NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zašto naši ne predstave nove dresovi npr. Na kuli zmaja od bosne ali da se medijiski poprati bio odličan marketing potez
Ma znam brate , znalo se to i za očekivat bilo. Samo ne vraćat ove što su u komšiluk otišli. A ovu djecu koja su otisla u PL , ako se ne snađu širokih ruku prihvatit i ponudit najbolje uslove što se mogu u tim trenutcima. Upamti piska da će plakat i molit da se vrate , samo uprava treba da **** i zabrani ulaz na stadion. Umislili se pojedinci da su zvijezde , pa eto sretno im samo nek se ne vraćaju i previše smo mi ustupaka toj djeci pravili za ove sezone pa nas popljuvaše (doduše ne svi). Sjeti se prije par godina kako je grad pricao što nema naše djece , na kraju se ispostavilo da su ta djeca upravo ti koji glume. Nije teško djeci iz lukavca doć i igrat i bolja su što je najžalosninlje od pojedinih domaćih igrača ali je našim problem i traže neke cifre , a proteklih sezona su po par utakmica na nekom nivou odigrali. To je hvala i gradu i klubu pa i navijačima.reddragon001 je napisao/la:Prosle godine nismo imali spacnog stopera sada imamo pa cak i damjanovic moze igrati stopera, a mujcic je solidan osim toga domaci je, kako cujem pojedinci su se vec pokajali sto su napustili Zvijezdu, tako da je ocekicati u narednom prelaznom roku povrat.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
fender13 je napisao/la:Zašto naši ne predstave nove dresovi npr. Na kuli zmaja od bosne ali da se medijiski poprati bio odličan marketing potez

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:
Posije prvog kola eto obecajem vam kad dodju obje garniture da cemo napraviti predstavljanje igrackog kadra.
-
- Kontakt:

Kad se vec smanjio buzet, mogle su se i ulaznice spustiti na 3KM, vjerovatno bi to privuklo jos vise svijeta, jer vjerujte da nekom dvije marke nesto znace
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Nema to veze ljudi su se gurali na tusnju da pomognu klubu s 10 KM ulaznice i to stajali u velikom redu a tusanj bio pun sisana kad se voli klub nije skupo
Samo sto je neko na tih 10 u pozadini davo 1000 a to su navijaci znali...desetkamarakane je napisao/la:Nema to veze ljudi su se gurali na tusnju da pomognu klubu s 10 KM ulaznice i to stajali u velikom redu a tusanj bio pun sisana kad se voli klub nije skupo
-
- Kontakt:
Da i sad na tvom komentaru treba završiti navedite jedan razlog ako karta bude tri marke sta ce to promjenitiTkanton je napisao/la:Samo sto je neko na tih 10 u pozadini davo 1000 a to su navijaci znali...desetkamarakane je napisao/la:Nema to veze ljudi su se gurali na tusnju da pomognu klubu s 10 KM ulaznice i to stajali u velikom redu a tusanj bio pun sisana kad se voli klub nije skupo
Doce samo svakakve bagre i pravit ce nervozu igracima ako nedadnu go u prvi 20 min, **** ce upravi od do i tddesetkamarakane je napisao/la:Da i sad na tvom komentaru treba završiti navedite jedan razlog ako karta bude tri marke sta ce to promjenitiTkanton je napisao/la:Samo sto je neko na tih 10 u pozadini davo 1000 a to su navijaci znali...desetkamarakane je napisao/la:Nema to veze ljudi su se gurali na tusnju da pomognu klubu s 10 KM ulaznice i to stajali u velikom redu a tusanj bio pun sisana kad se voli klub nije skupo
Kome je puno dat 5 maraka da gleda klub, koji voli on i ne treba bit na tribini, a onaj koji nema para, njemu i nije do gledanja utakmica. Svaki dan pošalješ 5 maraka u dim, a mogao si odgledat 90 minuta predstave o koje ćeš se najmanje jednu sedmicu prisjećat.
Ja kupim sezonsku i opet svaki put dam 5 maraka za kartu. Volio bi da klub ima i članske karte koje bi npr. bile 30 maraka mjesečno, a svaki član bi imao besplatan ulaz, a na kraju godine klub se oduži članovima organizovanjem zajedničke večere ili druženja sa fudbalerima.
Ja kupim sezonsku i opet svaki put dam 5 maraka za kartu. Volio bi da klub ima i članske karte koje bi npr. bile 30 maraka mjesečno, a svaki član bi imao besplatan ulaz, a na kraju godine klub se oduži članovima organizovanjem zajedničke večere ili druženja sa fudbalerima.
I ja sam misljenja da cijena karte mozda i ne bi popravila posjecenost, al brat bratu, nije realno da ista cijena karte bude protiv Seme, Siminog Hana, Capljine nasuprot Slobode, Sarajeva, Zelje
-
- Kontakt:
Kako jakupovic može sudit Travnik velez
Baš mu je nena rodom iz travnika pa nemožedesetkamarakane je napisao/la:Kako jakupovic može sudit Travnik velez

Kad si tako pametan ajd objasni zasto moze??GEC je napisao/la:Baš mu je nena rodom iz travnika pa nemožedesetkamarakane je napisao/la:Kako jakupovic može sudit Travnik velez
Lik je sudija sa fifinim znakom i nema logike da sudi prvu ligu fbih
Hvala ALLAHU da sam pametanesprit24 je napisao/la:Kad si tako pametan ajd objasni zasto moze??GEC je napisao/la:Baš mu je nena rodom iz travnika pa nemožedesetkamarakane je napisao/la:Kako jakupovic može sudit Travnik velez
Lik je sudija sa fifinim znakom i nema logike da sudi prvu ligu fbih

@Gec Mulahasanovic je sve samo nije sudija sa Fifinim znakom. Ne kazem ja da ne moze suditi, al i meni nije jasno da sudija sa premier lige sudi prvo kolo prve lige fbih
Smanjila se liga paša moj a sudija ima bruka.Vidiš da ih kažnjavaju non stop,derbije će suditi PL sudije.esprit24 je napisao/la:@Gec Mulahasanovic je sve samo nije sudija sa Fifinim znakom. Ne kazem ja da ne moze suditi, al i meni nije jasno da sudija sa premier lige sudi prvo kolo prve lige fbih
Ja ne znam kako klubu nije u cilju napravit dobar marketing sa sezonzkim kartama. Sezonska normalna kosta 50km, kad to podijelis sa 15 domacih utakmica, izadje ulaznica 3,33km po utakmici. Za penzionere bi jos zvucnije bilo 25km sezonska, po utakmici izadje 1,66km.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:
Prodaju se karte nema ljudi interesa, veceras predstavljanje igrackog kadra na gradiniu 18:30
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.