La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Mandrak
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Mandrak » 08 feb 2011, 01:30

Andres je napisao/la:Evo kraj price: Ronaldo je bolji od Messija, Messi kupi nagrade zato sto ga vole celni ljudi Fife...
Bolji je evo proznajem...Nehuman je Ronaldo , tako je prodoran , svaki njegov sut je vjerovatno go,njegovi passovi su ubitacni i kraj.
Bitno je ko kome gleda iza ledja i ko koga suta nogama.ipak Ronaldo previse pokaze u Classicu i on je taj koji uvjek Barcu demolira..
Presmjesan si. al evo recu ti opet : BOLJI JE RONALDO i najbolji je IKAD i sad stfu !
Zaboravio si napomenuti da je Ronaldo : rođen,odrastao,odgojen,školovan i citavu svoju karijeru igra u Madridu ;) ...baš kao i debeli Ronaldo,Zidane,Figo, Di Stefano i svi njihovi velikani ,idoli i zakletve.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 08 feb 2011, 01:45

Mandrak je napisao/la:
Andres je napisao/la:Evo kraj price: Ronaldo je bolji od Messija, Messi kupi nagrade zato sto ga vole celni ljudi Fife...
Bolji je evo proznajem...Nehuman je Ronaldo , tako je prodoran , svaki njegov sut je vjerovatno go,njegovi passovi su ubitacni i kraj.
Bitno je ko kome gleda iza ledja i ko koga suta nogama.ipak Ronaldo previse pokaze u Classicu i on je taj koji uvjek Barcu demolira..
Presmjesan si. al evo recu ti opet : BOLJI JE RONALDO i najbolji je IKAD i sad stfu !
Zaboravio si napomenuti da je Ronaldo : rođen,odrastao,odgojen,školovan i citavu svoju karijeru igra u Madridu ;) ...baš kao i debeli Ronaldo,Zidane,Figo, Di Stefano i svi njihovi velikani ,idoli i zakletve.
Pa svi znaju dasu Figo i Ronaldo svoje najbolje dane imali bas u Barci.
Ali eto ono ispade oni nisu nikad tu igrali....
Zidane je jedini koji je na zalasku karijere dosao , da bi osigurao se do kraja karijere i ladno klepio ;)
Romarioo,Ronaldinho,Rivaldo,laudrup,Krojf,Kuman ,Owermars,Mali zeleni,Morera ,Kubala bla bla...Sve legende kluba i jos njih 10 sto mi ne moze past na pamet.Plus ovih 11 gladiatora...
Poseri ih sve , sami sebe svjesno lazu...Drkaju na messija...
nego u kolko je Portugal -argentina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2011, 02:15

Evo i ovdje se provaljuje :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 08 feb 2011, 11:41

Andres je napisao/la:nego u kolko je Portugal -argentina
slika

Ja se nadam da će se Messi štedjeti za Sporting. :D
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 08 feb 2011, 12:04

Ko sto se na svjetskom stedio sa 0 golova i u djepu Badstudera :lol:
Dio Arsenala

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 feb 2011, 13:53

Betis u krizi ,ponovo porazeni ovaj put od Huelve 0-1 i tako pali na trecu poziciju , prvi je Rayo druga Celta . Granada fino gura napisao sam jos pred pocetak sezone da bi volio da se oni vrate uz Celtu i Betis .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 feb 2011, 19:36

-Paja je napisao/la:Ko sto se na svjetskom stedio sa 0 golova i u djepu Badstudera :lol:
Kralj :lol: 8-)

btw. Ne znam gdje da postavim, eo odje: http://www.as.com/futbol/video/falla-pe ... sftb_9/Ves hahahaha koji ludjak :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 08 feb 2011, 22:09

-Paja je napisao/la:Ko sto se na svjetskom stedio sa 0 golova i u djepu Badstudera :lol:
:mrgreen: Nek' se on samo vrati živ i zdrav u Barcelonu s reprezentativnih obaveza, pa nek' se u Primeri/CDR/CL iskaljuje zbog neuspjeha s repkom. :mrgreen: ;)

HISTORIA CONTINUA...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 feb 2011, 21:54

Kakva borbenost igrača Gijona. Golman ih je koštao pobjede, Villa jeste majstorski reagovao, ali da debil bez potrebe nije napustio gol Villa nebi ni pokušao da ga lobuje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 12 feb 2011, 23:37

Kako je impotentna ova Sevilla :lol: imaju igraca vise citavo poluvrijeme,promase penal prije toga... :roll:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 13 feb 2011, 10:02

the scouser je napisao/la:Kako je impotentna ova Sevilla :lol: imaju igraca vise citavo poluvrijeme,promase penal prije toga... :roll:
Definitivno si u pravu,jednostavno žao mi je Hesusa Navasa,odskače svojim kvalitetom od ostalih,čast Fabijanu. Definitivno je znatno uticalo na njihovu igru prodaja Adriana.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 13 feb 2011, 19:47

Aly Syed novi vlasnik Racing.S, smatra da ce njegov klub za par godina izrasti u 3 najveci klub u Spaniji, polako ce ulagati u njega, nece se zaletiti sa velikim trasferima itd...

http://www.marca.com/2011/02/13/futbol/ ... 01237.html
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 feb 2011, 12:18

bas me zanima da li ovih 65 ljudi sto je glasalo za Real Madrid jos uvijek vjeruje da ce ta momcad osvojiti Primeru :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 feb 2011, 14:33

Brnjoo je napisao/la:bas me zanima da li ovih 65 ljudi sto je glasalo za Real Madrid jos uvijek vjeruje da ce ta momcad osvojiti Primeru :lol:
Da.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 15 feb 2011, 14:44

Portillo je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:bas me zanima da li ovih 65 ljudi sto je glasalo za Real Madrid jos uvijek vjeruje da ce ta momcad osvojiti Primeru :lol:
Da.
Ja mislio da si se predao nakon poraza u Pamploni. Znao sam ja da si se ti potajno nadao :mrgreen: taktičar kao Jose Mudrid :D

HISTORIA CONTINUA...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 feb 2011, 14:47

Ja i dalje mislim, a ti?

Nista nije nemoguce, jes' da ih necemo dobit na ESB-u i da nam treba cudo ali ljudski se nadat. I navijacki takodjer :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 feb 2011, 14:50

Leader je napisao/la: Ja mislio da si se predao nakon poraza u Pamploni. Znao sam ja da si se ti potajno nadao :mrgreen: taktičar kao Jose Mudrid :D
Ma nikad se ja ne predajem, osim kad treba nesto radit :D I nemoj me poredit sa Jozom, ne simpatisem ga nesto posebno :D Sta jbt, nije nemoguce, neka jos jednu kiksate, mi vas klepimo u Madridu 6-0 i to je to. 8-)

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 15 feb 2011, 14:55

Portillo je napisao/la:
Leader je napisao/la: Ja mislio da si se predao nakon poraza u Pamploni. Znao sam ja da si se ti potajno nadao :mrgreen: taktičar kao Jose Mudrid :D
Ma nikad se ja ne predajem, osim kad treba nesto radit :D I nemoj me poredit sa Jozom, ne simpatisem ga nesto posebno :D Sta jbt, nije nemoguce, neka jos jednu kiksate, mi vas klepimo u Madridu 6-0 i to je to. 8-)
Sve je moguće, kao sezone 06/07 kada smo vam praktički poklonili prvenstvo. :D sumnjam da ćemo ove sezone biti tako darežljivi. ;)

Kiksat će FCB do El Clasica, ali i vi ćete. Nakon El Clasica RMCF ima dosta teži raspored.

HISTORIA CONTINUA...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 feb 2011, 15:00

Leader je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
Sve je moguće, kao sezone 06/07 kada smo vam praktički poklonili prvenstvo. :D sumnjam da ćemo ove sezone biti tako darežljivi. ;)

Kiksat će FCB do El Clasica, ali i vi ćete. Nakon El Clasica RMCF ima dosta teži raspored.
Ako mi kojim slucajem budemo prvi nakon El Clasika ja sam uvjeren da cemo osvojiti titulu....a znam kakav je raspored(Valencia,Sevilja,Viljareal) ako Real zna nesto onda zna zadrzati prednost...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 15 feb 2011, 15:18

Za FCB je ključ doći na El Clasico s minimum 3 boda prednost, tako da bi nakon El Clasica ostali 1., a imamo i povoljnji raspored poslije toga.

Ako RMCF preuzme vrh nakon El Clasica onda je svašta moguće...

HISTORIA CONTINUA...

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.