Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
dok god SKY (di marzio ) nista ne objavi , ja ne vijerujem ovim novinama tipa Avaz 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
To si u pravu. di Marzio ima informacije cak i prije nego Sky. Mislim on ih objavljuje na Sky-u. A nekad i na svojim stranicama prije. Potencialne transfere bar.vrebac86 je napisao/la:dok god SKY (di marzio ) nista ne objavi , ja ne vijerujem ovim novinama tipa Avaz

http://gianlucadimarzio.com/en/
https://twitter.com/DiMarzio
Aa ok kuzim, znaci hoces reci da mozda covjek nije stvoren za veliki klub, kao ni GiovincoChinaglia je napisao/la:naravno, proigrali su i drugi igrači u Laziju, zašto ne bi i Isla?Celikovac je napisao/la:Zaista zelis Islu?Chinaglia je napisao/la:samo da mi uzmemo Ogbonnu i Islu u zamjenu, ili barem jednogčovjek igra odlično za Chile, prema tome, sigurno nije mrtav igrač kako Juventini pišu
uzmi npr. Giovinca, u Juveu kita (i to u dva navrata), a u Parmi bio jedan od najboljih igrača u ligi

Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
pa moguće da je to, neki igrači jednostavno ne mogu iznijeti teret tako velikog kluba, a kvalitetni su igrači
Isla je odličan bio u Udinama, zato je i prešao u Juve, a kvalitet pokazuje i u Chileu .. Juve je druga priča, nije uspio, Bože moj, ne može se reći da je loš ili mrtav/gotov igrač, a frajer 25 godina ima

Momcino, ne kupujete od Livorna ili Chieva. United Nania nece prodat za takvu mizernu cifru. Tesko da ce ga uopste prodat.Pogba je napisao/la: @Cartman,
My bad, spominje se minorna cifra od 5-6 miliona.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Senad Lulic
Ne kupujem ga ja.Cartman je napisao/la:Momcino, ne kupujete od Livorna ili Chieva. United Nania nece prodat za takvu mizernu cifru. Tesko da ce ga uopste prodat.Pogba je napisao/la: @Cartman,
My bad, spominje se minorna cifra od 5-6 miliona.
Inace, za igraca koji 2 godine nije odigrao utakmice da valja (zadnja dobra uopce je bila za repku protiv nas) je i grijeh dati vise.
Ali recimo da je neka realna cijena igraca koji je vrijeme provodio van terena i skupio uskoro 28 godina je nekih 7-8 miliona. Ni marke vise.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Lulic u Juventusu ,ako se to desi svaka cast...Jedan je od najboljih igraca lige na svojoj poziciji i siurno da i u Juventusu moze zadrzati taj visoki nivo i osvojiti koju titulu! sve najbolje Zmaju!
Krenulo nas je masala! Poslije SP-a mozemo ocekivati jos puno slicnih transfera nasih reprezentativaca u neke od mocnijih klubova lige petice.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina. Pjanic u Barcu, Begovic u City, Kolasinac u United, Tino u Bayern...
K'o sto ameri kazu "One is not like the others."Donnie Darko je napisao/la:Istina. Pjanic u Barcu, Begovic u City, Kolasinac u United, Tino u Bayern...

Imal sta od transfera il je to sve fb provale
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
dok to Di Marzio ili Pedulla ne objave, ništa od toga .. sve drugo je žutiloKEC je napisao/la:Imal sta od transfera il je to sve fb provale

Znači kad još Lulić potpiše za Juventus imamo njega, Pjanića, Spahića, Kolašinca, Hajrovića, Džeku u CL iduće godine

Još će pokoja naša igračina napraviti transfer na ljeto... u to sam siguran

Još će pokoja naša igračina napraviti transfer na ljeto... u to sam siguran

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Lule večeras od 20:45h, igra možda posljednji meč za Lazio, a igrati će ponovo na poziciji centralnog veznog 

Lulicu veceras 90 minuta u pobjedi Lazia,svaka cast! ubjedljivo najbolji igrac svog tima.... dosta dobro je odigrao i ovu utakmicu! vjerovatno za dan-dva potpisuje za Juventus,mada status koji ima u Rimu malo gdje ce imati...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li kakvih informacija oko Senada? Sutra stize na okupljanje, a novinari najavise da potpisuje za Juve. Medjutim, price o transferu se stisale.
samo priče, tako prema istim, Lazio i Juve ne mogu da se dogovoreGoalgetter je napisao/la:Ima li kakvih informacija oko Senada? Sutra stize na okupljanje, a novinari najavise da potpisuje za Juve. Medjutim, price o transferu se stisale.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nek on dodje na pripreme pa nek se dogovaraju, 'ta nece sad lik bit' u italiji do SP-a jbt..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan