Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Fina budala...izgleda da njemu treba kesh podhitno
.Ja isto vjerjem da je on imao velik utjecaj u svemu ovome!

Godine prolaze jubav ostaje...
Otišao i Milović u Kinu za 800.000 Eura.
Dakle, u prijelaznom roku iz prvih 11 otišla trojica - Milović, Caktaš i Balić - od kojih su dvojica bili nositelji ekipe. Milović u obrani (štogod pričali o njegovoj kvaliteti) i Caktaš u vezi.
Ne znam što bih rekao za ovu našu upravu (koja, uzgred rečeno, ima novi mandat do 2019.g.). Mažu nas svake godine i svake godine jedno te isto tupe. Šta im je falilo zadržati do ljeta Caktaša i Milovića i pokušati ići u borbu za 1.mjesto? Pa makar da su dogovorili polugodišnju posudbu.
Imam osjećaj kao da djeca rade u toj upravi.
Odlaskom Milovića imamo veliku prazninu u obrani. Razmišljaju li oni da kada nekoga prodaš da trebaš naći zamjenu ili unaprijed već imati nekoga rezerviranog za to mjesto?
Tko je tu od stopera? Nižić? Ukrajinac Bily? Netko treći iz juniora? netko izvana?
Ne sviđa mi se nimalo ovo i ne znam kako će to izgledati na proljeće. Aj, eto, popunili smo rupu u napadu (nadam se da će mali Prskalo imati prednost pred strancima), ali raditi transfere napamet kako rade je smiješno i neodgovorno i neprofesionalno.
Dakle, u prijelaznom roku iz prvih 11 otišla trojica - Milović, Caktaš i Balić - od kojih su dvojica bili nositelji ekipe. Milović u obrani (štogod pričali o njegovoj kvaliteti) i Caktaš u vezi.
Ne znam što bih rekao za ovu našu upravu (koja, uzgred rečeno, ima novi mandat do 2019.g.). Mažu nas svake godine i svake godine jedno te isto tupe. Šta im je falilo zadržati do ljeta Caktaša i Milovića i pokušati ići u borbu za 1.mjesto? Pa makar da su dogovorili polugodišnju posudbu.
Imam osjećaj kao da djeca rade u toj upravi.
Odlaskom Milovića imamo veliku prazninu u obrani. Razmišljaju li oni da kada nekoga prodaš da trebaš naći zamjenu ili unaprijed već imati nekoga rezerviranog za to mjesto?
Tko je tu od stopera? Nižić? Ukrajinac Bily? Netko treći iz juniora? netko izvana?
Ne sviđa mi se nimalo ovo i ne znam kako će to izgledati na proljeće. Aj, eto, popunili smo rupu u napadu (nadam se da će mali Prskalo imati prednost pred strancima), ali raditi transfere napamet kako rade je smiješno i neodgovorno i neprofesionalno.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kako reče @android Milovicu istice ugovor ubrzo i misljenja sam da je ovo dobra prilika da se nesto zaradi na njemu,jer ruku na srce i nije neka kvaliteta(ljudina da) i na kraju bi otisao bez odstete!!
Za Miju sam vec rekao,hoce covjek da ide jer tako pise u ugovoru,ima pravo da proba.
A Balic je enigma...sta je tu bilo pitaj Boga...da li pritisci roditelja ili nesto sto mi obicni navijaci ne znamo?!
Slazem se @dubrava s tobom,tko ce sada igrati umjesto njih???
Za Miju sam vec rekao,hoce covjek da ide jer tako pise u ugovoru,ima pravo da proba.
A Balic je enigma...sta je tu bilo pitaj Boga...da li pritisci roditelja ili nesto sto mi obicni navijaci ne znamo?!
Zbog sina sam cesto na Poljudu i u kontaktu sa ljudima iz uprave. Ono sto je meni, u nekom neobaveznom razgovoru receno, a vezano za Andriju, je da je njegov napredak odjednom poceo usporavati unazad godinu dana.white1950 je napisao/la:Kako reče @android Milovicu istice ugovor ubrzo i misljenja sam da je ovo dobra prilika da se nesto zaradi na njemu,jer ruku na srce i nije neka kvaliteta(ljudina da) i na kraju bi otisao bez odstete!!
Ocekivao se Luka Modric, a on jednostavno nije, i vjerovatno nece ni biti ni blizu tog nivoa.
Jos jednom, sretno mu, i da napravi sto bolju karijeru i naravno puno transfera, Hajduk ce opet imati koristi od njega.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ima tu istine...@ackey,nadam se da će sinčina zaigrati za Hajduka(ako već ne igra) i nosit nas do titule nove...ackeey je napisao/la:Zbog sina sam cesto na Poljudu i u kontaktu sa ljudima iz uprave. Ono sto je meni, u nekom neobaveznom razgovoru receno, a vezano za Andriju, je da je njegov napredak odjednom poceo usporavati unazad godinu dana.white1950 je napisao/la:Kako reče @android Milovicu istice ugovor ubrzo i misljenja sam da je ovo dobra prilika da se nesto zaradi na njemu,jer ruku na srce i nije neka kvaliteta(ljudina da) i na kraju bi otisao bez odstete!!
Ocekivao se Luka Modric, a on jednostavno nije, i vjerovatno nece ni biti ni blizu tog nivoa.
Jos jednom, sretno mu, i da napravi sto bolju karijeru i naravno puno transfera, Hajduk ce opet imati koristi od njega.

Lovre Kalinic novi kapetan. Najbolji izbor po meni, jos kad bi zabiljezio koju minutu na Euru, pa da ga prodamo za 6-7 milijuna hehe
Hajduk definitivno ulazi oslabljen u nastavak prvenstva, no mislim sa Europa nece doci u pitanje.
Bilo kako bilo, Brbic i Vucevic vode Hajduk prema rjesavanju svih dugova. S obzirom da ce sljedece ljeto gotovo sigurno otici Kalinic i Susic, Hajduk ce doci do plusa, a onda...samo nebo je granica
Hajduk definitivno ulazi oslabljen u nastavak prvenstva, no mislim sa Europa nece doci u pitanje.
Bilo kako bilo, Brbic i Vucevic vode Hajduk prema rjesavanju svih dugova. S obzirom da ce sljedece ljeto gotovo sigurno otici Kalinic i Susic, Hajduk ce doci do plusa, a onda...samo nebo je granica

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kakav Lovre i reprezentacija,znaš odavno da su tu mjesta rezervirana samo za dinamovce.Pored onako "dobrih"
golmana u dinamu i lokomotivi ne može on braniti
golmana u dinamu i lokomotivi ne može on braniti

Bit ce Lovre prvi vratar ubrzo 
Inace, danas smo dosli do brojke od 15000 clanova, prosle godine je bilo 15500. Ide ove godine do 25000-30000

Inace, danas smo dosli do brojke od 15000 clanova, prosle godine je bilo 15500. Ide ove godine do 25000-30000
HRHB
HRHB
Ove godine bit ce rekordan broj clanova definitivno,jos kad bi nekako uzeli titulu ili dobar rezultat u Europi napravili mi kakvi smo ludi sljedece godine bilo bi 100 000 clanova.znas da nama samo malo treba 

Marin Brbić: "Balić je želio otići, trener i sportski direktor su se složili, čak je i NO kluba jednoglasno bio za taj transfer. Svi smo skupa zaključili da je to za nas jako dobar posao. Da smo prodali Kalinića u Englesku, Balić bi ostao u Hajduku."
HRHB
HRHB
Po meni uprava radi dobar posao,ljudi su vratili dug od 120 mil.kuna koristeci se na raznorazne nacine,ne samo prodajom igraca i da sad forsiraju prodaju mladih igraca,cisto sumnjam?!ako je "mali" htio ici ok,najgore je imati nezadovoljnog igraca!
PS.Da je stara uprava sa Surjakom i ostalim lopovima Balic bi davno bio prodan za 500.000 MARAKA,kupili bi sebi jos po jedno auto i zapjevali "ja te volim hajduce"...e kurko vise!!
PS.Da je stara uprava sa Surjakom i ostalim lopovima Balic bi davno bio prodan za 500.000 MARAKA,kupili bi sebi jos po jedno auto i zapjevali "ja te volim hajduce"...e kurko vise!!
Srce me zaboli kad samo pomislim koliko je love izvuceno iz kluba, od Surjaka, Reica(sebi u dzep stavio milijun kuna pri transferu jednog igraca u Belgiju, ne mogu se sad sjetiti tko je tocno bio u pitanju), Vidosevica, Perosa pa do Grgica, Svaguse, Fiorentinija
.Milijuni i milijuni, a odgovara li itko za to? Naravno da nije... Jos se neki i dalje secu Poljudom
Prije nego je zapoceo projekt Nas Hajduk, kad je Torcida organizirala cuveni prosvjed ispred Banovine, dug je iznosio oko 150 milijuna kuna. A danas je oko 40 milijuna kuna, dakle samo jedan veci transfer rjesava sve. I zato svaki navijac Hajduka treba biti zahvalan najvise Brbicu za to, ma koliko god imao nekih cudnih odluka, ipak je covjek koji ce stvoriti novi Hajduk
..
Kalinic kao novi kapetan odmah odje.bao Slobodnu Dalmaciju, tako treba majstore, pa nek Reic i dalje zagovara jednog vlasnika i nek i dalje pise hvalospjeve o Mamicu i braci Zuzul

Prije nego je zapoceo projekt Nas Hajduk, kad je Torcida organizirala cuveni prosvjed ispred Banovine, dug je iznosio oko 150 milijuna kuna. A danas je oko 40 milijuna kuna, dakle samo jedan veci transfer rjesava sve. I zato svaki navijac Hajduka treba biti zahvalan najvise Brbicu za to, ma koliko god imao nekih cudnih odluka, ipak je covjek koji ce stvoriti novi Hajduk
..
Kalinic kao novi kapetan odmah odje.bao Slobodnu Dalmaciju, tako treba majstore, pa nek Reic i dalje zagovara jednog vlasnika i nek i dalje pise hvalospjeve o Mamicu i braci Zuzul
HRHB
HRHB
Znam da je doslo napokon nasih 5 min.i kraj agonijama svih ovih godina sto smo prozivljavali.Samo podrzavat projekat Nas Hajduk i nema brige!!I da...upravu si prika,fiorentini i ostali mogu jos samo da se setaju po poljudu jer su im sva vrata zatvorena 

Ovako bi mogla izgledati ekipa u nastavku sezone:

Opet se pojavila prica o dolasku Stefana Simica na posudbu. Mali je vec izjavio da bi volio odigrati polusezonu u Splitu, a s obzirom da se Alex oporavio, realno je da nece imati minutazu u Milanu

Opet se pojavila prica o dolasku Stefana Simica na posudbu. Mali je vec izjavio da bi volio odigrati polusezonu u Splitu, a s obzirom da se Alex oporavio, realno je da nece imati minutazu u Milanu
HRHB
HRHB
Obrana nam je pravo tanka,morat cemo jos nekoga dovesti.sredina i napad ok,vjerujem da ce dobro funkcionirati.tko je taj iz milana,gdje je prije igrao??da ne trazim sad po netu...mrak 

Stefan Simic je mladi ceski reprezentativac. Od malih nogu hajdukovac
. Otac iz Prijedora, majka sa Braca. Prosao omladinsku skolu Slavie Prag, debitirao protiv Hajduka na Poljudu za 100.rodjendan, uz to dobio veliki aplauz cijelog Poljuda. 2012. iz Slavie presao u Genovu, iz Genove u Milan 2013. Nedavno je bio u zapisniku prve momcadi Milana u Serie A. Sve u svemu, talentiran stoper, i mislim da bi nam mogao biti od velike pomoci kad dodje

HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Druze jel svi navijaci sirokog navijaju za dinamo i hajduk,ili ima neko da bas navija samo za siroki?Android je napisao/la:
TOP 10 do kraja godine
Ima velik broj navijaca koji navijaju samo za Siroki 

HRHB
HRHB
Rade Simić (otac Stefana Simića): Trener Milana Siniša Mihajlović je načelno dao suglasnost. Još sve treba blagosloviti Adriano Galliani.. Galliani je rekao da će još vidjeti razvoj situacije s Mexesom, a što se tiče Alexa ipak nije bila u pitanju teža ozljeda. Sve će se znati tijekom vikenda. Stefanova velika želja je da dođe u Hajduk. Ujedno mu se ni ne sjedi na klupi jer Milanova momčad koja sada niže dobre rezultate teško će se stoga mijenjati, pogotovo obrana, a nastupima za Hajduk bio bi bliže i mogućem nastupu na Euru s obzirom da je u širem kadru reprezentacije Češke.
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.