BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BABADZO
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la BABADZO » 04 jun 2014, 15:56

daleko al daleko najkomicniji komentator u historiji nase reprezentacije je onaj vedad..predpostavljam da je neka familija senadu

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 04 jun 2014, 16:00

BABADZO je napisao/la:daleko al daleko najkomicniji komentator u historiji nase reprezentacije je onaj vedad..predpostavljam da je neka familija senadu
Zasto? Je li ti se ne svidja njegov repic? Pogledaj tekmu od sinoc jos jednom i odluci je li on bolji ili Marijan. Ako se ti palis na laprdanje od Marijana, onda normala da ti on ne valja.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 04 jun 2014, 16:02

SempreJuve je napisao/la:Ljudi imal neko link od sinosnje utakmice,molim vas pomozite.Hvala
" onclick="window.open(this.href);return false;

evo drug....
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 jun 2014, 16:04

ARGUMENT je napisao/la:Marijan je postao toliko naporan tip za slusanje..pa covjek samo nesto bezze laprda, nista ni sacim..pa on nije za komentatora nego za cirkusa.pa onaj njegov kolega vedad je dosta bolji od njega, momak makar iskren kaze stvari koje su stvarno zanimljive i kaze kad neki nas igrac napravi glup potez. A Marijana slusati je da Bog sacuva, po njemu je cak jedan Ibricic velemajstor..sva sreca pa nece Face prenositi SP.

Da neće možda reć '' Ulazi Ibričić,daj Bože da ne dobije puno lopti u napadu'' ?
Neki ne razumiju da je on ipak komentator,i ne smije pljuvat po igračima kao što vi ovdje radite..
Nad tobom sunce najljepše sja

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 04 jun 2014, 16:05

Jel bila repriza ako ne kad ce bit?

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 04 jun 2014, 16:07

IronMany je napisao/la:
SempreJuve je napisao/la:Ljudi imal neko link od sinosnje utakmice,molim vas pomozite.Hvala

evo drug....
Hvala drug puno :P

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 04 jun 2014, 16:09

pinoglavi je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:Marijan je postao toliko naporan tip za slusanje..pa covjek samo nesto bezze laprda, nista ni sacim..pa on nije za komentatora nego za cirkusa.pa onaj njegov kolega vedad je dosta bolji od njega, momak makar iskren kaze stvari koje su stvarno zanimljive i kaze kad neki nas igrac napravi glup potez. A Marijana slusati je da Bog sacuva, po njemu je cak jedan Ibricic velemajstor..sva sreca pa nece Face prenositi SP.

Da neće možda reć '' Ulazi Ibričić,daj Bože da ne dobije puno lopti u napadu'' ?
Neki ne razumiju da je on ipak komentator,i ne smije pljuvat po igračima kao što vi ovdje radite..
Pogresno si shvatio, normala da ne treba pljuvati, ali ne treba vala ni dizati u nebesa.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 jun 2014, 16:10

soxx je napisao/la:Jel bila repriza ako ne kad ce bit?
večeras u 20:00 h na FACE TV... koliko sam ja zapazio..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 jun 2014, 16:16

ARGUMENT je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:

Pogresno si shvatio, normala da ne treba pljuvati, ali ne treba vala ni dizati u nebesa.

Svakog igrača tako hvali,onda treba i njega.A i šta fali vala i on je naš reprezentativac..
Inače zanimljivije mi je dosta pratiti utakmice uz Marijana,bar me držao budnim ove dvije utakmice u Americi :D ,nekad zna pretjerat,al bolje i to nego oni mrtvaci iz BHT
Nad tobom sunce najljepše sja

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 04 jun 2014, 16:25

Marijan pati od klasicnog sindroma senad hadzifejzovic.
Jedan je nakad bio najbolji voditelj dnevnika,a drugi sportski komentator.
Odkad su ae odruzili,samo.je neko pretjerivanje,hvalisanje,preseravanje,pricanje gluposti.totalni amaterizam..pohvale udarilebu glavu,I vise ne trude da odusevljavaju,vec da se samoisticu.
Marijan me sto puta najezio,sad samo.sere I vristi ko konj neartikulisani,onaj pijan vodi dnevnike.
Ma face tv je jedna velika prevara,to znaju oni koji imaju ili poznaju nekog ko tamo radi.5 ljudi pima plate ostali po 6 mjeseci ne dobiju nista,I onda I'm jos dadnu otkaz pa da ni od biroa nista ne dobiju.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 04 jun 2014, 16:28

Hajde ba sta ste se navadili ,yebo vas marjan a vi njega cccc.. :!: :problem:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 04 jun 2014, 16:29

barbarez je napisao/la:Marijan pati od klasicnog sindroma senad hadzifejzovic.
Odkad su ae odruzili,samo.je neko pretjerivanje,hvalisanje,preseravanje,pricanje gluposti.totalni amaterizam..pohvale udarilebu glavu,I vise ne trude da odusevljavaju,vec da se samoisticu.
Marijan me sto puta najezio,sad samo.sere I vristi ko konj neartikulisani,onaj pijan vodi dnevnike.
Ma face tv je jedna velika prevara,to znaju oni koji imaju ili poznaju nekog ko tamo radi.5 ljudi pima plate ostali po 6 mjeseci ne dobiju nista,I onda I'm jos dadnu otkaz pa da ni od biroa nista ne dobiju.
Jarane kad dobijes otkaz onda od biroa moras primati neku naknadu koliko znam? Al' ajd, da ne idemo totalno u off. Reci cu da znam i ja jednom momka koji je radio na FACE TV pa se sad preselio u jednu drugu tv kucu.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jun 2014, 16:43

barbarez je napisao/la:Marijan pati od klasicnog sindroma senad hadzifejzovic.
Ma Senadova je ovo režija. Od raje za raju televizija kao.. to je ta "brilijantna" zamisao. pa vidio si ih zajedno ba. Možemo ti i ja nako isto, malo se nalit i pred kameru pričat gluposti.
Prenosio je Marjan repku i na Hayatu pa je to kao što znamo mnogo drugačije izgledalo. Bilo je i "dijamanata" i sličnih zajebancija, ali sve u mjeri i sa stilom.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 04 jun 2014, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 04 jun 2014, 16:43

Trebali bi ove meksikance unajmiti samo ih jos jezika nauciti, ljudi s vise zara nas gol docekase od ove dvojice ubleha.
Jbg kad u citavoj dravi nema komentatora da valja na javnim servisima kao da komentarisu sprovod a ne utakmicu onaj dvojac sa OBN-a je tek prica za sebe, definitivno nam fali kvalitetnih sportskih novinara.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 04 jun 2014, 16:46

Ne dobijea ako ti napisu da si povrijedio radnu duznost,tj da si ti kriv za otkaz.
Neko ne primi 6 mjeseci platu,gleda kako senadov sin vedri I oblaci,gleda marijana kako viri iz guzova I prima pofinu lovu redovno,I onda zakasni jednom na posao,I napisu mu to sranje,I kad je otisao na biro,nije dobio nista.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 04 jun 2014, 16:53

Ne dobijea ako ti napisu da si povrijedio radnu duznost,tj da si ti kriv za otkaz.
Neko ne primi 6 mjeseci platu,gleda kako senadov sin vedri I oblaci,gleda marijana kako viri iz guzova I prima pofinu lovu redovno,I onda zakasni jednom na posao,I napisu mu to sranje,I kad je otisao na biro,nije dobio nista.
VOLIM TE ZELJO

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 jun 2014, 16:54

Odavno nisam bio ovako zadovoljan nasim utakmicama... Raduje me svjezina koju unose hajrovic i visca , za besica senema sta reci nisam ocekivao da ce se ovako dobro snaci... Samo da bico odigra protiv santosa citavi i to je to. Moram istaknuti da mi je misimovic igrao jako slabo ove 2 utakmice al eto...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 jun 2014, 17:04

kobe24 je napisao/la:Sinoc je evidentno bilo da igra drasticno pada kada se zamijene samo 2-3 igraca, a pogotovo kad ih je izmijenio duplo vise. Realno, Susic, Ibricic, Sunjic, Hadzic i Vrsajevic (2 zadnja nisu ni ulazila, ali i za njih to vazi) nemaju sta traziti na terenu u Brazilu. Pa brate Safete, ako si svjestan da ti nista ne mogu pomoci tamo, koja je razlika ako ih povedes i ne zaigraju ni minute, i ako ih nikako ne povedes sa sobom?! :D Moglo se tu isceprkati 2-3 igraca koja bi nam tamo itekako koristila, ali gotovo je to sad.

Mene najvise brinu Miske i Vedo, nisam od njih skoro nista vidio u ove dvije utakmice. Vedo inekako, igrao je s rezervama, pa nije se nije ni moglo ocekivati da ce imati neke lopte, ali Miske... Ja bi njega svejedno stavio u prvih 11, pa cemo vidjeti.

Ukoliko Bicakcic ne bude spreman za prvu utakmicu, besmisleno je uopste raspravljati o Sunjicu kao potencijalnoj zamjeni. Po mom misljenju, Vranjes je najbolje rjesenje, a i sinoc se vidjelo kako je cistio sve situacije na desnom beku. Vjerovatno i njemu bolje lezi ta pozicija na stoperu, jer na beku vrlo rijetko uradi nesto korisno u napadu, za razliku od Mensura. Seo je masina, to je svima nama jasno, ali ni on nije za stopera. Sinoc se vidjelo da ga jednostavno ponese da izadje na igraca koji dolazi sa krila, iako ga tu treba napasti nas bek a on treba da ceka ubacivanje lopte i da je cisti iz sesnaesterca. Isto tako, ne djeluje mi previse sigurno kad ima loptu u nogama, strasno se bojim da ce pogrijesiti u dodavanju.
+1
Doduse Ibricic me je malo razocarao jer mislim da je solidan igrac. Ovi ostali slazem se. Ali nije to tako jednostavno jaro. Sunjic je spor na nogama i refleksima ( da bi cuvao najbolje svjetske napadace) i u prvih 45 min mu je dva puta pobjegao protivnik i nasao se sam 1 na 1 sa golmanom. Sto je neoprostivo. Vranjes bi bio bolji. Ali je odluceno da se ne isproba protiv Meksika na stoperu i zbog svoje "visine" je los u igri glavom ( kod cuvanja npr. Higuaina, Bonya i slicnih igraca ). Kolasinac je totalno neiskusan na toj poziciji u svom klubu i reprezentaciji, Bicakcic rovit ???? Zukanovic nije pozvan a ima i visinu i brzinu. Pozicija drugog stopera nam je daleko najveci problem. Svi ostali "problemi" su minimalni i nijanse i vec davno rijeseni. A stoperi kolko znamo se najvise fizicki trose i kupe kartone. Sve vise sto razmisljam o tome sve vise me brine. Pa jedan selektor Argentine je pozvao sijajnog Demichelisa iz penzije jer zna da ce mu iako sa klupe "mozda" biti itekako potreban.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 jun 2014, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 jun 2014, 17:19

kobe24 je napisao/la:Sinoc je evidentno bilo da igra drasticno pada kada se zamijene samo 2-3 igraca, a pogotovo kad ih je izmijenio duplo vise. Realno, Susic, Ibricic, Sunjic, Hadzic i Vrsajevic (2 zadnja nisu ni ulazila, ali i za njih to vazi) nemaju sta traziti na terenu u Brazilu. Pa brate Safete, ako si svjestan da ti nista ne mogu pomoci tamo, koja je razlika ako ih povedes i ne zaigraju ni minute, i ako ih nikako ne povedes sa sobom?! :D Moglo se tu isceprkati 2-3 igraca koja bi nam tamo itekako koristila, ali gotovo je to sad.

Mene najvise brinu Miske i Vedo, nisam od njih skoro nista vidio u ove dvije utakmice. Vedo inekako, igrao je s rezervama, pa nije se nije ni moglo ocekivati da ce imati neke lopte, ali Miske... Ja bi njega svejedno stavio u prvih 11, pa cemo vidjeti.

Ukoliko Bicakcic ne bude spreman za prvu utakmicu, besmisleno je uopste raspravljati o Sunjicu kao potencijalnoj zamjeni. Po mom misljenju, Vranjes je najbolje rjesenje, a i sinoc se vidjelo kako je cistio sve situacije na desnom beku. Vjerovatno i njemu bolje lezi ta pozicija na stoperu, jer na beku vrlo rijetko uradi nesto korisno u napadu, za razliku od Mensura. Seo je masina, to je svima nama jasno, ali ni on nije za stopera. Sinoc se vidjelo da ga jednostavno ponese da izadje na igraca koji dolazi sa krila, iako ga tu treba napasti nas bek a on treba da ceka ubacivanje lopte i da je cisti iz sesnaesterca. Isto tako, ne djeluje mi previse sigurno kad ima loptu u nogama, strasno se bojim da ce pogrijesiti u dodavanju.
Fin post,ja bih se osvrnuo na sljedece:
Prvo boldirano- upravo o tome sam pisao maloprije na temi TSS..Poenta igraca koji udju sa klupe je da podignu ili bar odrze tempo i nivo igre,medjutim sa navedenim ( osim Sunjica jer je on bio u prvoj postavi i nije bio los koliko sam ocekivao moram priznati ) to nije slucaj,vec obratno,padnemo itekako..Od izmjena mi imamo samo Vedu,Medu,Vranjesa i Viscu po meni,ostalo nista..
Drugo boldirano- Vedo je kao sto si i sam rekao,igrao sa zamjenama i u trenutcima kad mi nismo bili napadacki orjentisani vise,tako da slika ne moze biti potpuna..Medjutim pauza duga je ostavila traga,van ritma je cini mi se..Miske sinoc bio bolji nego protiv Slonova,ali za prvu postavu na SP,po meni,treba vise,jace i konkretnije..Plus sto se vidjelo sinoc par puta da usporava nasu igru..
Trece boldirano- za Sunjica se slazem,iako je ukupan dojam pozitivan kod mene,ipak ne moze igrati u prvoj postavi,par situacija protiv O.S. i sinoc je to pokazalo,ali ne bih se bas slozio da je Seo nije za stopera,naprotiv..Meni je odigrao jako dobro,amortizovao je dosta napada,nijednom nije ispao,dobro se postavljao..Po meni,ako ne bude mogao Bicakcic,nas plan B bi trebao biti Mujdza-Spahic-Kolasinac-Salihovic.. Ok,moze i Vranjes eventualno na stopera,ali ja bih prije ovu..Da je Zuka tu sve bi bilo drugacije,al jbg..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 04 jun 2014, 17:31

Ajax je napisao/la:

+1
Doduse Ibricic me je malo razocarao jer mislim da je solidan igrac. Ovi ostali slazem se. Ali nije to tako jednostavno jaro. Sunjic je spor na nogama i refleksima ( da bi cuvao najbolje svjetske napadace) i u prvih 45 min mu je dva puta pobjegao protivnik i nasao se sam 1 na 1 sa golmanom. Sto je neoprostivo. Vranjes bi bio bolji. Ali je odluceno da se ne isproba protiv Meksika na stoperu i zbog svoje "visine" je los u igri glavom ( kod cuvanja npr. Higuaina, Bonya i slicnih igraca ). Kolasinac je totalno neiskusan na toj poziciji u svom klubu i reprezentaciji, Bicakcic rovit ???? Zukanovic nije pozvan a ima i visinu i brzinu. Pozicija drugog stopera nam je daleko najveci problem. Svi ostali "problemi" su minimalni i nijanse i vec davno rijeseni. A stoperi kolko znamo se najvise fizicki trose i kupe kartone. Sve vise sto razmisljam o tome sve vise me brine. Pa jedan selektor Argentine je pozvao sijajnog Demichelisa iz penzije jer zna da ce mu iako sa klupe "mozda" biti itekako potreban.
Zukanovic ima visinu ali nema brzinu, dalo se primjetit u par navrata. Bicakcic ce to pokrit mnogo bolje, ili Vranjes u najgorem slucaju..

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.