FK Radnički Lukavac

sodagrad
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodagrad » 19 apr 2013, 23:48

fukara87 je napisao/la:
plavobijeli je napisao/la:Moje mišljenje je da Radnički najbolje igra u drugom djelu i da ćemo počekat da im neko skine skalp-mislim i sutra da Radnički nosi bog kući,ako ne i 3-to treba javno reći i to je ralnost.Kakanj je isto tako dobra ekipa ali.Po mom mišljenjuutakmicu Radničkog i Slobode bi trebala prenositi televizija,jer to je puno bolje nego ovo šta gledamo od premijere.
Slazem se stobom, bice spektakl na tribinama
Sutra prvo spektakl u Kaknju, poslije Vitez, a do Tušnja ima vremena još......:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 apr 2013, 23:53

Mislim da ce nakon gostovanja RED ARMY, sutrasnje gostovanje biti najmasovnije u Kaknju ikada.

Sretno Radnicki, sretno SIOUX-i!

I samo da pozdravim BH Telecom i NS F BiH (znaju oni zbog cega) i da ih upitam: Kako su vam kod kuce, a?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 20 apr 2013, 00:07

IDEMO NA POBJEDU BEZ OBZIRA NA SVE, SAMO TRI BODA NAS SUTRA ZANIMAJU, NIKO KAO RADNIČKI SODA...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 apr 2013, 04:33

lukavac 21,mirza lukavac hvala na info i sretno sa borbom za ulazak :D
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 apr 2013, 04:35

a sloboda sta ce jazavci krivo im sto su ispali pa se vade da smo ih mi izbacili,iskreno imo sam dvije zelje za ispadanje prva je bila sloboda zato sto su svake skoro godine zivjeli na racun te neke nazovimo stare slave i vazda se spasavali u zadnjim kolima sumnjivim utakmicama i bodovima,plus prosle sezone nisu bili u stanju da ne izgube 2 razlike od dirktnog konkurenta za ispadnje tako da sami su sebi krivi,druga zelja mi je travnik iz vise mesarsko-domacinsko-stimaljskih aktivnosti,al eo kako stvari stoje i oni ce izletiti :D
=\_1921_/=

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 20 apr 2013, 08:38

Sretno danas komsije do pobjede...Lijep pozdrav iz Banovica

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 20 apr 2013, 08:50

Hodza_manLju je napisao/la:Sretno danas komsije do pobjede...Lijep pozdrav iz Banovica
Hvala, sretno i vama.
1921
1989

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2013, 08:57

plavobijeli je napisao/la:Moje mišljenje je da Radnički najbolje igra u drugom djelu i da ćemo počekat da im neko skine skalp-mislim i sutra da Radnički nosi bog kući,ako ne i 3-to treba javno reći i to je ralnost.Kakanj je isto tako dobra ekipa ali.Po mom mišljenjuutakmicu Radničkog i Slobode bi trebala prenositi televizija,jer to je puno bolje nego ovo šta gledamo od premijere.
Za TV prenos bi televizija morala platiti dobru cijenu Slobodi. Nadam se da ce biti ulaznica 5KM da se sta zaradi jbg.
P.S. Neke mi cudne stvari odasilju ljudi iz BH Telekoma, njima odgovara da Sloboda dobije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 20 apr 2013, 09:02

Probisvjet je napisao/la:
Za TV prenos bi televizija morala platiti dobru cijenu Slobodi. Nadam se da ce biti ulaznica 5KM da se sta zaradi jbg.
P.S. Neke mi cudne stvari odasilju ljudi iz BH Telekoma, njima odgovara da Sloboda dobije.
mozda ti bh telekom odasilja....vjerovatno ima neka akcijska prodaja u konzumu :lol:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 apr 2013, 09:33

Moram priznati da slabo pratim Prvu Ligu,i da sam slabo upoznat sa ekipom Radničkog.
Tek u možda zadnjih mjesec dana za oko mi je zapeo ovaj klub.
Lijepo vas je čitati,osjeti se dobra atmosfera,djelujete dosta jedinstveno i puni ste optimizma.
Od srca vam želim ulazak u Premier Ligu.Ako se to kojim slučajm ne desi,nemojte klonuti,nego nastavite i dalje,rezultati će doći.
Ako je iko naučio na razočaranja,to smo mi simpatizeri Veleža,zato bez predaje.
Još jednom,sretno vam u nastavku prvenstva i vidimo s dogodine na premierligaškim terenima.
Lijep pozdrav iz Mostara.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 20 apr 2013, 09:55

tepsija je napisao/la:Moram priznati da slabo pratim Prvu Ligu,i da sam slabo upoznat sa ekipom Radničkog.
Lijepo vas je čitati,osjeti se dobra atmosfera,djelujete dosta jedinstveno i puni ste optimizma.
Od srca vam želim ulazak u Premier Ligu.Ako se to kojim slučajm ne desi,nemojte klonuti,nego nastavite i dalje,rezultati će doći.
Još jednom,sretno vam u nastavku prvenstva i vidimo s dogodine na premierligaškim terenima.
hvala na lijepim zeljama i podrsci....takodje.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 apr 2013, 10:04

tepsija je napisao/la:Moram priznati da slabo pratim Prvu Ligu,i da sam slabo upoznat sa ekipom Radničkog.
Hvala.... Nakod dugo godina atmosfera je ponovo odlična u i oko kluba... vidjet ćemo do kada će tako biti .... samo nek bude što poštenije i čišće do kraja prvenstva, to se jedino želi....
Sretno i Veležu
PS: Vidim da se momci već spremaju put Kaknja... lijep dan, samo da budu i uslovi oko terena dobri za igru i mislim da rezultat neće izostati

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 apr 2013, 12:54

Probisvjet je napisao/la: P.S. Neke mi cudne stvari odasilju ljudi iz BH Telekoma, njima odgovara da Sloboda dobije.
Pitaj ih kako su im kod kuce i reci im da sam im pozdravio sve tamo :).

Ne zbog Slobode, ne zbog Radnickog. Znaju oni zasto.

centarfor
Kontakt:

Post Postao/la centarfor » 20 apr 2013, 14:09

Sretno komšije danas,abg do pobjede,sportski pozdrav iz Gradačca...

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 20 apr 2013, 15:22

Baš mi je žao šta danas ne dolazite u Livno,teren je bolji za duplo od onda a neka je humanitarna akcija za jednu teško bolesnu djevojčicu i trebala bi biti dobra posjećenost.Sretno Vama u Kaknju a nama želja da dobijemo Iskru sa barem dva gola razlike-bit će teško i nama i Vama-SRETNO.

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 20 apr 2013, 16:14

zoom, casp3r, pricajte kakva je situacija???

ima nas koji sjedimo ispred monitora i grickamo kospe :D :D :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2013, 16:40

Zoom088 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: P.S. Neke mi cudne stvari odasilju ljudi iz BH Telekoma, njima odgovara da Sloboda dobije.
Pitaj ih kako su im kod kuce i reci im da sam im pozdravio sve tamo :).

Ne zbog Slobode, ne zbog Radnickog. Znaju oni zasto.
Pa mi smo im bili najbolje musterije. :lol: Dajte malo na zahebanciju jbga. :lol:

Evo prilazem dokaz
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 apr 2013, 19:48

čestitke na bodu i na nastavku niza utakmica bez poraza
Undici stelle - ACM 1899

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 20 apr 2013, 20:09

Šta je ovo nikog iz lukavca cijeli dan nema na forumu :D

Jedva čekamo izvještaj iz kaknja, kakva je bila tekma, kakav sudija, siouxi, igra radničkog...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 apr 2013, 20:17

I ja cekam Caspera s kamerom da sr vrati. Ja sam morao u Gracanicu jbg. Trumic nam je dobio crveni karton, ne znam vise ni sam ko ce nam u vezi igrati protiv Viteza. Bodom sam zadovoljan, a kako cujem Sioux-i su bili fenomenalni.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.