FK Rudar Kakanj
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
Ma nek Jedinstvo udje, bolji su ljudi, a Sloboda nek se odmori jos koju godinu... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- TzBulevar87
- Kontakt:
Hm ha ispadee što bi Đuro rekaoBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma nek Jedinstvo udje, bolji su ljudi, a Sloboda nek se odmori jos koju godinu...

075
Ma igrati ce sestaragarda je napisao/la:kakav je teren kod vas..hocel se ovo igrat danas

Rudar Kakanj !!!
Sretno Gusari danas,da pružite odličnu partiju kao i protiv nas i da uzmete (bod)ove protiv Krajišnika.Sportski pozdrav iz kišnog Grada Soli. 

Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Cestitam Robinhima, Neymarima i Patoima, ne cudi me uopste sto je obraz nula !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Ja budala jel da ?
Ja znao da ste se naguzili ima 10 dana.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
vama trojici sto pisete na ovoj temi je mislim sada skroz jasno sto vi nikada necete u PL...cestitam 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pokazali ste ko ste nek vam je na cast .... 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nije ni cudo sto nikada necete u PL..al hajd imali ste cast igrati sa Slobodom dvije sezone..

Zelim vam da jos dugo ostanete ovdje zajedno sa jedinstvom i radnickim !!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma nek Jedinstvo udje, bolji su ljudi, a Sloboda nek se odmori jos koju godinu...
pokazali smo mi ko je bolji..U kaknju igrali posteno uzeli bod i jos dobili batina ..uzeli Branitelj, nabili Jeidnstvo lagano gdje nam nisu sutnuli na gol..mi smo sovje utakmice radili u direknim prenosima da dokazemo da smo koliko toliko posteni od ostalih ...protiv nas vjerovanto nsiu se borili Buducnost, nece gradina i td, ali smo isto tako morlai propisat krv da dobijemo Lukavac i Bratstvo koje nismo uspjeli isitna pobjediti ......Jedinstov gdje je mislilo d amoze lahko bez novca tu su se okliznuli i tu se prica zavsava

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Nije ni cudo sto nikada necete u PL..al hajd imali ste cast igrati sa Slobodom dvije sezone..![]()
jarane od nas su trazili da nam daju bodove i to su oni zvali , ali pod uslovom da im damo neke igrace kojima bi se zahvalili u PL i da ih poguramo finansiski za slijedecu seoznu da udju u PL tako sto im osiguramo bodove na TK ...ebiga to ti kosta sve oko jendo 250-300 hiljada km tamo da smo odbili to, jer mi cemo se zalagati da pomognemo komsije i poslati nase neke igrace njima kako u Srebrenik tako u Gracanicu, a i Sloga Simin han je nasa filijala u buducnosit koja se priprema da udje ovdje za par sezona tako da kad Azmir njih uvede ovdje ce uzimati lovu ovim levatima kao sto su sad uzimali Slobodi i Jedinstvu koje su ucjenjivali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Momci sve ste u pravu .
Ja supaka sta su sebi dozvolili.
Ostace ovdje jos 100 godina.
SUPCI.
Ja supaka sta su sebi dozvolili.
Ostace ovdje jos 100 godina.
SUPCI.

- samo_lijevo
- Kontakt:
zar su cizmari takvi? 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovi kontaju upravi stalo do Premijer lige...
Boli njih ba k. To ti je kad seljak vodi klub, kad se seljak nesto pita, i dok se njih pita oni nikad nece uci jer tamo ne bi mogli prosipati svoje pijacarske interese... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Vrti ti ocima drug. Znas li ko se prodaje za pare ?GK1996 je napisao/la:sekretar je napisao/la:Drugovi,nemoj da se ljutite na mene. Reci cu vam svoje informacije, a u koje se par Tuzlaka uvjerilo da su istinite i da jos nisam promasio,a govorio sam im neke stvari po 7 dana unaprijed.
Vi ste dogovorili dati 3 boda Jedinstvu,ako bude trebalo,jos i prije utakmice Rudara i Slobode,za dobre pare. I posto sutra Jedinstvu treba, a informacije govore da Branitelj igra za sebe i ne zeli prodati, vi cete sutra lagano da se naguzite za dobar kes. Molim vas ,bez napada,samo pisem iskreno,a pogotovo mi nije cilj da vrijedjam.![]()
![]()
![]()
![]()

- PatrickBateman
- Kontakt:
Žalosno... nekad smo igrali za čast (Velež, izbacili komšije iz Visokog), sad su počeli prodavati kući. Iskreno, ne bi me čudilo da sljedeće sezone bude borba za opstanak. Kad jednom kreneš putem Gabele, ne možeš stati...
+1PatrickBateman je napisao/la:Žalosno... nekad smo igrali za čast (Velež, izbacili komšije iz Visokog), sad su počeli prodavati kući. Iskreno, ne bi me čudilo da sljedeće sezone bude borba za opstanak. Kad jednom kreneš putem Gabele, ne možeš stati...
-
- Kontakt:
u kaknju je bila cista utakmica...tezak teren rudar imao dvije prilike mi nakon prekida zabili i to je to...
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Kako mislis cista majstore ?bihacusrcu1 je napisao/la:u kaknju je bila cista utakmica...tezak teren rudar imao dvije prilike mi nakon prekida zabili i to je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.