O,sta ima strucnjakSemir bvb je napisao/la: Dijete drago nemas pojma s kim pricas. Ja sam za tebe expert za Bundesligu. Izgleda da ti nisi gledao proslu sezonu pa nesto bezze pricas. BvB pokusava da igra istim stilom sad na pripremama kao sto su igrali u prosle sezone a koliko se ja sjecam nacin na koji je BvB igrao prosle godine je itekako urodio plodom. A i logicno je da grijese jer ipak su ovo pripreme, isprobavanja, izmijesani prvi i drugi tim. Sama ti rijec kaze PRIPREME.. Tako da to sto pises nema logike....

Bolje da forsiraju svoju ofanzivnu igru kojom su dolazili do vodstva,a ne ove kratke pasove koje su forsirali pri vodstvu od 2,3-0.Ja sam gotivio BvB na pocetku sezone,ali onda su poceli kenjat.
Cekaj,jesu ovo pripreme ili sta vec

Ako je ono moje provokacija,onda...Ako dobro pogledas,ja ni u jednom trenutku nisam poredio BvB s Bayernom (posto se i ne mogu poreditiDamir_BvB je napisao/la:@ Omco bavarac i schwajni
Bez provokacija molim vas... Necemo se svadjati cekajte barem 13 kolo pa cemo onda shvatam vasu ljubomoru trenutnu znam kako vam je al de nas pustite makar jos malo da uzivamo svakako ste vi prvi kandidat za titulu ...