Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

reds
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la reds » 13 apr 2011, 18:20

Ja ću uskoro biti dežurni... :roll:

Nego baš ovaj snijeg upropasti sve ! :evil:
FK Pjetlovi

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 apr 2011, 18:21

[youtube][/youtube]

samo veselo :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2011, 18:22

reds je napisao/la:Ja ću uskoro biti dežurni... :roll:

I meni jbt fino se navikao na toplinu napravili mi odbojkaški teren tu u blizini moje kuće pa dovodimo neke trebe da igramo s njima,a qrac ćemo po snijegu odbojke :roll: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2011, 18:24

LBJ MVP je napisao/la:

I meni jbt fino se navikao na toplinu napravili mi odbojkaški teren tu u blizini moje kuće pa dovodimo neke trebe da igramo s njima,a qrac ćemo po snijegu odbojke :roll: :mrgreen:
:lol:

Moram pogledati prognozu vremena da vidim kad će otopliti. :mrgreen:
FK Pjetlovi

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2011, 18:28

reds je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

:lol:

Moram pogledati prognozu vremena da vidim kad će otopliti. :mrgreen:
Ja evo tražim na netu,al ništa ne kontam za sljedeće dane samo za danas.Valja Lanu propratit :lol:
Jbt kada sam se ja rodio 15.aprila 1996. bio snijeg evo izgleda opet će mi bit snijeg za rođendan :roll: :lol: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2011, 18:31

Ja sam našao negdje piše u petak bi trebalo već da se popravi. :D

Danas neugodnih 3 stepenčića... :lol:
FK Pjetlovi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 apr 2011, 18:34

reds je napisao/la:Ja sam našao negdje piše u petak bi trebalo već da se popravi. :D

u nas 0 danas ,padalo cijeli dan ko ludo ,evo sad je stalo malo ,ma zima pravo

LBJ MVP
đećeš ti biti dežurni ,kokad samo učiš nedo bog da propustiš jedan čas ,majka bi te ubila :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 apr 2011, 18:36

Bit' dezurni je glupost. Sve najjace stvari se desavaju u kabinetima :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 apr 2011, 18:36

legenda reala je napisao/la:
reds je napisao/la:Ja sam našao negdje piše u petak bi trebalo već da se popravi. :D

LBJ MVP
đećeš ti biti dežurni ,kokad samo učiš nedo bog da propustiš jedan čas ,majka bi te ubila :lol: :lol:
Bracika ja se sve tripujem da si iz Gorazda,kad ti sa Severnog pola jbt. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2011, 18:37

Taman je petak super da se popravi :lol: Ko zna šta bude za rođendan :mrgreen:
Mada prema ovim našim loše no možda Lana zna bolje :lol:
http://www.fhmzbih.gov.ba/latinica/prog ... rajevo.php
@legenda evo @nail ti je odgovorio :mrgreen:
Ne znaš ti šta mi u kabinetu radimo dok na hodniku dosada :lol:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2011, 18:37

legenda reala je napisao/la:

Ma ta 3 stepenčića ja lupio. :mrgreen:

Mi danas u školi gledamo više smo gledali kroz prozor i čudili se nego što smo pratili čas. :mrgreen:

Nego @legnedo šta bi sa onim malcem ? :lol:
FK Pjetlovi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 apr 2011, 18:38

Ne znam šta je ovo danas ,mi uvijek bili mediteran ,a dans usulo nije normalno :lol:

Čuje ove djece moj Stefane ne valja biti dežurni ,jok bolje se mrcvariti na času :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 apr 2011, 18:40

legenda reala je napisao/la:Ne znam šta je ovo danas ,mi uvijek bili mediteran ,a dans usulo nije normalno :lol:

Čuje ove djece moj Stefane ne valja biti dežurni ,jok bolje se mrcvariti na času :lol: :lol:
Eto pa se na hodnik mozes zaebavat' sa profesorom. Jake mi zabave :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2011, 18:41

legenda reala je napisao/la:Ne znam šta je ovo danas ,mi uvijek bili mediteran ,a dans usulo nije normalno :lol:

Gdje li si ti išao u školu pa se mrcvario na času. :roll: :mrgreen:
Zanima me da li u Prijedoru pada :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 apr 2011, 18:43

Hvala Bogu da je bolje bilo na casu,mada mi smo retko bili dezurni,dodjes na prvi cas,pa nadjes kakvih klinaca da ostalo dezuraju. :roll:

Nego citam danas u novinama lik iz Gorazda,tacnije klinac 15 godina se popeo na dalekovod i opalila ga struja.Jbt sta je on radio gore,hteo da umoci keks u struju. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 apr 2011, 18:44

Ako vas zanima vrijeme najbolja stranica vam je accuweather. Veoma su tačni.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 apr 2011, 18:45

Devil je napisao/la:Nego citam danas u novinama lik iz Gorazda,tacnije klinac 15 godina se popeo na dalekovod i opalila ga struja.Jbt sta je on radio gore,hteo da umoci keks u struju.
Ma iz nekog sela bližu Goražda. :o

Malac bio 8.razred i volio visinu i eto šta bi... :idea:
FK Pjetlovi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 apr 2011, 18:45

Čujete li šta vam pričam kad sam bio dežurni , malo pred školom igram košarke 1-2 sata kad mi dosadi pokupim se i odem kući ili veće negdje ,ma ja bolje je na času ,čuj vi se zajebajete po kabinetima ,a nejveći blamovi vam u školi što ste prepisivali i dobili peticu :lol: :lol: :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 apr 2011, 18:48

legenda reala je napisao/la:Čujete li šta vam pričam kad sam bio dežurni , malo pred školom igram košarke 1-2 sata kad mi dosadi pokupim se i odem kući ili veće negdje ,ma ja bolje je na času ,čuj vi se zajebajete po kabinetima ,a nejveći blamovi vam u školi što ste prepisivali i dobili peticu :lol: :lol: :lol:
Pa šta mi radimo ovom jednom profesoru nije humano, a neki dan ulazi razerednik kad jaran okreno se prema meni joj da oce izac da mu ovaj sta ne progovori :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 apr 2011, 18:49

Stefane to ja pričam kad ti mi je dosadno budem sat na dežuri i odem ,samo da profa ode u razred :lol:

A mali ti je sa jednog sela obližnjeg i čuvo ovce ,popne se na stub i gleda gdje su mu ovce ,mobitel i slušalice i sluša muziku tako na stubu ,ali sve do jednom ,dok se nije to desilo ,valjda se kolo stvorilo i pukal ga struja ,policija našla mobitel na zemlji muzika pjeva a on mrtav .

A neko priča da je htio da skida bakar ,fol trebale mu pare za exkurzije ,ali policajci mi rekoše da je ovo prvo ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, JHam, Quartararo i 5 gostiju.