Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
ja znam da ja necu dobiti timeline do septembra....meni jos uvijek, vjerovali ili ne, nije doslo ono sa desne strane, kad neko nekom nesto lajkuje itd....znate na sta mislim....a to je kod drugih korisnika doslo ima 2 god jbt...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nije ni meni to s desne strane. 
Ali me nešto je'be... slike kad gledam, lajkovi su desno od slike... pokušavam ući u neke stranice preko tražilice, klik i ništa se ne dešava, stojim i dalje na feedu
Sra'nje.

Ali me nešto je'be... slike kad gledam, lajkovi su desno od slike... pokušavam ući u neke stranice preko tražilice, klik i ništa se ne dešava, stojim i dalje na feedu
Sra'nje.

Hayley <3
oj kakav je ovo sad preglednik slika...
jao jao..pa svakim danom sve gore i gore postaje
jao jao..pa svakim danom sve gore i gore postaje

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
fakat, ni ja ne mogu da vjerujem, što je Facebook "inovativniji", to je sve gori...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
:Oothello je napisao/la:Prati ovo... Ne znam gdje da drugo stavim...![]()
http://comic.naver.com/webtoon/detail.n ... eekday=tue" onclick="window.open(this.href);return false;
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Jesil se syeboStivi_Dzi je napisao/la::Oothello je napisao/la:Prati ovo... Ne znam gdje da drugo stavim...![]()
http://comic.naver.com/webtoon/detail.n ... eekday=tue" onclick="window.open(this.href);return false;

Čelik Zenica 1945
Nisam do kraja mogo pogledat :O onaj drugi put me totalno unistio 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- _karabaja_
- Kontakt:
http://www.facebook.com/sarajevox?sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false;
Procitajte komentare uz clanak "Od istovarenog snijega formirao se 'glečer' na Miljacki"

Procitajte komentare uz clanak "Od istovarenog snijega formirao se 'glečer' na Miljacki"

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- harebianconero
- Kontakt:
_karabaja_ je napisao/la:http://www.facebook.com/sarajevox?sk=wall
Procitajte komentare uz clanak "Od istovarenog snijega formirao se 'glečer' na Miljacki"![]()
![]()
![]()
![]()

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Unknown Genius
- Kontakt:
Znam da ima mali milion morbidnih video klipova na yt, i znam da je ovo pitanje bilo postavljano svugdje, ali da li je moguće hackovati nečiji account? Misli, da li ste vi ikada uspjeli i znate li neki način kako to uraditi?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Nisam baš previše upoznat s tim poslovima ali znam da je moguče . Mislim da postoji program koji košta 99.99 $ i kad ga instaliraš na kompjuter to je čisti virus , znači možeš hakovati ali računar je zarazen virusom valjda opasnim mada nisam probao , nisam vidio ali sam čuo .Unknown Genius je napisao/la:Znam da ima mali milion morbidnih video klipova na yt, i znam da je ovo pitanje bilo postavljano svugdje, ali da li je moguće hackovati nečiji account? Misli, da li ste vi ikada uspjeli i znate li neki način kako to uraditi?
Drugo što znam je da nekim likovima je potreban samo mail na koji je registriran fb i da mogu Hakovati , preko mail jer za to postoji program i znam .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- BluesForever
- Kontakt:
Zna li neko jeli moguce obrisati automatski svoj zid,mislim ako imaju pjesme itd.Da ne idem jedno po jedno nego odmah da izbrisem sve.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
mislim da nijeBluesForever je napisao/la:Zna li neko jeli moguce obrisati automatski svoj zid,mislim ako imaju pjesme itd.Da ne idem jedno po jedno nego odmah da izbrisem sve.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
moraš jedno po jednoBluesForever je napisao/la:Zna li neko jeli moguce obrisati automatski svoj zid,mislim ako imaju pjesme itd.Da ne idem jedno po jedno nego odmah da izbrisem sve.

DRUG NEBI TI PUNCA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma možda može ja i sad imam gore na vrhu u Mozilla Firefox neku stranicu ali nikada nisam to koristio tako da nezz...
Ne znam jel neko pisao ranije al sam napraivo sebo na fb da gore pored imena i prezimena "pocetne stranice" ima mi opcija i NEPRIJATELJI
Pomocu toga vidis zahtjeve koje si poslao a jos uvjek su na cekanju, onda dodje ti notifikacija ako ti neko ne prihvati zahtjev, kad te neko blokira, kad neko obrise profil, vrati profil i slicno.
Meni dobra opcija

Pomocu toga vidis zahtjeve koje si poslao a jos uvjek su na cekanju, onda dodje ti notifikacija ako ti neko ne prihvati zahtjev, kad te neko blokira, kad neko obrise profil, vrati profil i slicno.
Meni dobra opcija

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Živ bio, ne lupajCoDe je napisao/la:Nisam baš previše upoznat s tim poslovima ali znam da je moguče . Mislim da postoji program koji košta 99.99 $ i kad ga instaliraš na kompjuter to je čisti virus , znači možeš hakovati ali računar je zarazen virusom valjda opasnim mada nisam probao , nisam vidio ali sam čuo .Unknown Genius je napisao/la:Znam da ima mali milion morbidnih video klipova na yt, i znam da je ovo pitanje bilo postavljano svugdje, ali da li je moguće hackovati nečiji account? Misli, da li ste vi ikada uspjeli i znate li neki način kako to uraditi?
Drugo što znam je da nekim likovima je potreban samo mail na koji je registriran fb i da mogu Hakovati , preko mail jer za to postoji program i znam .

de pojasni malo postupak instaliranja togaclassic je napisao/la:Ne znam jel neko pisao ranije al sam napraivo sebo na fb da gore pored imena i prezimena "pocetne stranice" ima mi opcija i NEPRIJATELJI![]()
Meni dobra opcija

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Mozes samo preko mozille zbog onog greasemonkeyaLimuntos je napisao/la:de pojasni malo postupak instaliranja togaclassic je napisao/la:Ne znam jel neko pisao ranije al sam napraivo sebo na fb da gore pored imena i prezimena "pocetne stranice" ima mi opcija i NEPRIJATELJI![]()
Meni dobra opcija

http://www.unfriendfinder.com/download
a evo preko ove stranice to sve skines, ja sam skinuo nije bilo problema znaci sigurno je

A ajde kad napravis priznaj kolko si imo zahtjeva na cekanju

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.