Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kolko je pouzdan taj izvor,sto kaze da Song ide ?
Robin je jos prosle godine odlucio da napusti klub. Kad su otisli Fabregas i Nasri, covjek je odlucio da ide jer je vidio da je Arsenal vise DOO nego FK. Nisu doveli adekvatne zamjene ni za Fabregasa ni za Nasrija.
Svako ko misli da je to tek sada odlucio je naivan. Prije godinu dana je kucu stavio u oglas. Znaci, prije godinu dana prodaje kucu u Londonu a tek sada odlucio da ide? Nije logicno.
Covjek je jednostavno vidio da Arsenal nema ambicija za osvajanje trofeja, bitne su samo pare. Pa kad su vec pare bitne Arsenalu, zasto i Robin da ne bira za pare, plus trofeje?
Problem je sto je otisao u United, to mu zamjeram. Sve ostalo je logicno. Prosle godine je ON i samo ON zasluzan sto je Arsenal izborio Ligu Prvaka. HVALA MU!
Sta ga vise pljujete? Pljunite ciganluk politicare u Arsenalu, rastjerase sve sto valja zbog ciganluk politike kluba.
Svako ko misli da je to tek sada odlucio je naivan. Prije godinu dana je kucu stavio u oglas. Znaci, prije godinu dana prodaje kucu u Londonu a tek sada odlucio da ide? Nije logicno.
Covjek je jednostavno vidio da Arsenal nema ambicija za osvajanje trofeja, bitne su samo pare. Pa kad su vec pare bitne Arsenalu, zasto i Robin da ne bira za pare, plus trofeje?
Problem je sto je otisao u United, to mu zamjeram. Sve ostalo je logicno. Prosle godine je ON i samo ON zasluzan sto je Arsenal izborio Ligu Prvaka. HVALA MU!
Sta ga vise pljujete? Pljunite ciganluk politicare u Arsenalu, rastjerase sve sto valja zbog ciganluk politike kluba.
Currently on a deal with Anderlecht until June 2014, Senegalese international centre-back Cheikhou Kouyaté (22) has been targeted by both Arsenal and Chelsea. The player owns a double Belgian passport.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- arsengunner
- Kontakt:
izgleda da polako odose svi igrace koji u posljednjih sedam sezona nisu nista osvojili,ako cemo gledat trofeje
Samo WENGER istina je!!!
Dovedes Cazorlu,Girouda,Podolskog a izgubis Persia i Songa.Ljetni prelazni rok neuspjesan.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
-
- Kontakt:
Dajte ba ljudi,Yebo vas twitter,SONG OSTAJE !
Song je ispodprosjecan igrac za Barcin nivo, a to za World Class se grohotom smijem
...vama je svaki WC hala klasa, uozbiljite se konacno . Kao simpatizer Barce nadam se iskreno da nece doci do tog transfera. Hem što vec imaju Busquets i Macherano doktori fudbala sa kamerunca, hem što ce Wenger uzeti od Barce 15-20 miliona na foru, za igraca koji ce grijati klubu. Pa valjda nisu tolike ovce

ripper je napisao/la:Song je ispodprosjecan igrac za Barcin nivo, a to za World Class se grohotom smijem![]()
...vama je svaki WC hala klasa, uozbiljite se konacno . Kao simpatizer Barce nadam se iskreno da nece doci do tog transfera. Hem što vec imaju Busquets i Macherano doktori fudbala sa kamerunca, hem što ce Wenger uzeti od Barce 15-20 miliona na foru, za igraca koji ce grijati klubu. Pa valjda nisu tolike ovce
![]()
Dokaz da nam neki ljudi bespotrebno trose kisik.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Ne znam sto ste toliki pesimisti.
Pa Arsenal je jos uvijek jaci nego prosle sezone, dosta uigraniji i mogu ici samo prema vrhu.
Jedino bi problem bio ako ode Song a ne dovede se npr. M' Willa.
Wenger treba sada biti pametan, zadrzati Songa i kupiti nekog klasicnog napadaca.
Pa Arsenal je jos uvijek jaci nego prosle sezone, dosta uigraniji i mogu ici samo prema vrhu.
Jedino bi problem bio ako ode Song a ne dovede se npr. M' Willa.
Wenger treba sada biti pametan, zadrzati Songa i kupiti nekog klasicnog napadaca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Spominje se Chicarito.
Pa od tog parmaka je bolji i Wallcot.

Pa od tog parmaka je bolji i Wallcot.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
BREAKING NEWS:
Robin Van Persie fails medical at Manchester United! Doctor says its a severe back injury from carrying Arsenal last season.
Robin Van Persie fails medical at Manchester United! Doctor says its a severe back injury from carrying Arsenal last season.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Marsal
- Kontakt:
Bilo 5 puta dosad.D10S je napisao/la:BREAKING NEWS:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- vedofeelgood
- Kontakt:
ripper je napisao/la:Song je ispodprosjecan igrac za Barcin nivo, a to za World Class se grohotom smijem![]()
![]()

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Marsal
- Kontakt:
Dakle Song je tema, po mom mišljenu trenutno najveća prevara od igrača u timu Arsenala iako kod navijača kotira dosta visoko? Zašto? Pa zato što se većina njih ne sjeća kakve su igračine bili Emmanuel Petit, Patrick Vieira i Gilberto Silva.
Song ni po čemu, apsolutno ni po čemu ne može stati sa ovim velikanima u istu rečenicu.
Realno ne tvrdim da je Song loš igrač jer nije, ali nije ni spektakularan koliko ga neki pokušavaju predstavit, recimo meni se digne kosa na glavi kad vidim da neki misle da je Song passing maestro
i mi umjesto da priznamo da mu je prošla sezona bila najgora u karijeri uprkos asistencijama mi od njega pravimo vrhunskog igrača što on realno nije.
Igra prema naprijed mu je totalno jednodimenzionalna i sastoji se od toga da kad primi loptu pokušava onaj mutavi pas preko odbrane, hiljadu puta je propustio dati pas slobodnim igračima svojim petljanjem ili ga je dao prejako, u skok igri je nikakav, apsolutno nikakav šut nema i kada šuta izvan 16 jedva dobaci do gola.
Imao 11 asistencija, a na tih 11 asistencija 220 izgubljenih lopti. Uz onakvog Persija da je i Djourou igrao u vezi imao bi mkar 6 prokletih assista. Frajer izgubi loptu i samo gleda, uopšte ne pokušava sustići protivnika, uklizati, vratiti je nazad u posjed nego čeka dole da Arteta, Rosicky ili neko drugi vrate lopte. Pola njegovih asistencija je briljantnost van Persiea. Frajer je na terenu neodgovorniji nego bilo koji tinejdžer na ekskurziji.
Problem je što smo godinama bili deficitarni na poziciji DM-a pa ga je raja toliko nafurala, pogotovo ove godine, da se sad stiče dojam da je on igrač sa savršenom vizijom, a ustvari je mentalno vrlo spor.
Nijedna ekipa koji ozbiljno misli napadat neke trofeje neće imati Songa kao nedodirljivog člana prve jedanaestorke pogotova ekipa koja kao mi igra brzi fudbal sa dosta dodavanja... Song nema fizičku dominantnost Vieire ili Gilberta, nije tehnicki potkovan i nadmoćan u skok igri kao Petit, nema ni polovinu Cescove vizije i briljantnosti.
Sve njegove asistencije bile su skoro kratke jer Songinho nije potencijal koji će izbacit Nasrija u kontru pasom dugim 50 metara kao Cesc nekada... na svaku njegovu asistenciju došlo je makar 10-15 pogrešnih lopti. On kao ima 11 asistencija za Robina koji je harao i radio nemoguće, a Cesc ima 20+ za Adebayora. To je ta razlika.
Oni koji misle da je 1 od 5 najboljih DMova na svijetu povrsno posmatraju i prate fudbal.

Realno ne tvrdim da je Song loš igrač jer nije, ali nije ni spektakularan koliko ga neki pokušavaju predstavit, recimo meni se digne kosa na glavi kad vidim da neki misle da je Song passing maestro

Igra prema naprijed mu je totalno jednodimenzionalna i sastoji se od toga da kad primi loptu pokušava onaj mutavi pas preko odbrane, hiljadu puta je propustio dati pas slobodnim igračima svojim petljanjem ili ga je dao prejako, u skok igri je nikakav, apsolutno nikakav šut nema i kada šuta izvan 16 jedva dobaci do gola.
Imao 11 asistencija, a na tih 11 asistencija 220 izgubljenih lopti. Uz onakvog Persija da je i Djourou igrao u vezi imao bi mkar 6 prokletih assista. Frajer izgubi loptu i samo gleda, uopšte ne pokušava sustići protivnika, uklizati, vratiti je nazad u posjed nego čeka dole da Arteta, Rosicky ili neko drugi vrate lopte. Pola njegovih asistencija je briljantnost van Persiea. Frajer je na terenu neodgovorniji nego bilo koji tinejdžer na ekskurziji.
Problem je što smo godinama bili deficitarni na poziciji DM-a pa ga je raja toliko nafurala, pogotovo ove godine, da se sad stiče dojam da je on igrač sa savršenom vizijom, a ustvari je mentalno vrlo spor.
Nijedna ekipa koji ozbiljno misli napadat neke trofeje neće imati Songa kao nedodirljivog člana prve jedanaestorke pogotova ekipa koja kao mi igra brzi fudbal sa dosta dodavanja... Song nema fizičku dominantnost Vieire ili Gilberta, nije tehnicki potkovan i nadmoćan u skok igri kao Petit, nema ni polovinu Cescove vizije i briljantnosti.
Sve njegove asistencije bile su skoro kratke jer Songinho nije potencijal koji će izbacit Nasrija u kontru pasom dugim 50 metara kao Cesc nekada... na svaku njegovu asistenciju došlo je makar 10-15 pogrešnih lopti. On kao ima 11 asistencija za Robina koji je harao i radio nemoguće, a Cesc ima 20+ za Adebayora. To je ta razlika.
Oni koji misle da je 1 od 5 najboljih DMova na svijetu povrsno posmatraju i prate fudbal.
dragi Marsale,vela havle 

Od odlaska Titija, Fabregas pa Song, onda svi drugi, bar što se mene tiče. Biće mi žao ako ode, al' opet ću jedva čekati tekme tog nekog kluba, da ga vidim kako igra, isti slučaj kao i sa Fabregasom, zbog koga sam svoje gledanje Barcelone poveć'o sigurno za kakvih 100%.
Alek je unikatan igrač, tip igrača na kojeg za vrijeme mojeg praćenja fudbala još nisam naiš'o. Igra elegantno i inteligentno, a opet jako čvrsto.
Arsenal bez Robina mogu da zamislim, Arsenal bez Songa je za mene drugi Arsenal, isto kao i Arsenal bez Cesca. Drugi u smislu da će puno izgubiti na kvalitetu.

Alek je unikatan igrač, tip igrača na kojeg za vrijeme mojeg praćenja fudbala još nisam naiš'o. Igra elegantno i inteligentno, a opet jako čvrsto.
Arsenal bez Robina mogu da zamislim, Arsenal bez Songa je za mene drugi Arsenal, isto kao i Arsenal bez Cesca. Drugi u smislu da će puno izgubiti na kvalitetu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Razumite ga, ovaj bol koji mu je RvP naneo pomuti mu razum...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Marsal
- Kontakt:
Edin.- je napisao/la:![]()
Vas dvojica, i pored svojih očiju, slobodno gledajte jutub i drk.ajte na klipove Song Arsenal's passing maestro ili Alex Song - The African Gladiator.bega_afc je napisao/la:dragi Marsale,vela havle
Da se ponovim ako niste dobro pročitali istinu o Songu.

Marsal je napisao/la:Dakle Song je tema, po mom mišljenu trenutno najveća prevara od igrača u timu Arsenala iako kod navijača kotira dosta visoko? Zašto? Pa zato što se većina njih ne sjeća kakve su igračine bili Emmanuel Petit, Patrick Vieira i Gilberto Silva.Song ni po čemu, apsolutno ni po čemu ne može stati sa ovim velikanima u istu rečenicu.
Realno ne tvrdim da je Song loš igrač jer nije, ali nije ni spektakularan koliko ga neki pokušavaju predstavit, recimo meni se digne kosa na glavi kad vidim da neki misle da je Song passing maestroi mi umjesto da priznamo da mu je prošla sezona bila najgora u karijeri uprkos asistencijama mi od njega pravimo vrhunskog igrača što on realno nije.
Marsale,mozel jedan iskren odgovor na ovo pitanje,kolko si ti puta u zivotu poigro fudbala na terenu dimenzija 100x50
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.