NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 24 jul 2010, 13:25

ma Topić je igračina samo takva...

jebote..još se nemogu skontat kakav smo šugav gol primili u pm...**** ti nogomet..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 24 jul 2010, 13:29

Zar nije Damir Zlomislić u GOŠK-u???

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jul 2010, 16:58

Ja ne mogu stvarno nesto posebno pisati o utakmici kao takvoj. Pored svih nekih drugih sranja, ovo je jedna stvar za koju sam vjerovao da moze iskupiti sve to, da moze ispasti onako kako treba.
Sto sam imao za reci rekao sam na poluvremenu i dvadesetak minuta poslije utakmice zureci u teren. Ne moze se previse to ni analizirati, svi su svjesni da se moralo proci, neovisno o tome sto je Austria bila favorit i dalje, ali treba to i na terenu pokazati. Bude ti jos teze kad shvatis da nisu bili bolji, da nisu stvorili nesto puno izglednih sansi iz igre, iskreno ih se ne sjecam dvije takve, da su zabili glup gol iz relativno neopasnog slobodnjaka i po meni nepostojeceg faula koji mu je prethodio, i onda sjetis se svojih stativa, Misica koji ulazi u 16 i gadja cm pored stative, sjetis se opasnih udaraca iz daljine i u finisu susreta, ali, nista to ne mijenja. Naravno, ne pomaze ni svjesno ili nesvjesno povlacenje momcadi nakon sto je dugo bilo 0:0, a crveni karton i poslije toga jos jedan u nizu glupih europskih pogodaka je samo slag na kraju.
Ja ne mogu previse zamjeriti momcima na terenu. Neki su limitirani, ne mogu bolje, neki se trude, al nije to to, a neki su zaista ostavili srce na terenu i posjeduju kvalitet i znam da im je tesko, pogotovo oni koji su godinama tu i koji gore za ovaj grad i klub. Zao mi i Wagnera s kojim bi garantirano puno drugacije i zrelije taj vezni red izgledao, da ne govorim koliko bi Austrijanci morali stajati blize svom golu kad bi imali tu opasnost na terenu, no eto i on nije imao srece sa temperaturom, pa ni Varea, koji je ipak igrao, ali u ovoj formaciji i bez agresivnog pristupa ili visokog centarfora pored sebe, jednostavno je odsjecen i neefikasan. Ne kazem ni da je u nekoj nezaboravnoj formi, nazalost, a pad se desio pocetkom protekle polusezone. Nisam ''strucnjak'' poput capela da diseciram sta on disecira, pa necu jadan u to ni ulaziti.
Ovako je to bila ipak klasicna greska prepustanja lopte, bez da kaznis u tranziciji greske protivnika, kad vec stvoris sanse. Jebga, to u Europi ne ide, jos jednom se to vidjelo. Koliko god radimo dobar posao u Europi, dostojno se predstavljamo i drzavnu ligu, u velikoj vecini slucajeva, toliko nas prati i nesreca, i toliko nam fali taj prolazak jednog velikog protivnika poput jedne 20+ milijuna eura teske Austrie Wien, ili prije toga Sturma, i sl. A uvijek smo tako blizu. Uvijek manjak srece, neiskustva. Ali dokle ce neiskustvo trajati ako si osam godina na sceni. Moram vjerovati da ce se jednom isplatiti, vratiti na pravi nacin, jer, nogomet je takav, brojni klubovi cekaju na takav uspjeh godinama, desetljecima, ali jednom kad se konacno poslozi, onda ti nitko vise nista ne moze i mozes samo uzivati u plodovima mukotrpnog rada i truda godinama, sto Široki sigurno ponajvise od svih klubova u ovoj ligi radi i zasluzuje jedan pravi proboj, neovisno sta tko o njemu mislio.

Necu komentirati previse one koji su jedva docekali ispadanje. To se vidjelo i na temi Zeljeznicara, gdje se odjednom sve okrene i jedva docekaju ispadanje, a jos jucer sretno i sta ne. Toliki licemjer nisam. A i ne mozes ti doci sa strane, triput gori do navedenih klubova, i spoticati nesto sto ni nacrtano ne mozes ostvariti, a sve na temelju nekakve sulude ideje da im povijesno sudjelovanje u prvoj yu ligi daje za pravu nekakav kultni status i kvalitet u modernom nogometu, iako ih nema na toj istoj mapi vec xy vremena...
Isto tako, ne znam zasto se netko uvijek dotice politike ili politike kluba u nekim svojim analizama i ''dragostima''. To su unutarnje stvari. Vjerujem da su svi svjesni, ili bi bar trebali biti, da vecina ovdje ne bi imala nista protiv takvog cega, pa tako ni ja, ali ako je to jedno stanje, i hajmo reci tradicija, a jest, i ako u konacnici daje rezultate, pa nema se sta tko na to kaciti ili analizirati, tako je kako jest. U najmanju ruku, ne znam sto se to nekoga tice kad je fakticki to puno bolje za njih, jer tek bi u tom slucaju Široki imao sve sto valja u ligi i bio jedno duplo jaci od ostatka, no eto. Umjesto da se bazira na uvjete i kvalitet sudjenja na Pecari, organizaciju i rad, svi traze samo ono negativno i razlog za pljuvanje, ispoljavanje kompleksa, ali takvi ljudi su inace sami po sebi optereceni i nezadovoljni, pa to me ne cudi. U svakom slucaju, ne znam cemu to kad ce samo dovesti do rasprave, neslaganja misljenja. Sto je sasvim ok, dapace, ali kad vecinom takvi ne znaju raspravljati na jedan realan, kulturan i argumentiran nacin, kako ces onda ocekivati takve odgovore, jer, takav jedan ce sigurno prepoznati takvog jednog i na istog se nakaciti, i sta se onda time dobilo.

Najlakse je u zivotu odustati. Najlakse je popljuvati sve. Najlakse je reci bar ste vi gori od nas. Ali ne. Ja ne mogu. Za ono sto volim i ono sto mi treba, borim se vjecno. Jesam tvrdoglav covjek, jesam vrlo ponosan, ali bez toga ostajem kad su u pitanju stvari koje volim, i sve oprastam. Jedna od tih stvari je NK Široki Brijeg. Moram biti ponosan na jednu dobru atmosferu, zajednistvo naroda, solidnu predstavu na terenu i zelju za pobjedom. Moram biti ponosan sto mi klub tako dugo igra u Europi, pa sto plasmanom, sto nemogucnosti drugih za ispunjavanjem kriterija. Naravno, misljenja su razlicita, stavovi su razliciti. Ja cu ostati ipak pri svom, iako razocaran, taj klub uvijek ima mene na tribini, ma gdje god bio.

..svi moji snovi, sva moja nada, zive samo za ime moga grada..
..sva moja ljubav, sva moja briga, za sveto ime Širokoga Briga..
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 24 jul 2010, 17:08, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 jul 2010, 17:04

To je to, napokon... ;)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 jul 2010, 15:10

Vager u bolnici,Ljubić i Mišić ozljeđeni .Ovaj Ljubić je dobar igrac ali mislim da bi ga trebalo polako ukljucivati u igru,po nekih 15-20 minuta.Tri utakmice, na svakoj obnovi ozljedu,pa ima li ga itko zamijeniti????

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 jul 2010, 19:32

"Šteta što je prošla Austrija ne radi toga što će nam s njima biti teže, nego baš iz suprotnog razloga. Ovakav prijem i atmosferu odavno nigdje nisam doživio, svaka čast za ovako mali gradić koji zna organizirati velike događaje."
riječi su skauta iz Rucha s koijm Austrija igra sljedeće pretkolo.

VELIKO!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 jul 2010, 20:41

Meni je licno zao sto je Siroki ispao a ove levate samo na ignore sramota sta se prica fujj ko da nije Siroki Bosansko Hercegovacki klub nego klub iz Mozambika , dok ne uvedu IQ test prilikom registarcije na ovaj forum ovaki papana i pacenika ce biti puno jadno ....
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 27 jul 2010, 14:35

Koeficijent na pobjedu širokog u banjaluci preko 5.00!

Isplati li se to odigrati,po onome što sam vidio u četvrtak gledajući vašu i njihovu utakmicu,čini mi se da ste dosta bolja ekipa?

Ako sve štima oko vašeg tima,uzimam to.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 jul 2010, 14:37

Neprilagodjen je napisao/la:Koeficijent na pobjedu širokog u banjaluci preko 5.00!

Isplati li se to odigrati,po onome što sam vidio u četvrtak gledajući vašu i njihovu utakmicu,čini mi se da ste dosta bolja ekipa?
eee prijatelju to ti ne vrijedi u PL, ovdje ne sude strani sudci nego Vuksanović i co

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 27 jul 2010, 14:52

seven je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:Koeficijent na pobjedu širokog u banjaluci preko 5.00!

eee prijatelju to ti ne vrijedi u PL, ovdje ne sude strani sudci nego Vuksanović i co
a ne igraju nam wagner,ljubić,mišić trojica važnih igrača,pa teško da ćemo dobiti iako ćemo svakako ići na pobjedu,mada bi i s bodom bili zadovoljni...

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 27 jul 2010, 14:55

Kad ih lani nakon vodstva od 2-1 nismo dobili nećemo nikad :x

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 jul 2010, 14:59

Ma to je do lige i opcenito nekih stanja u glavi igraca kad igraju te utakmice. Vjerujem da smo kvalitetniji, ali eventualni izostanak Wagnera je meni tesko nadoknadiv, a na desnom krilu moze uletjeti jedino Glavina, sto nije doduse hendikep, no nemamo igraca na toj poziciji kako su Misic i Ljubic ozlijedjeni. U svakom slucaju, zadovoljan i bodom, al trazim sva tri. No, ovdje nikad ne znas, nijanse su to u BH ligi, treba se toga poklopiti i u glavi biti mentalno jak.
...Život za Široki...

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 27 jul 2010, 15:02

Bolje je onda da ne čačkam mečku ako je tako,ali biće mi ipak krivo ako pobjedite a ja toliki koeficijent propustim zbog glupih relacija u ligi i takvih sudija.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 jul 2010, 15:04

Ne ocekujem ja lose sudjenje u Banja Luci, nije nam nikad ni bilo kad sam gledao, no ajde ti u glavama ljudi unutar lige nakon toliko godina sranja ''procitaj'' sta misle i koliko su mentalno jaki da se jednostavno presaltaju na sve ovo sa Europe i velike nesrece protiv Austrie i dobiju tu utakmicu.
...Život za Široki...

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 27 jul 2010, 16:10

Neprilagodjen je napisao/la:Bolje je onda da ne čačkam mečku ako je tako,ali biće mi ipak krivo ako pobjedite a ja toliki koeficijent propustim zbog glupih relacija u ligi i takvih sudija.
U kojoj kladi drug?Jeli misliš na bwin?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 27 jul 2010, 16:17

Da,ovdje sam vidio i zapelo mi za oko da je Borac precjenjen a Široki potcijenjen

https://www.bwin.com/football

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 27 jul 2010, 16:23

Neprilagodjen je napisao/la:Da,ovdje sam vidio i zapelo mi za oko da je Borac precjenjen a Široki potcijenjen

https://www.bwin.com/football
U pravu si potpuno.Gledao sam utakmice Širokog i Borca u Europi i meni je Široki bolja i iskusnija ekipa.Ovde možeš dobar dvoznak na Široki dobiti ali, mene strah da će se Borac gurati da ove godine bude prvi i da će Široki gore izgubiti utakmicu.Znam da ću na Olimpik odigrati 1 i X.Skočila kvota pravo, raja vjerovatno igraju na Želju.Ja ću na Olimpika probati.Izvinjajem se za offtopic.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 jul 2010, 21:50

po meni jedini hendikep je Wagner...

mislim da će Ištuk na njegovo mjesto staviti Weitzera koji je jako dobar igrač a malo naprijed gurnuti Ivankovića, na bok će Roskam a Varea u napad, Šilić naravno na drugoj strani..

očekujem dobru utakmicu..ja igram 2 jer je naša ekipa već drugu godinu neki malo i više skupa i imam osjećaj da ćemo pobjediti..naravno ako uvjeti budu ok u što ne sumnjam

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 27 jul 2010, 22:15

Zna li se šta je u pitanju kod Wagnera

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 jul 2010, 22:20

brzi je napisao/la:Zna li se šta je u pitanju kod Wagnera
obicna gripa ili tako nesto, viroza neka..nsita strasno hvala bogu..mora malo odlezat..

nije jos 100% da nece igrat, mozda i bude igrao

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.