Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Autoritet je najvazniji,zato bih ja volio vidjeti Mourinha kao nasljednika Safa (Ali pod uslovom da nece ostati samo 1 sezonu),jer i Mou ima autoritet,Coentrao zapalio cigaru odma ga nema u sastavu,neko mu zakasni na trening odma kazna.. 

ako tako ides,moze onda I magath,njemu netko zakasni na trening odmah 500eura,los sut na utakmicic odma 500 euraNarin je napisao/la:Autoritet je najvazniji,zato bih ja volio vidjeti Mourinha kao nasljednika Safa (Ali pod uslovom da nece ostati samo 1 sezonu),jer i Mou ima autoritet,Coentrao zapalio cigaru odma ga nema u sastavu,neko mu zakasni na trening odma kazna..

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ne moze magath..Rosas7 je napisao/la:ako tako ides,moze onda I magath,njemu netko zakasni na trening odmah 500eura,los sut na utakmicic odma 500 euraNarin je napisao/la:Autoritet je najvazniji,zato bih ja volio vidjeti Mourinha kao nasljednika Safa (Ali pod uslovom da nece ostati samo 1 sezonu),jer i Mou ima autoritet,Coentrao zapalio cigaru odma ga nema u sastavu,neko mu zakasni na trening odma kazna..![]()

Treba gledati i znanje,a mou je daleko bolji u tome od magatha..

Ma jbo Mourinha,zavadio bi citav tim.
Hehe,,salim se.
Ja bi najvise volio nekog k'o voli United i k'o bi dugo ostao u njemu.Mourinho je mislim imao odlicne rezultate sa Portom,Chelseaem i Interom,a opet ode iz njih.To mi se ne svida.Tako bi vjerovatno bilo i u Unitedu.Zato bi ja volio Solskjaera vidjeti na klupi.Voli United,a evo odmah je s Moldeom osvojio titulu u Norveskoj,tako da nije los menadzer(jedino kad bi mu se desilo isto ono kao sa Boasom).

Hehe,,salim se.
Ja bi najvise volio nekog k'o voli United i k'o bi dugo ostao u njemu.Mourinho je mislim imao odlicne rezultate sa Portom,Chelseaem i Interom,a opet ode iz njih.To mi se ne svida.Tako bi vjerovatno bilo i u Unitedu.Zato bi ja volio Solskjaera vidjeti na klupi.Voli United,a evo odmah je s Moldeom osvojio titulu u Norveskoj,tako da nije los menadzer(jedino kad bi mu se desilo isto ono kao sa Boasom).
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Thunderstruck
- Kontakt:
1. Mourinho
2. Moyes
3. Ne postoji
2. Moyes
3. Ne postoji
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Thunderstruck je napisao/la:1. Mourinho

Nema price.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Mourinha bi volio iz razloga sto bi otjerao pojedine igrace i kod njega nema zajebancije, dok bi s druge strane volio da Moyes konacno dobije sansu kakvu zasluzuje a to je da vodi veliki tim i treba imat u vidu da je SkotThunderstruck je napisao/la:1. Mourinho
2. Moyes
3. Ne postoji

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
-
- Kontakt:
U dresu južnokorejske nogometne reprezentacije na Olimpijskim igrama u Londonu neće biti Ji-Sunga Parka, koji je odbio dobiveni poziv...
Ji-Sung Park, 31-godišnji vezni igrač Manchester Uniteda, pozvan je u olimpijsku selekciju svoje Južne Koreje, no odbio je nastup u Londonu. Park je trebao biti jedan od trojice nogometaša svake zemlje koji imaju pravo nastupiti makar su stariji od propisane dobne granice.
"Pozvali su me, ali morao sam odbiti", rekao je Park, obrazloživši svoju odluku prijašnjim nastupima za reprezentaciju te koncentracijom na svoje dužnosti u taboru Crvenih vragova.
"Znam kako je igrati na olimpijskim igrama jer sam bio u Sydneyju. A za Južnu Koreju sam igrao na tri Svjetska prvenstva, uz najljepša sjećanja iz 2002. godine, kada nitko nije mislio da možemo do polufinala. Iza sebe imam 100 nastupa za izabranu vrstu i to je nogometno razdoblje završeno", kaže.
Manchester United, podsjeća južnokorejski nogometaš, ima jasno zacrtan cilj za kraj sezone: "Želim se usredotočiti na klupske obveze, a ove sezone želimo titulu više nego ikada. Nema veze što sam u sedam godina na Old Traffordu već osvojio četiri naslova".
Ji-Sung Park, 31-godišnji vezni igrač Manchester Uniteda, pozvan je u olimpijsku selekciju svoje Južne Koreje, no odbio je nastup u Londonu. Park je trebao biti jedan od trojice nogometaša svake zemlje koji imaju pravo nastupiti makar su stariji od propisane dobne granice.
"Pozvali su me, ali morao sam odbiti", rekao je Park, obrazloživši svoju odluku prijašnjim nastupima za reprezentaciju te koncentracijom na svoje dužnosti u taboru Crvenih vragova.
"Znam kako je igrati na olimpijskim igrama jer sam bio u Sydneyju. A za Južnu Koreju sam igrao na tri Svjetska prvenstva, uz najljepša sjećanja iz 2002. godine, kada nitko nije mislio da možemo do polufinala. Iza sebe imam 100 nastupa za izabranu vrstu i to je nogometno razdoblje završeno", kaže.
Manchester United, podsjeća južnokorejski nogometaš, ima jasno zacrtan cilj za kraj sezone: "Želim se usredotočiti na klupske obveze, a ove sezone želimo titulu više nego ikada. Nema veze što sam u sedam godina na Old Traffordu već osvojio četiri naslova".
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Vjerujem da Stoke moze do boda najmanje veceras. Neka Asmir zatvori gol, i Crouch zabije jedan nakon auta Delapa. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
danas veoma težak ispit za City protiv Stokea i to još u gostima.Ko god da igra protiv njih kiksa ili teško,ali stvarno teško pobjede.Glavni igrači su im Crouch,Showcros i čovjek po meni koji bi mogao odlučiti utakmicu zadnji vezni Palacios,smatram da je u stanju da odigra odlično i prekine mnogo napada Citya odnosno kontre i polukontre.Na livescore piše da je utakmica u 17:30,a na Sportklubu u 18:30

-
- Kontakt:
Pa utakmica i je u 17:30 ali po engleskom vremenu, tamo uvijek piše lokalno vrijemebazeni je napisao/la:danas veoma težak ispit za City protiv Stokea i to još u gostima.Ko god da igra protiv njih kiksa ili teško,ali stvarno teško pobjede.Glavni igrači su im Crouch,Showcros i čovjek po meni koji bi mogao odlučiti utakmicu zadnji vezni Palacios,smatram da je u stanju da odigra odlično i prekine mnogo napada Citya odnosno kontre i polukontre.Na livescore piše da je utakmica u 17:30,a na Sportklubu u 18:30![]()
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
aha,hvalaSirAlexFerguson je napisao/la:Pa utakmica i je u 17:30 ali po engleskom vremenu, tamo uvijek piše lokalno vrijemebazeni je napisao/la:danas veoma težak ispit za City protiv Stokea i to još u gostima.Ko god da igra protiv njih kiksa ili teško,ali stvarno teško pobjede.Glavni igrači su im Crouch,Showcros i čovjek po meni koji bi mogao odlučiti utakmicu zadnji vezni Palacios,smatram da je u stanju da odigra odlično i prekine mnogo napada Citya odnosno kontre i polukontre.Na livescore piše da je utakmica u 17:30,a na Sportklubu u 18:30![]()

ajmo stoke........ 

- red devil88
- Kontakt:
Mogao bi Stoke bod izvuci dobro stoje u prvom poluvremenu na terenu City nije imao neke prilike poprilicno mrtva igra 

Glory Glory Man United !!! 

-
- Kontakt:
Nek ostane ovako do kraja, mi pobijedimo Fulhama i bježimo na +3. No pričekajmo još malored devil88 je napisao/la:Mogao bi Stoke bod izvuci dobro stoje u prvom poluvremenu na terenu City nije imao neke prilike poprilicno mrtva igra
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- majestic24
- Kontakt:
Ovdje ce Stoke dobiti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Zenichanin
- Kontakt:
mustuluk 

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
-
- Kontakt:
To Crouch svaka ti dala
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- red devil88
- Kontakt:
Znas i ti prorec. Kakva majstorija Crouchamajestic24 je napisao/la:Ovdje ce Stoke dobiti

Glory Glory Man United !!! 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Zenichanin je napisao/la:mustuluk

Bunarusa, u tri poteza.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.