BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Stevanovic je trenutno jedan od najboljih igraca 2.svicarske lige,1000 posto je bolji od zakaricaTHEC je napisao/la:Zvati Hajrovica, vratiti i Stevanovica (nezz ni dje igra sad al sigurno nije zaboravio igrati, siguran sam da je od Zakarica bolji, barem po onome sto su i jedan i drugi u Zelji pruzali) i onda tu trojicu cetvoricu krila vrtiti kako je i kad je koji raspolozenSalih1984 je napisao/la:Jeste duljevic bio katastrofalan ,ali koga mi imamo boljeg da igra lijevog krila???imamol ikakvog potencijalnog da to moze igrati???
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Kljuchaj
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Kako ste bgt uspjeli od utakmice doci do amine 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
To je to za veceras. 

Jedina pozitivna stvar u vezi ove večeri iskrredbull93 je napisao/la:Kako ste bgt uspjeli od utakmice doci do amine
20 bodova nam treba za Euro. Ne mogu ovi nafakaši Grci imati više od toga. A ni Finci vjerovatno. Šteta što sad dolaze dva teška gostovanja.
"We need to suffer. And we need to fight."
Sto je najgore, popusit ce mo kvalifikacije ok. Ali ce mo se ufurat da mozemo preko Lige Nacija do EP. (naravno ne)
Nesto tipa onih baraza, samo jos gore. Jer znas da ces ih igrat.
Nesto tipa onih baraza, samo jos gore. Jer znas da ces ih igrat.
Ma znam sve , al opet ne mogu da vjerujem kako smo prosuli ovu pobjedu vecerasEvander je napisao/la: Progledati je mogao i nije morao dati, ali niti jedna sudijska komisija sudiji nece reci da je pogrijesio. Otvoreni djon prema cjevanici protivnika. Materijal za crveni itekako postoji. Da nije dao crveni, ni to ne bi bila greska.
Slobodno sudijsko uvjerenje.
Sjecas se penala Pepea nad Alvesom u polufinalu LP tamo neke davne godine?
Pepe na kraju ga nije ni dotakao, ali sudija mu je dao crveni za namjeru i preopasan pokusaj starta.

jbm mater sudiji, al opet smo sami sebi najveci krivci...daj ba Robi, yebe nas sudija, u redu, daj mjenjaj nešto dok imamo 2-1.
Jok on nešto gleda, konta, duma, a Duljević i Džeko jedva hodaju, kasnio je sa izmjenama i svježim nogama nenormalno...i jbg, onda se sve poklopi odvratnim grcima i opet uzmu bod...jbm im majku nafakašku

Izvini Eva što 'sujem, huja me drži i sad
Ja ne znam kone vi utakmice pratite, ali ja sam se nagledao redovno ovakvih startova u ligama petice da se jedva i žuti izvadi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Da treba biti samokritican,lose obadvije utakmice,2 bespotrebna penala,sve to stoji.Ali Armenija je pobijedita na misice sto je realan odnos na terenu,ipak smo dosta kvalitetniji od njih.Grcka je bila na konopcima i nasa je greska sto smo poceli igrati nas tipicni hrkljus poslije 2. gola.Ali onaj crveni je odlucio utakmicu,nakon toga smo se povukli da cuvamo rezultat,dobili drugi gol i vise nije bilo snage za preokret.I u euforiji i u kritici treba ostati u granicama normale...boomerang5 je napisao/la:je li moguce da ima ljudi da krive sudiju za ovo vecerasdok god ne budemo samokriticni i kazemo da smo de.bili sami syebali ovo sve, uvijek ce nam se desavati ovakvo nesto...daj budite malo realni, ovo je sramotna igra u bar 140 od 180 min. u 2 utakmice, ako ne i vise, a uzeli smo 4 boda. Treba biti realan i reci da smo jedva 3 zasluzili kako smo odigrali, mozda i 2. Selektorovanje je bilo očajno također, pogotovo večeras. UŽAS
Dan tmuran ja mahmuran
Ma sta ces drugo ocekivat kad Baho nakon 20 minuta kaze da bi Grci voljeli da se u tom trenutku zavrsi utakmica.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Daj slikuOsim13 je napisao/la:Aminaaaaaaaa

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Tacno vala, znam i ja jednu i ona dobraKaunas je napisao/la: Davno nekad sam na chatu pitao jel ima neka Amina koja ne valja. Nisu naveli ni jednu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Znam ih 10 ne znam koja je boljaBundesliga je napisao/la:Tacno vala, znam i ja jednu i ona dobraKaunas je napisao/la: Davno nekad sam na chatu pitao jel ima neka Amina koja ne valja. Nisu naveli ni jednu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Moderator
- Kontakt:
Od tih 10 ne znam ni jednu.Kaunas je napisao/la:Znam ih 10 ne znam koja je boljaBundesliga je napisao/la:Tacno vala, znam i ja jednu i ona dobraKaunas je napisao/la: Davno nekad sam na chatu pitao jel ima neka Amina koja ne valja. Nisu naveli ni jednu.

- Goalgetter
- Kontakt:
+1JonSnow je napisao/la:Kad shvatim, da dobar dio svog života gledam ovu luzersku reprezentaciju kako se muči protiv odvratnih grčkih štakora dođe mi da se sklupčam u ćošku i da plačem.
Lakse bi podnio neodlazak na EP nego da nas ovi cigani vec 3. put zaredom guze
Ništa dok nesuđeni kapiten br. 6 ne zg.uzi ženu nekom od ovih grka....
Pobijedimo 2 puta finsku,x sa grckom opet od italije izgubimo obadvije ostalo pobijedimo i tacno 20 bodova na kraju
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Tako što ja prebacih na dnevnikredbull93 je napisao/la:Kako ste bgt uspjeli od utakmice doci do amine

Bazinga12345 je napisao/la:Daj slikuOsim13 je napisao/la:Aminaaaaaaaa

Evo i sifonjerija

[
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA