Nego baš ovaj snijeg upropasti sve !

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I meni jbt fino se navikao na toplinu napravili mi odbojkaški teren tu u blizini moje kuće pa dovodimo neke trebe da igramo s njima,a qrac ćemo po snijegu odbojkereds je napisao/la:Ja ću uskoro biti dežurni...![]()
Nego baš ovaj snijeg upropasti sve !
LBJ MVP je napisao/la:I meni jbt fino se navikao na toplinu napravili mi odbojkaški teren tu u blizini moje kuće pa dovodimo neke trebe da igramo s njima,a qrac ćemo po snijegu odbojkereds je napisao/la:Ja ću uskoro biti dežurni...![]()
Nego baš ovaj snijeg upropasti sve !![]()
Ja evo tražim na netu,al ništa ne kontam za sljedeće dane samo za danas.Valja Lanu propratitreds je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:I meni jbt fino se navikao na toplinu napravili mi odbojkaški teren tu u blizini moje kuće pa dovodimo neke trebe da igramo s njima,a qrac ćemo po snijegu odbojkereds je napisao/la:Ja ću uskoro biti dežurni...![]()
Nego baš ovaj snijeg upropasti sve !![]()
![]()
Moram pogledati prognozu vremena da vidim kad će otopliti.
u nas 0 danas ,padalo cijeli dan ko ludo ,evo sad je stalo malo ,ma zima pravoreds je napisao/la:Ja sam našao negdje piše u petak bi trebalo već da se popravi.
Danas neugodnih 3 stepenčića...
Bracika ja se sve tripujem da si iz Gorazda,kad ti sa Severnog pola jbt.legenda reala je napisao/la:u nas 0 danas ,padalo cijeli dan ko ludo ,evo sad je stalo malo ,ma zima pravoreds je napisao/la:Ja sam našao negdje piše u petak bi trebalo već da se popravi.
LBJ MVP
đećeš ti biti dežurni ,kokad samo učiš nedo bog da propustiš jedan čas ,majka bi te ubila![]()
Ma ta 3 stepenčića ja lupio.legenda reala je napisao/la:u nas 0 danas ,padalo cijeli dan ko ludo ,evo sad je stalo malo ,ma zima pravoreds je napisao/la:Ja sam našao negdje piše u petak bi trebalo već da se popravi.
Eto pa se na hodnik mozes zaebavat' sa profesorom. Jake mi zabavelegenda reala je napisao/la:Ne znam šta je ovo danas ,mi uvijek bili mediteran ,a dans usulo nije normalno![]()
Čuje ove djece moj Stefane ne valja biti dežurni ,jok bolje se mrcvariti na času![]()
Gdje li si ti išao u školu pa se mrcvario na času.legenda reala je napisao/la:Ne znam šta je ovo danas ,mi uvijek bili mediteran ,a dans usulo nije normalno![]()
Čuje ove djece moj Stefane ne valja biti dežurni ,jok bolje se mrcvariti na času![]()
Hvala Bogu da je bolje bilo na casu,mada mi smo retko bili dezurni,dodjes na prvi cas,pa nadjes kakvih klinaca da ostalo dezuraju.legenda reala je napisao/la:Ne znam šta je ovo danas ,mi uvijek bili mediteran ,a dans usulo nije normalno![]()
Ma iz nekog sela bližu Goražda.Devil je napisao/la:Nego citam danas u novinama lik iz Gorazda,tacnije klinac 15 godina se popeo na dalekovod i opalila ga struja.Jbt sta je on radio gore,hteo da umoci keks u struju.
Pa šta mi radimo ovom jednom profesoru nije humano, a neki dan ulazi razerednik kad jaran okreno se prema meni joj da oce izac da mu ovaj sta ne progovorilegenda reala je napisao/la:Čujete li šta vam pričam kad sam bio dežurni , malo pred školom igram košarke 1-2 sata kad mi dosadi pokupim se i odem kući ili veće negdje ,ma ja bolje je na času ,čuj vi se zajebajete po kabinetima ,a nejveći blamovi vam u školi što ste prepisivali i dobili peticu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: alemsa, JHam, Quartararo i 5 gostiju.