2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Cudno mi i da on odabere da ide tamo.Clutch je napisao/la:Vjerovatno da izidju u susret Russellu.Justin je napisao/la:Al zbog cega je Brooklyn pomogao Warriorsima da dovedu Russella?
Je li Josh u Phili? Solidna zamjena za Butlera. Nesto losija mladja verzija sa boljim sutom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Mora Heat pronaci novog trejd partnera.Justin je napisao/la:Cudno mi i da on odabere da ide tamo.Clutch je napisao/la:Vjerovatno da izidju u susret Russellu.Justin je napisao/la:Al zbog cega je Brooklyn pomogao Warriorsima da dovedu Russella?
Je li Josh u Phili? Solidna zamjena za Butlera. Nesto losija mladja verzija sa boljim sutom.
Dobar je JRich
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mozda mu se nije dalo cekati Lakerse ( Kawhi) i Minesotu ( da se rijese Wigginsa ) pa je onda odabrao GSWJustin je napisao/la:Cudno mi i da on odabere da ide tamo.Clutch je napisao/la:Vjerovatno da izidju u susret Russellu.Justin je napisao/la:Al zbog cega je Brooklyn pomogao Warriorsima da dovedu Russella?
I meni je ovo iznenadjenje bilo jutros kad sam vidio
Kakva su mišljenja vaša o trenutnom stanju ekipa ? Favoriti ? top 5? playoff borba?
Po meni trenutno ekipe.
Na istoku Phila i Toronto tu negdje uz uvjet da Kawhi ostane,zatim Bucksi pa Netsi (dok se KD ne oporavi).
Boston, Orlando,Indiana, Miami,Detroit i Hawksi u borbi za PO.
Na zapadu očekujem veliku borbu jer realno ni jedna ekipa ne odskače osim ako Kawhi potpiše za Lakerse.
Lakersi, Houston, Denver, GSW i Portland po meni TOP 5.
Spursi, Oklahoma,Utah, Dallas, Clipersi , Pelicansi i Memphis u borbi za PO.
Po meni trenutno ekipe.
Na istoku Phila i Toronto tu negdje uz uvjet da Kawhi ostane,zatim Bucksi pa Netsi (dok se KD ne oporavi).
Boston, Orlando,Indiana, Miami,Detroit i Hawksi u borbi za PO.
Na zapadu očekujem veliku borbu jer realno ni jedna ekipa ne odskače osim ako Kawhi potpiše za Lakerse.
Lakersi, Houston, Denver, GSW i Portland po meni TOP 5.
Spursi, Oklahoma,Utah, Dallas, Clipersi , Pelicansi i Memphis u borbi za PO.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Jeste. Koliko se sjecam nisu ga htjeli dati Minnesoti za Butlera. Nije to bez razloga. Odbrambeno ste stvarno vrh.Clutch je napisao/la: Mora Heat pronaci novog trejd partnera.
Dobar je JRich
Nego, meni se Indiana svidja. Brogdon-Oladipo-Warren-Sabonis-Turner. Mislim da ce biti u vrhu istoka.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
sudeci prema desavanjima samo su dvije opcije u pitanju:
- pelinka i lebron su se vec dogovorili sa kawhijem, samo se ceka da se sluzbeno objavi
- pelinka i lebron su se dogovarali sa kawhijem pa im on odugovlacio i sada ce im zabiti qrcinu jer su svi drugi igraci koji su se mogli dovesti vec pokupljeni
- pelinka i lebron su se vec dogovorili sa kawhijem, samo se ceka da se sluzbeno objavi
- pelinka i lebron su se dogovarali sa kawhijem pa im on odugovlacio i sada ce im zabiti qrcinu jer su svi drugi igraci koji su se mogli dovesti vec pokupljeni
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:sudeci prema desavanjima samo su dvije opcije u pitanju:
Warren ide na 4, Lamb na 3, tako se barem spekulise uveliko. Sabonis klupa ili trade.Justin je napisao/la:Jeste. Koliko se sjecam nisu ga htjeli dati Minnesoti za Butlera. Nije to bez razloga. Odbrambeno ste stvarno vrh.Clutch je napisao/la: Mora Heat pronaci novog trejd partnera.
Dobar je JRich![]()
Nego, meni se Indiana svidja. Brogdon-Oladipo-Warren-Sabonis-Turner. Mislim da ce biti u vrhu istoka.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma autisticni zeli u LA. Nadmasit ce Zmiju ako stvarno ode u Lakerse. Opet ce se unistiti zanimljivost lige.KK_Bosna je napisao/la:sudeci prema desavanjima samo su dvije opcije u pitanju:
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ja ako kawhi ode u lakerse sa davisom i lebronom titula je 90% tamo
Free agent Wayne Ellington has agreed to a two-year, $16M deal with the New York Knicks, agent Mark Bartelstein of @PrioritySports tells ESPN.
Imam neki osjecaj da ce Kawhi u Lakerse.
Nemoj piiizdo
Nemoj piiizdo
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Najveci razlog jer nema zive duse na trzistu vise, a Lakersi max prostor imaju u capu.
Ne vjerujem da bi dozvolili sebi da ispuse, ako nemaju sigurnog Kawhia.
Ne vjerujem da bi dozvolili sebi da ispuse, ako nemaju sigurnog Kawhia.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
The Warriors are expected to trade D’Angelo Russell, “It's just a matter of when”.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imam i ja ogroman osjecaj.Ako to uradi,ozbiljno cu razmisljati da napravim LenBias potezClutch je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce Kawhi u Lakerse.
Nemoj piiizdo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je vec drugo pitanje,ali rekose da im je prirotet.Clutch je napisao/la:Tehnicki mogu, ali ne znam hoce li?NEZALAGANJE je napisao/la:Zasto ne mogu??Clutch je napisao/la:Ne mogu ni Looneya vratiti Warriorsi
Curry/Russell/Klay/Draymond su vec oko 120 miliona.
Mozda odma za neki paket u Minnesotu?Bassha je napisao/la:The Warriors are expected to trade D’Angelo Russell, “It's just a matter of when”.
LOLBassha je napisao/la:The Warriors are expected to trade D’Angelo Russell, “It's just a matter of when”.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Free agent guard Patrick Beverley has signed a 3 year $40M deal to stay with the Clippers,his agent tells ESPN
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Slatinash_7, TripleThreat i 3 gosta.