Neutral je napisao/la:Muller se igra fudbala,

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Neutral je napisao/la:Muller se igra fudbala,
Lahm govori kako mu je Kramer prilazio i htio mu uzeti kapitensku traku. Neuer govori kako je htio umjesto njega stati na gol. Muller govori kako ga je Kramer oslovljavao sa Gerd....Isto tako se spominje da je htio razmijeniti dresove sa sudijom. E to kada je uradio onda je Lahm rekao: E dosta je....muamerc je napisao/la:Smijao sam se iako nisam nista razumio, otprilike sam shvatio da ga zezaju za amneziju.za nas koji nemamo pojma o njemackom nekad nam u spoiler ukratko prepricajte.
effe_sa je napisao/la:Lahm govori kako mu je Kramer prilazio i htio mu uzeti kapitensku traku. Neuer govori kako je htio umjesto njega stati na gol. Muller govori kako ga je Kramer oslovljavao sa Gerd....Isto tako se spominje da je htio razmijeniti dresove sa sudijom. E to kada je uradio onda je Lahm rekao: E dosta je....muamerc je napisao/la:Smijao sam se iako nisam nista razumio, otprilike sam shvatio da ga zezaju za amneziju.za nas koji nemamo pojma o njemackom nekad nam u spoiler ukratko prepricajte.
![]()
Ovo je ukratko prepričano i ono najbitnije iz ovog clipa. A inače Neuer, Muller i Lahm su ovim izjavama izveli jednu šalu na račun Kramera, jer ispričano se nije stvarno desilo. Istina je samo da je Kramer nakon zadobijenog udarca u finalu (od strane Garaya), pitao sudiju : Da li je ovo finale? Sudija je potvrdno odgovorio i bio zbunjen. Nakon toga je upozorio na ovu situaciju Schweinsteigera i još neke igrače te ukazao na potrebu da se izvrši izmjena Kramera.
Manje vise ocekivan spisak Löwa, jedino iznenadjenje je pozivanje Bellarabija za kojeg je prethodnih dana i Marokanski savez pokazivao interes.Das deutsche Aufgebot für die EM-Qualifikationsspiele in Polen und gegen Irland:
Tor: Manuel Neuer (Bayern München), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)
Abwehr: Jerome Boateng (Bayern München), Erik Durm (Borussia Dortmund), Matthias Ginter (Borussia Dortmund), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (FC Valencia), Antonio Rüdiger (VfB Stuttgart), Sebastian Rudy (1899 Hoffenheim)
Mittelfeld: Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Schalke 04), Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Müller (Bayern München), Mesut Özil (FC Arsenal), Lukas Podolski (FC Arsenal), Andre Schürrle (FC Chelsea)
Angriff: Mario Götze (Bayern München), Max Kruse (Borussia Mönchengladbach)
Pa kad bi vecina krila cesce zabijala tj. realizirali najmanje po 1-2 sanse po utakmici, bili bi jako blizu nivoa CR7Clutch je napisao/la:Bellarabiju bi trebalo još 10 stopostotnih šansi, pa bi onda možda zabio. Ekstra igrač, ali realizacija amaterska.
Dakako, ali ovo što je ovaj noćas izmašio prelazi sve granicedr.van nostrand je napisao/la:Pa kad bi vecina krila cesce zabijala tj. realizirali najmanje po 1-2 sanse po utakmici, bili bi jako blizu nivoa CR7Clutch je napisao/la:Bellarabiju bi trebalo još 10 stopostotnih šansi, pa bi onda možda zabio. Ekstra igrač, ali realizacija amaterska.
Na tvoju ironiju i isfrustiranost sam se odavno prestao obazirati. Mislim u suštini se s tobom nema šta kvalitetno diskutovat. Od svih tih tvojih postova, koje čovjek ovako vidi u prolazu, 90 % je ironije. To o tebi govori.....Greivis je napisao/la:Ovim Svabama uvijek stranci najbolji igraci. Nema Ozila ali je tu Bellarabi.
Odlican rad sa mladim igracima imaju. Nije cudo ni sto od netalentovanih Nijemaca prave dobre igrace.
Kolasinac i Besic bi vec ove kvalifikacije bili prvotimci.
Moze,mozelumani je napisao/la:kramer moze besica na ledima da nosi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.