U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Za Belgiju ne bi trebalo zvati neke igrače poput Demirovića i Ćavara koje smo gledali u U21 reprezentaciji i predugo.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
A koji, usput rečeno, nemaju pravo nastupa za U21 reprezentaciju u idućim kvalifikacijama.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- Goalgetter
- Kontakt:
A svi znamo da ce ih nasi strucnjaci zvati, kao sto je i proslim ciklusima bio slucaj, iako nema nikakve logike.NeumjesanTip je napisao/la: ↑22 okt 2020, 21:17A koji, usput rečeno, nemaju pravo nastupa za U21 reprezentaciju u idućim kvalifikacijama.
Može li Ćavar makar pronaći klub u 2. HNLu?
- Goalgetter
- Kontakt:
4 njemačka ligaDrFilgud je napisao/la: ↑15 okt 2017, 10:08https://www.transfermarkt.de/amir-abdij ... ler/404929
Amir Abdijanovic, Wolfsburg U17. Navodno jako talentovan, nastupa za Austriju U17
I onda ova neznalica filgud pljuje Rahmanovića
-
- Kontakt:
nekvari temu kao sto si to namjerno vec ucinio oko rukometne reprezentacije, neprozivaj ljude!Spahic98 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 15:404 njemačka ligaDrFilgud je napisao/la: ↑15 okt 2017, 10:08https://www.transfermarkt.de/amir-abdij ... ler/404929
Amir Abdijanovic, Wolfsburg U17. Navodno jako talentovan, nastupa za Austriju U17
I onda ova neznalica filgud pljuje Rahmanovića![]()
Poznaje li neko malo bolje Amara Kvakica i njegove kvalitete? Mozda se on izostavlja bezveze kad se prica o nekim nasim "naj" talentima trenutno. 17 godina a ima vec skoro 30ak utakmica u za A-tim Kapfenberga, doduse jeste druga liga ali ipak. Prikljucen prvom timu kao 16-godisnjak cak a prosle sezone odigrao cijelu drugu polovinu lige, a evo i ove je standardan kod Ibrakovica.
Stoper, oko 1,92m visok.. jos samo da malo ojaca (sto isto vazi za Dennisa). Mozda bude nesto od njega.. Izgleda interesantno ako nista.
Standardan je do sada bio u nasim omladinskim selekcijama i za ocekivati je da ce biti na spisku vec za iduce kvalifikacije U21 ako nista.
*
Dedic starter za Liefering, ponovo na lijevom beku.
Stoper, oko 1,92m visok.. jos samo da malo ojaca (sto isto vazi za Dennisa). Mozda bude nesto od njega.. Izgleda interesantno ako nista.
Standardan je do sada bio u nasim omladinskim selekcijama i za ocekivati je da ce biti na spisku vec za iduce kvalifikacije U21 ako nista.
*
@igrajlopte 🐦
Ja ga pomalo pratim, ali loši oni strimovi iz Austrije.ReX je napisao/la: ↑23 okt 2020, 19:44Poznaje li neko malo bolje Amara Kvakica i njegove kvalitete? Mozda se on izostavlja bezveze kad se prica o nekim nasim "naj" talentima trenutno. 17 godina a ima vec skoro 30ak utakmica u za A-tim Kapfenberga, doduse jeste druga liga ali ipak. Prikljucen prvom timu kao 16-godisnjak cak a prosle sezone odigrao cijelu drugu polovinu lige, a evo i ove je standardan kod Ibrakovica.
*
Ekipa mu je pravo loša, kanta za napucavanje. Dosta mlad počeo igrat za prvi tim i nado sam se da će ga uzet neko jači ovog ljeta.
Ipak je osto u Kapfenbergu, što nije baš pozitivno. Treba ga pratit, ionako je naš igrač.
- ASD
- Kontakt:
FIzički odličan, tehnički nije nešto.ReX je napisao/la: ↑23 okt 2020, 19:44Poznaje li neko malo bolje Amara Kvakica i njegove kvalitete? Mozda se on izostavlja bezveze kad se prica o nekim nasim "naj" talentima trenutno. 17 godina a ima vec skoro 30ak utakmica u za A-tim Kapfenberga, doduse jeste druga liga ali ipak. Prikljucen prvom timu kao 16-godisnjak cak a prosle sezone odigrao cijelu drugu polovinu lige, a evo i ove je standardan kod Ibrakovica.
*
Kod nas igra štpera, u klubu igra zadnjeg veznog (bar ono što sam ja gledao, a gledao sam poprilično).
Mislim da mu više godi pozicija štopera.
Aha okej, hvala!
Svakako treba pratiti momka jer za razliku od mnogi nasi U21-zvijezdocki koji i ne nastupaju sa seniorima ovaj barem igra iako je fakticii junior.
Malo mi baca na Dennisa, onako visok ali nekako premrsav, mora ojacat I nabacit koju kilu misica ako zeli nesto vise napraviti u karijeri (i jedan i drugi).

Malo mi baca na Dennisa, onako visok ali nekako premrsav, mora ojacat I nabacit koju kilu misica ako zeli nesto vise napraviti u karijeri (i jedan i drugi).
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Ma mlad je on, još junior, a i traži mu se pozicija.
Ako će igrati veznog ni ne treba mu masa.
Ako će igrati veznog ni ne treba mu masa.
Hvala na svemu, neka ti je lahka zemlja bosanska.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Gledao sam ga dok je igrao nakon rata za slobodu...ostao mi je u sjecanju jer je ispucavao loptu nakon golauta umjesto golmana.... odveo si u17 na euro uradio si za bosnu nesto po cemu cemo te se svi sjecati....pocivaj u miru dobri covjece I nek ti je laka zemlja bosanska....
- ASD
- Kontakt:
Jedan od najboljih stručnjaka u državi. Bio je majstor za ove mlade igrače.
@igrajlopte 🐦
Lukić počeo davati golove. Vidili smo već koliko radi za ekipu, smiruje lopte, precizno dodaje, sve je radio osim što je bio bezopasan za gol ali sad se pokazuje i kao strijelac.
Dedic man of the match u pobjedi Lieferinga.
Kvakic strijelac u sudijskoj nadoknadi za poen Kapfenberga.

Kvakic strijelac u sudijskoj nadoknadi za poen Kapfenberga.

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.