Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Ervin Zukanovic
Ovo sa Stuttgartom postaje sve konkretnije. Sampdorija dovodi Ranncohiu, Zukanovic sve blizi Stuttgartu, tako navode mediji.
To je super, znaci Sunjic-Zukanovic zajedno u Stuttgartu. Najbolja moguca stvari sto se tice nasa odbrana jer to su nasa najbolja dva stopera i trebamo pokrenuti u narednim kvali. sa njih standardno jedno do drugo u svaku utakmicu.
Rekao bih s konja na magarca, al' vidim da se oba kluba bore za opstanak tako da dodje na isto.
A ide sigurno, doveli su Ranokiju, Dodoa i nekog stopera slovaka.
Samo mi nije jasno sta se desilo, jedan od boljih u timu, interesovao se jedan Inter da bi na kraju zavrsio u pisljivom Stutgartu koji ce vrlo moguce zavrsiti u cvajti. I to posudba je u pitanju.

A ide sigurno, doveli su Ranokiju, Dodoa i nekog stopera slovaka.
Samo mi nije jasno sta se desilo, jedan od boljih u timu, interesovao se jedan Inter da bi na kraju zavrsio u pisljivom Stutgartu koji ce vrlo moguce zavrsiti u cvajti. I to posudba je u pitanju.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako ode u Stuttgart, stvarno nije normalan, dokazao je kvalitet u Sampi, sljedeći korak ako bude išao negdje, mora biti bolji klub.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
$$$$$HankMoody je napisao/la:Ako ode u Stuttgart, stvarno nije normalan, dokazao je kvalitet u Sampi, sljedeći korak ako bude išao negdje, mora biti bolji klub.
Stuttgart navodno nudi 4 miliona eura malo li je.
Znaci da ga Sampdoria posudi do kraja sezone samo poslje isteka ga Stuttgart mora kupiti za 4 miliona ako ostanu u 1 Bundesligi. Dogovor je jako blizu. Ako ostane ova klauzula da je njihov igrac samo ako budu igrali Bundesligu onda sto da ne ako ne iskrsne neka jos bolja ponuda. Najbitnje je da igra standardno u prvih 11 u ligi5.
Stuttgart mu nudi petogodisnji ugovor do 2020. Mozda je i bolji ugovor nego sadasnji ko zna. Svakako u Sampdoriji vise nebi bio siguran starter sa ovim novim igracima.

Stuttgart mu nudi petogodisnji ugovor do 2020. Mozda je i bolji ugovor nego sadasnji ko zna. Svakako u Sampdoriji vise nebi bio siguran starter sa ovim novim igracima.
- Nerminovic
- Kontakt:
Mislim cak da mu i Bundesliga vise odgovara, Stuttgart ima solidnu ekipu samo sto ne igraju kao kolektiv i pogotovo pozadi im treba jedan lider, mozda to bude Zukan. 

''Zuk, Zuk''
- Cartman
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo ga preokret, Sabatini ga hoće u Romi, treba sigurno kao konkurencija Digneu na beku, a i kvalitetan stoper im svakako treba..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sampdorija je prihvatila ponudu Štutgarta vrednu 4.500.000 evra za Ervina Zukanovića, sve je bilo dogovoreno, ali igrač je sada primio i poziv Rome, pa se dvoumi.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ovo bi bilo jako dobro.phily je napisao/la:Sampdorija je prihvatila ponudu Štutgarta vrednu 4.500.000 evra za Ervina Zukanovića, sve je bilo dogovoreno, ali igrač je sada primio i poziv Rome, pa se dvoumi.
Nek ubace jos i Spahu, mogu ga dobiti za male pare.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:''Zuk, Zuk''
- Cartman

Šta god uradi neće se zayebati, možda bi mu bolje bilo da ide u Romu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Gdje god da ode, neka se vise konacno ustali. Ne vidim smisla u ovome da napusta Sampdoriju kad mu odlicno ide, ali izgleda nije do njega, posto su uspjeli dovesti Rannochiju.
Pa može igrati u paru s njim ili u 3-5-2 verziji s njim i Moisanderom.Goalgetter je napisao/la:Gdje god da ode, neka se vise konacno ustali. Ne vidim smisla u ovome da napusta Sampdoriju kad mu odlicno ide, ali izgleda nije do njega, posto su uspjeli dovesti Rannochiju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
podržavam njegov transfer kod roma, dabogda i Hadžića doveli
Ode Zuka u Romu
Familija Susic na aparatima 

Prije pola godine sam napisao da od ovih ostalih stopera ( bez Spahe ) Sunjic, Bicakcic i Zukanovic. Upravo Zukanovic ima najveci potencijal da napravi transfer u neki jaci klub. Tada je to nekima bilo smijesno. I prije pola godine Inter je bio jako zainteresovan samo Sampdoria mu je tada nudila mjesto startera sto Inter nije mogao. Roma bi bila dobar izbor sada svakako. Nije ni Stuttgart los jer mu nude ugovor na pet godina samo kod njih postoji mogucnost ispadanja iz lige. U svakom slucaju tesko da ce ga Sampdoria dati ispod 5 miliona jer Stuttgart nudi 4,5 miliona.
Zapelo, nesto kao Roma ne daje dobre uslove, novi pregovori u 13 sati kako sam ja skontao 

- Principatus
- Kontakt:
Ma sjecam se jos kad su se znalci ovdje sprdali Zukanovicu i meni sto sam govorio da ga treba pozvati, jos kada je igrao u Belgiji i tamo bio medju najboljim stoperima. Argument je bio: Da je dobar, Susic bi ga pozvao.Ajax je napisao/la:Prije pola godine sam napisao da od ovih ostalih stopera ( bez Spahe ) Sunjic, Bicakcic i Zukanovic. Upravo Zukanovic ima najveci potencijal da napravi transfer u neki jaci klub. Tada je to nekima bilo smijesno.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.