet...ali ni to nije problem ako mozes momka poslati u Celik da igra stalno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 jun 2018, 19:19

Sabinho je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Slazem se buraz, ali na dvije pozicije vec sad momke iz OP smatram ekonomicnijim i nista losijim opcijama.
E jbg sad, to je sistem rada uredjen i pravilan i to navijaci(i ja) uvijek spominju i traze, a ovo sto mi radimo je u hodu rjesavanje problema....nekad ce ispast dobro ali nekad i nece...trebamo gledat da smo organizovaniji bolje generalno...zbog par igraca koji ce zaigrat imas problem da objasnis zasto neko moze igrat u prvom timu a duplo talentovaniji mora na posudbu jer trenutni sistem ide daj gdje skripi juniora...koji mozda nije ni najbolji igrac u juniorima....

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 jun 2018, 19:25

pa svi bi mi voljeli da postoji sistem, problem je što mi nemamo baš dobre relacije sa drugim klubovima, pa da možemo da im pošaljemo naše igrače da ih razigravaju.
sad kad posudiš igrača, nema garancije da će igrati ...
anđušić jeste igrao redovno u čeliku, ali čelik je u tom trenutku bio u krizi, i gledali su da skrpe kakav takav tim za opstanak...
ne znam koji klub bi trenutno htio da bude naš " čelik ."

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 jun 2018, 19:32

Ne bi valjalo sve omladince gurnut. Ima tu Mujakić, Šabanović, Mustafić. Priključit sad na pripremama još dva i dosta. Zasad. Dovest još 4,5 iskusnija igrača gdje nam škripi i to je to. Golman, lijevi bek, lijevo krilo i napadač.

Ove momke pustit na miru nek odrade LP i onda vidjet koga priključit slijedeću sezonu.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 jun 2018, 19:43

Posto svi vidimo da ima kvaliteta u mladim kategorijama i ako se uzme da u jednoj krupi i radniku igraju 90% djecaci godina nasih juniora a na tabeli malo zaostaju za nama plus nas pobjede na kosevu, onda klub mora donijet dejtonski sporazum da svake godine 3 juniora moraju bit medzu 18 igraca u seniorskom takmicenju. Uz aneks da MINIMALNO JEDAN MORA BIT STARTER U PRVI 11. A da ova dvoica imaju po 500-1000 minuta u toku sezone minimu. Ako husref **** palac nece da pristane da bude trener po pravilu dejtonskig sporazuma i uz anekse koje mu ponudimo trazit nekog ko hoce.

Dosta ovih juniora danas sto su igrali protiv partizana su isti ili cak malo bolji od bekica2, hodzica halilovica

Vratit kovacevica nek bude rezerva pavlovicu i davat mu utakmice u kupu i utakmice u prvenstvu koje se rijese do 70 minute. Sledece ljeto otjerat staronju pavlovica Dizdarevica stavit kao rezervu a kovacevic na go. Zapravo nek se potuku benjo i kovacevic pa ko bude bolji na go.

Sa pavlovicem bekucem i hodzicem mi nikad nista necemo osvoit to i ptice na grani znaju, a platu jedan od njih ima ko cjela akademija i uscuplic zajedno.

Dejtonski sporazum

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 jun 2018, 19:50

Treba sa olimpikom ili nekom ekipom iz SARAJEVSKOG kantona koja dobro kotira u 2goj ligi podpisat saradnju o razumjevanju i dat im nesto i love a i ugovor da 4-5 juniora godisnje igraju za njih al da ima ugovor da bar 3 budu uvjek starteri.

Kad mi uzmemo sta nam treba prodamo ono sto nemozemo da zadrzimo oni nek biraju recimo 2 igraca a mi da im damo 2 koje mi hocemo.

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 10 jun 2018, 20:24

Koji je ovo trol ybt, prvo pise da ostavimo pavlovica...pa 2 recenice iza da s njim nikad nista necemo osvojiti. nek moderator mene opominje kad iznosim cinjenice a ovog trola trpe svi vec 3 godine

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 10 jun 2018, 20:47

Kaze mi jedan da Petar Kunic je gotov. i ovi dana ce potpisati ugovor. ako to bude istina ima ce dobru platu sto sam video ugovor koji je kukesi nudio mu.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 10 jun 2018, 21:02

Zukanovic je napisao/la:Kaze mi jedan da Petar Kunic je gotov. i ovi dana ce potpisati ugovor. ako to bude istina ima ce dobru platu sto sam video ugovor koji je kukesi nudio mu.
Moze Petar :tokralju: :ljepota:
1946~

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jun 2018, 21:05

bolje on nego Sanin Klaric pajel
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 jun 2018, 21:10

FrancescoTotti je napisao/la:bolje on nego Sanin Klaric pajel
slika
Šta je - tu je!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 jun 2018, 21:16

Najvise bih volio da klub uspostavi B ekipu koja ce se takođe takmiciti. S obzirom da imamo jednu od jacih akademija u regionu, onda bi nase djecake trebali i maksimalno iskoristiti i pruziti im utakmice na seniorskom nivou.

Nije rjesenje pozajmnice, jer ne znamo mi koliko ce oni pozajmljenim igracima pruzati sanse i da li ce to biti dovoljno kvalitetno.

Naravno trebaju pojedinci da razgranice juniorski i seniorski nivo. Ovo sto smo danas gledali nije nivo seniora, i ova djecica bi se odbijala od iskusnih igraca, ne bi se ni primjetili. Oni koji su u bilokojim klubovima igrali fudbal znaju o cemu pisem.

Moze da iskoci neko kao sto je mlađahni Boban Bozovic bio pa se nosio sa legendama Sarajeva. Al' to su rijetkosti koje se desavaju. Ovo su jos djecaci od 16 godina.

U svakom slucaju se slazem sa svima da treba ove momke osigurati, a ne pustati ih da se razbjeze. Ovo je ipak posao uprave koji mora se ponasa majcinski, a ne macehinski prema ovoj djeci.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 jun 2018, 21:18

Zukanovic je napisao/la:Kaze mi jedan da Petar Kunic je gotov. i ovi dana ce potpisati ugovor. ako to bude istina ima ce dobru platu sto sam video ugovor koji je kukesi nudio mu.
Hallali brate prije sam ti vjerovao sad te gledam ko "laznog Waltera"
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2018, 21:24

Dobar ali nije klasa.. on moze proci kao drugi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 jun 2018, 21:58

Eh tako zuka, pa šta bude, bude. Napisi odma sta si cuo i koji je igrac a ne, treba doc jedan haha.

Nije klasa ali solidna alternativa kad vec ne trazimo prava pojacanja. Bio bi zadovoljan kad bi dosao s obzirom kako i sta rade debi.li u klubu.

Hajde Petre, potpisi :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, napoleon72, rimljanin90 i 31 gost.