KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

alan_kardec
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la alan_kardec » 14 jun 2015, 16:35

ima još

Interesantno, obojica (Dulo i Milosavljević) pojavili su se u majicama na kojim je stajao natpis sadržine:
"Borise Davidoviču, ne dajte se pasjim sinovima", što je citat iz poznatog dela Danila Kiša - "Grobnica za Borisa Davidoviča".

Postavlja se pitanje - kome je ovo upućeno, a odgovor možete da naslutite...

:wave:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 16:49

Ocekujem reakciju drzave,KSS-a i svih ostalih koji trebaju da se pozabave ovim raspirivanjem mrznje .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 16:58

Tribalian je napisao/la:
IB2000 je napisao/la:Sutra se snalazite za karte i idemo po 2:0 :)
Opet je sve neregularno. :mrgreen: Sudije sad kao navlace za Zvezdu . :mrgreen: Kao i svaki put kad pobedimo. Na neki cudan nacin zao mi je ovog Vujosevica , koliko mrznje u onom stomaku ima to je za nevericu.
a ovo nije oblik iste?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 14 jun 2015, 16:59

Tepa u defanzivi... :lol:
slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 17:03

DANTES je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
IB2000 je napisao/la:Sutra se snalazite za karte i idemo po 2:0 :)
Opet je sve neregularno. :mrgreen: Sudije sad kao navlace za Zvezdu . :mrgreen: Kao i svaki put kad pobedimo. Na neki cudan nacin zao mi je ovog Vujosevica , koliko mrznje u onom stomaku ima to je za nevericu.
a ovo nije oblik iste?
Naravno da nije , mozemo i da preformulisemo , njegova mrznja je u njegovoj glavi.A ti ceo dan patetises okolo po forumu. Da ti ne pominjem onog vaseg sto navija za Hitlera , knjizevnik covek. :puke: Nazalost na ovakvim primerima kao sto su Vujosevic i Koprivica , Srbija pokazuje koliko je neozbiljna drzava.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 17:07

eto vidiš sad kad govoris onaj vas što navija za hitlera ti širiš govor mrznje, ja sam već rekao da nemam pojma ko je lik dok mi niste rekli...

dule ko dule bolje bi mu bilo da više vremena provodi spremajući akcije u napadu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 17:09

DANTES je napisao/la:eto vidiš sad kad govoris onaj vas što navija za hitlera ti širiš govor mrznje, ja sam već rekao da nemam pojma ko je lik dok mi niste rekli...
Pa sto se uplices u svaku raspravu ako ne znas ? Te nisi znao, te ti mi rekli, te nema pravih informacija, te Tole je dobar pa onda nije dobar pa je opet dobar pa da cistimo ribu od repa ??? Ovo sto ovaj poremeceni Vujosevic radi je uvod u prekid sutrasnje utakmice usled nepovoljnog rezultata. Ako ti to ne znas, ja znam i evo rekao sam ti da i ti znas.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 14 jun 2015, 17:10

Tribalian je napisao/la:Ocekujem reakciju drzave,KSS-a i svih ostalih koji trebaju da se pozabave ovim raspirivanjem mrznje .
ja njih potpuno razumijem,jasno je nama a i njima da se bliži kraj "institucije" .Bliži se kraj uzimanja tala,procenata...
Ne laje kučka zbog sela nego zbog sebe
A ovaj ker Milosavljević je tu čisto da popuni stolicu,Ko da on razmišlja glavom šta mu psihopata nabija na istu.Njegovo je da po koji put lane,av,av,av ... i to je to

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 14 jun 2015, 17:12

@pppp

Tu je Tepic skocio da presijece pas.. ne govori slika uvijek sve.

Ja sam znao da ce biti ovakva konferencija. Macvan se povrijedio kada se okliznuo, to su vidjeli svi na tv-u.. ali brate dragi, kakav um moras biti da zakljucis kako je Lazic postavio nogu ispod Milutinova da bi ovaj izvrnuo zglob ili sta vec. Davno je Vujosevic presao sve granice normalnog, ali ovo je neka nova dimenzija.

Isto i ja kontam ovih dana da bi mogao biti prekid, samo ne sutra nego na nasem terenu..

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 17:14

ppppp je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ocekujem reakciju drzave,KSS-a i svih ostalih koji trebaju da se pozabave ovim raspirivanjem mrznje .
ja njih potpuno razumijem,jasno je nama a i njima da se bliži kraj "institucije" .Bliži se kraj uzimanja tala,procenata...
Ne laje kučka zbog sela nego zbog sebe
A ovaj ker Milosavljević je tu čisto da popuni stolicu,Ko da on razmišlja glavom šta mu psihopata nabija na istu.Njegovo je da po koji put lane,av,av,av ... i to je to
Naravno , samo se ispostavilo da u instituciji nije bilo nikakvog sistema koji se ovde godinama navodio kao merilo uspeha.

dscile je napisao/la:
Isto i ja kontam ovih dana da bi mogao biti prekid, samo ne sutra nego na nasem terenu..
Na nasem terenu ovaj moze da povuce igrace sa parketa i to je sve, reakcija njihovih navijaca tad nije ocekivana, ali kada ih bude vise u hali, odnosno sutra e tu bi vec moglo doci do utrcavanja na teren i izazivanja svega i svacega.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 14 jun 2015, 17:20

dscile je napisao/la:@pppp

Tu je Tepic skocio da presijece pas.. ne govori slika uvijek sve.

Ja sam znao da ce biti ovakva konferencija. Macvan se povrijedio kada se okliznuo, to su vidjeli svi na tv-u.. ali brate dragi, kakav um moras biti da zakljucis kako je Lazic postavio nogu ispod Milutinova da bi ovaj izvrnuo zglob ili sta vec. Davno je Vujosevic presao sve granice normalnog, ali ovo je neka nova dimenzija.

Da ne bude zabune meni Tepić izgleda sasvim ok lik i uvijek je korektan(ako ne i jedini) za razliku od ostatka "institucije"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 17:27

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la:eto vidiš sad kad govoris onaj vas što navija za hitlera ti širiš govor mrznje, ja sam već rekao da nemam pojma ko je lik dok mi niste rekli...
Pa sto se uplices u svaku raspravu ako ne znas ? Te nisi znao, te ti mi rekli, te nema pravih informacija, te Tole je dobar pa onda nije dobar pa je opet dobar pa da cistimo ribu od repa ??? Ovo sto ovaj poremeceni Vujosevic radi je uvod u prekid sutrasnje utakmice usled nepovoljnog rezultata. Ako ti to ne znas, ja znam i evo rekao sam ti da i ti znas.
pa vi širite slične priče i mržnju o tuđmanu, o hrvatima... o toga veće mržnje nema, znaš šta hoće takvim pričama da se postigne.. istovremeno se protura ta priča o plemenitosti sopstvenog kluba koji je tobože bio prosrpski... :facepalm:
uplićem se u rasprave jer mi se raspravlja, nije zgoreg čuti i drugačije mišljenje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 17:51

DANTES je napisao/la: pa vi širite slične priče i mržnju o tuđmanu, o hrvatima... o toga veće mržnje nema, znaš šta hoće takvim pričama da se postigne.. istovremeno se protura ta priča o plemenitosti sopstvenog kluba koji je tobože bio prosrpski... :facepalm:
uplićem se u rasprave jer mi se raspravlja, nije zgoreg čuti i drugačije mišljenje
Ako ti se raspravlja, nadji nekog kome se takodje raspravlja pa raspravljajte dok ne raspravite, a ne da meni izlecu notifikacije svaki cas . Sad si vidim i advokat Tudjmanov , svaka cast ! Ja o sprecavanju eventualnog prekida utakmice on o penzionisanim generalima JNA i Hrvatima, jos jednom svaka cast !

I jos nesto, niko ovde ne protura price o plemenitosti kluba, to je sklonost onih za koje navijas, kad pobedjuju sve je u redu, kad gube , desila se kradja.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 19:02

uf, uf, sudija je kriv za sve je trejd mark baš vašeg kluba... a o prekidima da ne govorimo..
ne, ti si krenuo sa koprivicom i sličnima...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 19:53

DANTES je napisao/la:uf, uf, sudija je kriv za sve je trejd mark baš vašeg kluba... a o prekidima da ne govorimo..
ne, ti si krenuo sa koprivicom i sličnima...
Meni je do sporta tebi je do raspravke, to je poenta naseg danasnjeg celokupnog razgovora na svim temama.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 20:08

vidiš i ja sam to htio reći... ali kod nas je sport tako prožet svim i svačim da je prosto nemoguće izbjeći ove iskre...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 14 jun 2015, 20:27

Uzmi Dule nase k***** :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jun 2015, 20:42

DANTES je napisao/la: pa vi širite slične priče i mržnju o tuđmanu, o hrvatima... o toga veće mržnje nema, znaš šta hoće takvim pričama da se postigne.. istovremeno se protura ta priča o plemenitosti sopstvenog kluba koji je tobože bio prosrpski... :facepalm:

A chiji je taj klub bio :?:

Ta suptilna razlika izmedju moskovskih giganata Spartaka i CSKA, ali u srpskoj mini-varijanti je opisana u filmu "Bal na vodi". Neko se rachunao kao armijski klub,a neko je bio reakcija.

Sad, shto nevaspitani kvaziintelektualac Bozho Koprivica kao 1 ideolog nalazi plodno tle da puni glave josh neobrazovanijih, a ostrashcenijih od sebe, pa to sve zavrshava u pranoji istih - ne bi ni bio problem, da masa shipkasha koji se i ovde upisuju nisu ozracheni, takodje. :zviz:

Za sve vas, 1 pozdrav:

slika

:wave:

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 15 jun 2015, 16:31

Neka veceras svako zna da je Zvezdina pobeda, novi sampion i titula nasa Zvezda je opet najbolja... :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jun 2015, 17:17

... i nikad nećeš biti sama, mi smo pasiji sinovi... :opaopa:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.