Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nisam ni znao da je Merino naš navijač, prejake su ove slike u full opremi kad je dijete bio 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Arsenal interested in signing Darwin Nunez before Friday’s transfer deadline. Player keen to move to London and work under Mikel to win trophies + Liverpool willing to sell. Improbable but not impossible.
Samo nam ovaj fali
Samo nam ovaj fali
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Neironicno lego bi nam odlicno. Nunez je dobar igrac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Darwin je tip igraca koji radi sve na terenu osim onog primarnog sto treba, da daje golove.
Tako da hvala ali ipak ne. Vec imamo Isusa i Havertza
Tako da hvala ali ipak ne. Vec imamo Isusa i Havertza
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ekipa koja umire za golgeterom, treba dovest napadaca koji ne zna zabit gola... Makes sense.
-
- Kontakt:
Ma nema nista od te price, a i bolje da nema.
Kai je za Nuneza debeli Ronaldo lično.
Kai je za Nuneza debeli Ronaldo lično.
Neko bi trebao doci,logika nalaze da ako si se rijesio Nketiaha,dao Vieiru na posudbu ,Nelsonu i ne vjerujes bas ,da si kratak u ofanzivnom djelu gdje ti je Jesus vec povrijedjen ,kvalitet gore navedenih svakako nije za najvise domete,eh sada ili se ganja neka zvijer za dadline day ili ce Arteta biti totalni amater pa pokusati do zime s ovim sto ima (sam ce sebi pucati u koljeno)ljudina nema uopste 9-ke.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ramsdel blizu potpisa za Soton, Fulham pokazao interes za Nelsona.
Haman sam jedini koji je za dolazak Darwina 
Ne slazem se da toliko umiremo za golgeterom. Pa prosle sezone smo postigli najvise golova u historiji kluba....

Ne slazem se da toliko umiremo za golgeterom. Pa prosle sezone smo postigli najvise golova u historiji kluba....
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma Nunez je sila kad krene prema golu, uvijek se nesto dogadja kad je on na terenu, ulazi u sanse vrlo lako i prava je napast za svaku obranu, samo mu fali koncentracije u zavrsnici.
Kad sam procitao to neko nagadjanje da bi mogao doci kod nas, bas sam nekako bio sretan, al nigdje nisam vidio od ozbiljnih medija da su prenijeli tu vijest.
Podrzao bih taj potez ako bi se prodao Jesus. Onda bi u napadu imali jendog Kaija koji je vise finjak, a Darwin je igrac koji na energiju nesto donosi. Zajednicko obojici je to sto znaju igrati bez lopte i dobro se kretati.
Problem bi bila cijena i siguran sam da bi Pool trazio priblizno novca kolko su dali za njega, a ako bi se vec islo tolko kesirati, mozda je bolje da tu malo promislimo
Kad sam procitao to neko nagadjanje da bi mogao doci kod nas, bas sam nekako bio sretan, al nigdje nisam vidio od ozbiljnih medija da su prenijeli tu vijest.
Podrzao bih taj potez ako bi se prodao Jesus. Onda bi u napadu imali jendog Kaija koji je vise finjak, a Darwin je igrac koji na energiju nesto donosi. Zajednicko obojici je to sto znaju igrati bez lopte i dobro se kretati.
Problem bi bila cijena i siguran sam da bi Pool trazio priblizno novca kolko su dali za njega, a ako bi se vec islo tolko kesirati, mozda je bolje da tu malo promislimo

ARSENAL4ever
Ma ja sam apsolutno za,lik donosi nerede u zadnjoj trecini terena ,ali nema od toga nista .
Mislim da bi mu odgovarao Arteta i okolina ,ali opet kazem nema nista od toga pa ni ne komentarisem toliko

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mislim da će Nwaneri pokupiti minute Vieire i Nelsona, čak je i Arteta to sam izjavio čini mi se.topnik1 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 16:07Neko bi trebao doci,logika nalaze da ako si se rijesio Nketiaha,dao Vieiru na posudbu ,Nelsonu i ne vjerujes bas ,da si kratak u ofanzivnom djelu gdje ti je Jesus vec povrijedjen ,kvalitet gore navedenih svakako nije za najvise domete,eh sada ili se ganja neka zvijer za dadline day ili ce Arteta biti totalni amater pa pokusati do zime s ovim sto ima (sam ce sebi pucati u koljeno)ljudina nema uopste 9-ke.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Opet malo ,premalo opcija u napadackom dijelu ,zaboravio sam da smo i Emila prodali ,dosao Merino i Calafiori u polju .mislim da smo krtki gore Martineli (koji igra za qrac),Saka,Jesus,Havertz i Trosard ,pri tome jedina "devetka"nikada spremni Jesus ,tankosava za napad na ozbiljne trofejebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 19:14Mislim da će Nwaneri pokupiti minute Vieire i Nelsona, čak je i Arteta to sam izjavio čini mi se.topnik1 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 16:07Neko bi trebao doci,logika nalaze da ako si se rijesio Nketiaha,dao Vieiru na posudbu ,Nelsonu i ne vjerujes bas ,da si kratak u ofanzivnom djelu gdje ti je Jesus vec povrijedjen ,kvalitet gore navedenih svakako nije za najvise domete,eh sada ili se ganja neka zvijer za dadline day ili ce Arteta biti totalni amater pa pokusati do zime s ovim sto ima (sam ce sebi pucati u koljeno)ljudina nema uopste 9-ke.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Olmo dolazi na zimu. Barsa ima para da ga registruje samo do kraja ove godine
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja se jos uvijek nadam Gyokeresu
Još 48h sati nade
Ramsdale u Soton , a navodno smo za Nelsona odbili dvije ponude jer naši žele da ga ostave, uostalom lik može pokriti i lijevo i desno krilo, jedino njega vidim kao normalnu zamjenu za Saku da ovaj malo odmori..
Nadam se da će do zime iskopati neko desno krilo, priželjkujem Adingru iz Brightona u slučaju da bude malo igrao to nam je šansa
Moram pohvaliti Edua - Ramsdale 25m, Nketiah 30m i Smith Rowe 35m i to sve u funtama.. Dakle u eurima 100miliona za ova tri igraca

Još 48h sati nade

Ramsdale u Soton , a navodno smo za Nelsona odbili dvije ponude jer naši žele da ga ostave, uostalom lik može pokriti i lijevo i desno krilo, jedino njega vidim kao normalnu zamjenu za Saku da ovaj malo odmori..
Nadam se da će do zime iskopati neko desno krilo, priželjkujem Adingru iz Brightona u slučaju da bude malo igrao to nam je šansa

Moram pohvaliti Edua - Ramsdale 25m, Nketiah 30m i Smith Rowe 35m i to sve u funtama.. Dakle u eurima 100miliona za ova tri igraca

Ramsdale 25 miliona funti 

Pa Ramu smo i platili dostaQUARTERBACK je napisao/la: ↑28 avg 2024, 20:41Ja se jos uvijek nadam Gyokeresu![]()
Još 48h sati nade![]()
Moram pohvaliti Edua - Ramsdale 25m, Nketiah 30m i Smith Rowe 35m i to sve u funtama.. Dakle u eurima 100miliona za ova tri igraca![]()

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa otprilike smo ga toliko i platili bili, vratili smo ulozeno.. ma generalno govorim za nas je ovo odlicno poslovanje, pa alo ljudi mi zaradili 100 miliona na prodaji igraca, nama Van Persie Nasri i Fabregas svojevremeno otisli za 50miliona max kombinovanotopnik1 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 22:58Pa Ramu smo i platili dostaQUARTERBACK je napisao/la: ↑28 avg 2024, 20:41Ja se jos uvijek nadam Gyokeresu![]()
Još 48h sati nade![]()
Moram pohvaliti Edua - Ramsdale 25m, Nketiah 30m i Smith Rowe 35m i to sve u funtama.. Dakle u eurima 100miliona za ova tri igraca![]()
![]()

Zato treba dovesti nekoga u napadQUARTERBACK je napisao/la: ↑28 avg 2024, 23:01Pa otprilike smo ga toliko i platili bili, vratili smo ulozeno.. ma generalno govorim za nas je ovo odlicno poslovanje, pa alo ljudi mi zaradili 100 miliona na prodaji igraca, nama Van Persie Nasri i Fabregas svojevremeno otisli za 50miliona max kombinovanotopnik1 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 22:58Pa Ramu smo i platili dostaQUARTERBACK je napisao/la: ↑28 avg 2024, 20:41Ja se jos uvijek nadam Gyokeresu![]()
Još 48h sati nade![]()
![]()
![]()

Nadam se samo da ovog golmana iz Espanjola nece platiti puno ,jer realno treba nam rezerva ,glupo bi bilo da sada bacimo 20 miliona na novu rezervu

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.