Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 04 feb 2010, 00:34

noah je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ne znas iz kojeg :roll: A znas biti advokat.
Uostalom gdje ti vidis neku mrznju prema nekome drugome.
Zna se ko kosi a ko vodu nosi.
Vidim u svakom postu da ti smeta Begovic. Da nisi i ti dozivio traumu ko tarik? Mozda ste blizanci pa su vas odvojili kad ste se rodili :o
Kud ces gore traume od tebe. :lol:
Imas temu pa poslusaj na zadnjoj stranici you tube ili ti treba prevodilac i crtac ocigledno.
Pa se javi a do tada u skokovima. ;)
Smeta mi sto se Hasagic '' ziv sahranjuje'' prije vremena iako je milion puta dokazao da je u BIH repci neprikosnoven dok ovaj do samog kraja nije bio siguran gdje bi branio.
I da se zakon nije promijenio prvi bi mu vi psovali sve po spisku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 feb 2010, 00:54

Dragan Paljić: Želja mi je igrati za BiH
Veznjak njemačkog Kaiserslauterna, Dragan Paljić u ekskluzivnom razgovoru za Sportin.ba kaže da je njegova želja obući dres reprezentacije BiH.
Paljić je rođen 8. aprlila 1983. godine u Njemačkom gradu Stranbergu dok su njegovi roditelji iz okoline Doboja. Prije dolaska u Kaiserslautern, Dragan je 5 godina sa dosta uspjeha nosio dres Hoffenheima u kojem je igrao zajedno sa našim reprezentativcima Ibiševićem i Salihovićem.

Kada smo došli do informacije da Paljić vuče korijene iz BiH i da postoji mogućnost da zaigra za našu reprezentaciji, odlučili smo kontaktirati ovog igrača koji nam je rekao da bi vrlo rado zaigrao za BiH.

Drago mi je što ste me se sjetili i hvala vam na tome, rekao je Paljić na početku razgovora za Sportin.ba te nastavio:

Ja se zaista ne želim takoreći gurati preko medija u reprezentaciju niti mi je to cilj. Ranije me niko iz BiH nije kontaktirao i upitao za mogućnost mog nastupa za reprezentaciju, vjerovatno su mislili da ne vučem porijeklo iz BiH. Ja posjedujem bh pasoš i trenutno nema nikakvih prepreka da nastupim za BiH što bi ja iskreno i volio. U meni kuca bosansko srce i tu nema nikakve dileme. Svake godine sam u Bosni, brat mi živi u Bijeljini i lijepo se osjećam kad god dođem u BiH. Međutim, ne mogu ja odlučivati da li ću biti pozvan i ne, jedino što trenutno mogu reći je da sam na raspolaganju selektoru Sušiću i ako bi stigao poziv ja bi se vrlo rado odazvao.

Paljić smatra da je naša reprezentacija u proteklim kvalifikacijama pokazala veliki kvalitet i da u budućnosti može mnogo toga napraviti.

Pratio sam protekle kvalifikacija i navijao sam za BiH. Drugo mjesto u grupi je veliki uspjeh, nažalost nismo uspjeli protiv Portugala koji je ipak u ovom trenutku jača reprezentacije od BiH. Moram reći da BiH ima izuzetno kvalitetan tim koji je pokazao veliko snagu i vjerujem da u narednim kvalifikacijama može mnogo napraviti. Pratio sam sva dešavanja vezana za reprezentaciju i često sam u kontaktu sa prijateljima i bivšim saigračima iz Hoffenheima, Ibiševićem i Salihovićem.

Prema Draganovom mišljenju, najveća zvijezda reprezentacije u ovom trenutku je Edin Džeko ali kako kaže ni on nije sam.

Džeko je sigurno najbolji igrač bh reprezentacije trenutno, sjajan je napadač i mislim da će vrlo brzo završiti u nekom većem klubu. Ne treba zaboraviti ni ostale igrače koje BiH ima, tu je sjajni Misimović i kao što sam ranije spomenuo Ibišević i Salihović. Ti igrači su među najboljima u Bundes ligi, čuo sam i za mladog Miralema Pjanića pred kojim je blistava karijera. BiH bez sumnje ima odličan tim.

O imenovanju Safeta Sušića za novog selektora reprezentacije BiH, Paljić kaže:

Čuo sam da je Sušić bio jedan od najboljih igrača u bivšoj Jugoslaviji, ne znam kakav je trener ali se iskreno nadam da će pomoći reprezentaciji BiH i odvesti je na naredno Evropsko prvenstvo.

Kaiserslautern se trenutno nalazi na prvoj poziciji Zweite sa velikim šansama za ulazak u prvu Bundes ligu naredne sezone.

Igramo dobro ove sezone, imamo jak tim, dobrog trenera i sjajne navijače. Mislim da je konačno došao red da se Kaiserslautern vrati u Bundes ligu. To nam je prvenstveno i cilj i siguran sam da ćemo uspjeti u tome.

Kakav je vaš status u ekipi?

Ove sezone sam upisao 12 nastupa što i nije loše jer sam trenutno vrlo blizu prvih 11 i vjerujem da ću trudom i zalaganjem na treninzima to i izboriti.. Konkurencija u timu je velika, znate kako je, ne mjenja se tim kojem ide dobro. Reklo bi se da trener Kurz ne vjeruje previše igračima sa naših prostora ali vjerujem da ću vrlo brzo izboriti mjesto u početnom sastavu.

Na kojoj poziciji u timu se najbolje snalazite?

Igram na lijevoj strani veznog reda i rekao bih da se tu najbolje snalazim ali i kada trener odluči da me postavi na neku drugu poziciju ja dajem sve od sebe da odigram što bolje.

Dragan je veliki prijatelj sa našim Dariom Damjanovićem, osim njega donedavno je u Kaiserslauternu bio još jedan igrač bh korijena, Anel Džaka koji je otišao na posudbu u Koblenz.

Sa Dariom se često družim i dobri smo prijatelji i van terena, danas sam čuo i sa Anelom Džakom koji je eto otišao na posudbu u Koblenz. Prošle sezone tu je bio u Said Husejinović i lijepo je kada ima dosta igrača sa naših prostora, rekao je potencijalni bh reprezentativac na kraju razgovora za Sportin.ba.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 04 feb 2010, 01:22

zbilja je sad interesasntno kako se poslije ovih kvalifikacija sad sami javljaju "potencijalni"reprezentativci i to svih nacija i nacionalnosti, zaista interesatno jer ipak to nije bio slucaj doskora .Mislim da susic treba imati poseban tim strucnjaka koji ce pratiti sve te "potencijalne" reprezentativce jer nema teorije da on to sve sam stize koliko ih se javlja.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 feb 2010, 01:26

sahbaz2509 je napisao/la:zbilja je sad interesasntno kako se poslije ovih kvalifikacija sad sami javljaju "potencijalni"reprezentativci i to svih nacija i nacionalnosti, zaista interesatno jer ipak to nije bio slucaj doskora .Mislim da susic treba imati poseban tim strucnjaka koji ce pratiti sve te "potencijalne" reprezentativce jer nema teorije da on to sve sam stize koliko ih se javlja.

još malo pa će brazilci, argentinci, kamerunci....itd :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 feb 2010, 09:19

harishp, noah...
lične razmirice ostavite za neko drugo mjesto. naredne uvrede sankcionišem banom

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 04 feb 2010, 15:52

http://www.youtube.com/watch?v=q91unc97Yds&feature=grec

Samo napominjem da se ne zaboravi. ;)

We won't forget that day.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 04 feb 2010, 20:52

Pastuh je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=q91unc97Yds&feature=grec

Samo napominjem da se ne zaboravi. ;)

We won't forget that day.

neznam samo zasto uopste stavljas taj link? neki ceto napisao gluposti a ti ga na taj nacin reklamiras...
BLUE NATION.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 feb 2010, 21:43

Bilbija i u drugoj svojoj tekmi za Vojvodinu opet pogodio u remiju protiv Sigme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 feb 2010, 00:37

miky_hz je napisao/la:Bilbija i u drugoj svojoj tekmi za Vojvodinu opet pogodio u remiju protiv Sigme
Ko' što gledam, majka Srbija će ga prisvojiti. :?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 06 feb 2010, 01:50

MinistaR je napisao/la: Ko' što gledam, majka Srbija će ga prisvojiti. :?
ako uskoro momak nedobije poziv, i trebaju ga uzeti.. sami smo krivi

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 feb 2010, 02:01

steve-o je napisao/la:
MinistaR je napisao/la: Ko' što gledam, majka Srbija će ga prisvojiti. :?
ako uskoro momak nedobije poziv, i trebaju ga uzeti.. sami smo krivi
Svakako Bilbija je mnogo vise potreban Srbiji nego nama. Njihov napad je slab. Mi imamo dovoljno dobrih napadaca i njihovo vrijeme tek dolazi.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 06 feb 2010, 02:09

Tarik14 je napisao/la: Svakako Bilbija je mnogo vise potreban Srbiji nego nama. Njihov napad je slab. Mi imamo dovoljno dobrih napadaca i njihovo vrijeme tek dolazi.
svak je potreban mi ko velesila u nogometu pa mozemo otpisivati ljude tako lahko, plus kad su prije zvali kloceve poput sadovica i slicne njemu, moze susic pozvati bilbiju dok nije prekasno!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 feb 2010, 02:11

steve-o je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la: Svakako Bilbija je mnogo vise potreban Srbiji nego nama. Njihov napad je slab. Mi imamo dovoljno dobrih napadaca i njihovo vrijeme tek dolazi.
svak je potreban mi ko velesila u nogometu pa mozemo otpisivati ljude tako lahko, plus kad su prije zvali kloceve poput sadovica i slicne njemu, moze susic pozvati bilbiju dok nije prekasno!
Moze ali ja nemislim da on nece biti veliki gubitak za nas ukoliko on odlucio da igra za Srbiju! Vise je potreban njima nego nama.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 feb 2010, 02:17

Tarik14 je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Moze ali ja nemislim da on nece biti veliki gubitak za nas ukoliko on odlucio da igra za Srbiju! Vise je potreban njima nego nama.
Ne slažem se, pa igrač poput Bilbije je nama uvijek dobrodošao. Otići će u Srbiju i kasnije će se ispostaviti da smo izgubili još jednog Ibrahimovića (ne sumnjam da će potpisati za neki veliki evropski klub).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 06 feb 2010, 02:18

Tarik14 je napisao/la: Moze ali ja nemislim da on nece biti veliki gubitak za nas ukoliko on odlucio da igra za Srbiju! Vise je potreban njima nego nama.
tako su govorili i za ibrahimovica pa sta sad. hocemo da molimo nedokazane balavce poput seferovica da igraju a one koji hocu dobrovoljno da igraju za nasu repku(bilbija) sutamo cccc :roll: kad mogu import turcina bajraktoglu u repku, mogu dati priliku i bilbiji da se dokaze.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 06 feb 2010, 03:50

steve-o je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la: Moze ali ja nemislim da on nece biti veliki gubitak za nas ukoliko on odlucio da igra za Srbiju! Vise je potreban njima nego nama.
tako su govorili i za ibrahimovica pa sta sad. hocemo da molimo nedokazane balavce poput seferovica da igraju a one koji hocu dobrovoljno da igraju za nasu repku(bilbija) sutamo cccc :roll: kad mogu import turcina bajraktoglu u repku, mogu dati priliku i bilbiji da se dokaze.
A gdje je to bilbija rekao da zeli nastupati za BiH, ja koliko znam njemu je ciro htio uputiti poziv pa ga je on unaprijed odbio zbopg neke povrede il tako nesto.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 feb 2010, 05:12

sahbaz2509 je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
A gdje je to bilbija rekao da zeli nastupati za BiH, ja koliko znam njemu je ciro htio uputiti poziv pa ga je on unaprijed odbio zbopg neke povrede il tako nesto.
Pa za koju repku sada igra ako boga znas :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 06 feb 2010, 05:19

jos nije ubiljezio nastup niti za jednu A selekciju a to je ono sto se broji, pusti ti mlade.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 feb 2010, 12:19

Jao, dao frajer dva gola u Smrdiji, jaka liga nema sta, daj odma ga zovi u repku. :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 06 feb 2010, 12:31

Bilbija je biopovrijedjen kad je dobio poziv, i to je 100% tacno, nije se izvlacio na povredu, nego ju je zaista imao.
i naravno da ga trebamo pozvat, svako nam treba
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Dinhooo, Konzerva, Proximic i 73 gosta.