FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav sabur?! **** vas sabur! Ne znamo sacuvati vodstvo **** 10 minuta! Isto Vitez! Idi se Adzeme u 100 pm i ti i svi oni koji te podrzavaju! Je.ali vas Zeljini vojnici,osipam se i od njih i od te fraze!
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- MocMahale444
Izvinjavam se sto napisaH sabur, to je zbog vas jer neces nista promijeniti osim sebi naskoditi zdravlju.
Slobodno vi osinite po prasini, titula je izgubljena. A po nekima treba izgubiti i kup
Slobodno vi osinite po prasini, titula je izgubljena. A po nekima treba izgubiti i kup

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Poruka im je poslana. Sve su to pametni i skolovani ljudi. Shvatili su poruku.irfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/grbavicom- ... sim/275115
Upravo jasno vam je sta zele navijaci, ako niste u mogucnosti to ispuniti najbolje da napustite klub
-
- Kontakt:
Odgovornost a ne demagogija...
Isto tako Misimovic nije zadovljan Adzemom, sigurno poslije ovoga nece bit jos vise Zadovoljni sad su na potezu, Amara kako znaju i umiju da vrate da sjede za sto za dobrobit zelje da rjese te nesuglasice i Bice to onaj Zeljo od kojeg su se svima tresla muda...Dok se to ne desi, jos cemo bit godinama iza Zrinje koji ima sve a i bogami sudijeplavousrcu je napisao/la:Poruka im je poslana. Sve su to pametni i skolovani ljudi. Shvatili su poruku.irfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/grbavicom- ... sim/275115
Upravo jasno vam je sta zele navijaci, ako niste u mogucnosti to ispuniti najbolje da napustite klub
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- plavousrcu
- Kontakt:
Znaci opet su za sve krivi treneri i igraci. Super. Nista ovi sto biraju i odlucuju?Neymar11 je napisao/la:Isto tako Misimovic nije zadovljan Adzemom, sigurno poslije ovoga nece bit jos vise Zadovoljni sad su na potezu, Amara kako znaju i umiju da vrate da sjede za sto za dobrobit zelje da rjese te nesuglasice i Bice to onaj Zeljo od kojeg su se svima tresla muda...Dok se to ne desi, jos cemo bit godinama iza Zrinje koji ima sve a i bogami sudijeplavousrcu je napisao/la:Poruka im je poslana. Sve su to pametni i skolovani ljudi. Shvatili su poruku.irfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/grbavicom- ... sim/275115
meni nisu jasni oni koji su zadovoljni gradnjom i nije im alarmantno sto titulu pet godina mozemo samo na slikama vidjeti??? Pa ljudi jel vi navijate za fudbalski klub ili za gradjevinsku kompaniju?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Gradi Miske boli te qrčina!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Djeca i placenici. Ozbiljnoj raji je dosta demagogije.irfo je napisao/la:meni nisu jasni oni koji su zadovoljni gradnjom i nije im alarmantno sto titulu pet godina mozemo samo na slikama vidjeti??? Pa ljudi jel vi navijate za fudbalski klub ili za gradjevinsku kompaniju?
- svrakino1921
- Kontakt:
Meni je najbitnije
Vrhunski travnjak,pokrit istok,poslovni prostori,EUROPA
Tesko je gradit i titule osvajat
Malo je takvih klubova u svijetu
Dje pudlica da prosipa ironiju?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
I meni isto, i Jug se trebao vec poceti graditi. Ups to je bila najava kad nam nije islo. Ako ne dobijemo Krupu u srijedu u cetvrtak ide novi press. Pu usta ih **** sviju.svrakino1921 je napisao/la:Meni je najbitnije
Nema je, crkla.Rokoko87 je napisao/la:Dje pudlica da prosipa ironiju?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Imamo najlosijeg trenera u ligi, i dosta prosjecnih igraca u ekipi. Onda i ne cudi ovo sto nam se desava. I Evropa je uspjeh, ako cemo realno...
- grbavicka1921
- Kontakt:
Bottom line: Željo nije zaslužio titulu i ne želim da ovakav Željo osvaja titule.
Od ovakve jadne lige malo bolji klub od svih jadova je prvak.
Kraj priče!
Adžeme imaj damu i idi majke ti!
Kraj priče!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Vranjesu i Zakaricu da se niste umorili picici,da se niste slucajno osjetili ispod pazuha,jeste li se tusirali slucajno,imate li peskir da se ne prehladite.Ko je ovdje glup,navijaci koji vise ne da trpe nego jedu muda svoja,dlacice grickamo,supak nam se rastvara sta nam radite.Komsije su u pravu ovo je sramota,ovo je Samar nama bolesnicima,vi Nas **** u zdrav mozak Ali direktno u celo.
Zakaric odavno je van forme, pritom ima ponudu dobru iz Olimpije cuva covjek noge .. Jedini Graovac je zasluzio veliko postovanje ponudit mu ugovor i platu kolko god zine...Alipasino je napisao/la:Vranjesu i Zakaricu da se niste umorili picici,da se niste slucajno osjetili ispod pazuha,jeste li se tusirali slucajno,imate li peskir da se ne prehladite.Ko je ovdje glup,navijaci koji vise ne da trpe nego jedu muda svoja,dlacice grickamo,supak nam se rastvara sta nam radite.Komsije su u pravu ovo je sramota,ovo je Samar nama bolesnicima,vi Nas **** u zdrav mozak Ali direktno u celo.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Adžem je trebao sam otici nakon Mostara, ali nema on damu za to. Sad je vec kasno, taman ga veceras smijenili.grbavicka1921 je napisao/la:Bottom line: Željo nije zaslužio titulu i ne želim da ovakav Željo osvaja titule.
Kraj priče!
Rastjerati ove pickice sve redom i gurati onu djecu što su igrala protiv Atletica, to je bio Željo, a ne ovo sranje... svakako su bolji igraci od ovih placenika.
Bogami je meni Adzema zao, kako god zavrsilo ja ne mogu njemu nista reci, ako on vidi da ne moze nek ode i nek se vrati u OP, sa srecom Adzeme!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- diplomatija
- Kontakt:
Graovcu dati kapitensku odmah i pokusati ga zadržati i sljedeću sezonu, ovo ostalo moze sve ici ili bar 15 od 20 da ide i nikad se vise ne vraća
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.