FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ee moji luzeri. Ne vrijedi na vas zivce trositi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Znao sam.
I sta kaže onaj ne znam šta je problem željo nema tim za titulu.
Kretenu idi u FK zabrdze pa pričaj tu priču.
Sad će adzem neki biser da izvali
Kretenu idi u FK zabrdze pa pričaj tu priču.
Sad će adzem neki biser da izvali
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 27 apr 2018, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Treba ovdje totalan remont uradit cijelog tims na ljeto, tragikomicni da na zrnjiski hebe u dva meca u zadnjim minutama
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Fuj !
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Smijenite ublehu još večeras...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
UPRAVA, STRUCNI STAB, CISTACICE, SVI SVI MRS IZ KLUBA!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
hahhahahahhahahahahhahhahaha e moji štrummfovi, vi i Arsenal, bara bara
Hajmo vozdra. Adzeme mrs sa svojim pulenima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma mrs picke vise. Dok neko ne dobije batine nema tu vise titule.
- MocMahale444
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobro je, mislio sam dobijamo sto posto. Nismo izgubili od prvaka drzave i nije lose. Treba promijeniti trenera, dovesti jedno 10 i otjerati 15 igraca. Imsmo najbolji Upravu na tusvje, malo nam sportski segment steka.
Mrtvi Vranjes ima platu 12 hiljada maraka, vise provede vremena valjajuci se po terenu nego igrajuci
Sto nam braca Muslimani presudise u borbi za titulu....

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- svrakino1921
- Kontakt:
VOLIM TE ZELJO
Kakav smo mi Luzersko pickasti tim bez muda, sa Klocom od sefa Adzemom koji je trebo dobit otkaz jos u Mostaru... Najbolji je kod nas bio Graovac donekle Zajmovic je top bio, drago mi je zbog zeca sto ga zabi...Stojim svom stavu idalje... Posto je jos jedna sezona izgubljena jer me Kup **** pehar nezanima, samo titula da se oduzite za onu amaterski izgubljenu od prosle sezone. svi kolekitvno napustite Zelju! Ova ekipa nema pobjednicki mentalitet, Zrinja ima to , i vise otoga imaju sigurno dobru jacu ekipu, i sudije naravno prvi goll je cista ruka al. necu da se vadim na sudije , nit na picke materne losi smo da valja, ljudi su jaci u tu nema price, ovaj Zrinja ce bit nakon evrope sigurno jos jaci,dok nema sljedi remont veliki .. Ovaj Zrinja starsnu postaviju diminaciju u zadnjih 5 do 6 godina, 4 pusa sampioni.. Nama samo ostaje da im cestitamo...Vojo jes fin igrac al on Lendricu kakav god on bio moze se samo mu saget ito pogolemo.. Manijacima jedino svaka pohvala za ovu Atmosferu... Picke luzerske ovo Jug nit Manijaci nisu zasluzili ne brukajte nas vise ! Adzeme odlazi komplet svi s njim skupa!Ado cuo si jasnu poruku s trbina sta ljudi zele! Amar Amar Osim Osim !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Barem kup sta ces drugo kad si vec zalutao u finale. Lagano ljudi sabur i vozdraMocMahale444 je napisao/la:Volim te Zeljo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma **** kup.
https://sportsport.ba/fudbal/grbavicom- ... sim/275115
Upravo jasno vam je sta zele navijaci, ako niste u mogucnosti to ispuniti najbolje da napustite klub
Upravo jasno vam je sta zele navijaci, ako niste u mogucnosti to ispuniti najbolje da napustite klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.