FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ANTIANTIFA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ANTIANTIFA » 21 apr 2018, 22:14

samoposmatram je napisao/la:Ja samo kazem Alhamdulillah. Bilo je puno tezih vremena, pa tu smo i dalje. Prkosimo protivnicima i politici. Zeljo se nije stvorio i nedrzi se u zivotu parama kao drugi klubovi. Dok god veci zeljovci od mene nedizu hajku, necu ni ja. A ko me se sjeca zna kakav sam bio ovdje kad je Misimovic preuzeo klub i doveo onog slovenca. Mogao bi i ja svasta napisati, ali ako suti Amar, Odovic, Dino, Memic, Gredic, Mulalic, Stanic, Bekric, Memija, Beganovic i jos bruka sutit cu i ja.
kakvih tezih vremena druze? pa nemamo trofej od 2013, treci put zaredom nam se ponavljaju iste stvari, mi izgleda prkosimo sami sebi, sta ima ko od nabrojanih dizati hajku? pojedinci bi ih odmah oznacili kao neprijateljima kluba to su i pokusavali sa amarovim imenom pa im nije uspjelo, nisu budale ljudi da sami sebi skacu u stomak, jedno je pohvaliti, jedno je kritikovati a jedno je praviti se budala nad svim i vikati ELHAMDULILAH zatvarajuci oci pred svim i ocekivati da ce iz cetvrtog pokusaja nauciti iz vlastitih gresaka
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 apr 2018, 22:15

Bekric je picketina. Slova s dresa svako treba skinuti. Fuj **** mu zrinjski sve rumeno.
Stana mis, onaj alkos jamak sve kofole vole klub. Bogicevic nas unistio na terenu jos te tuzio.
Svi bekovi igraci manje.
Dodas to jos par stvari i Adzema i vozdra.

2 puta na isti nacin i treba samo sutiti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 21 apr 2018, 22:16

Ziv bio posmatraj i dalje,nemoj puno pisat.
Cuj Alhamdulillah.
💩💩

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 apr 2018, 22:20

ANTIANTIFA je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Ja samo kazem Alhamdulillah. Bilo je puno tezih vremena, pa tu smo i dalje. Prkosimo protivnicima i politici. Zeljo se nije stvorio i nedrzi se u zivotu parama kao drugi klubovi. Dok god veci zeljovci od mene nedizu hajku, necu ni ja. A ko me se sjeca zna kakav sam bio ovdje kad je Misimovic preuzeo klub i doveo onog slovenca. Mogao bi i ja svasta napisati, ali ako suti Amar, Odovic, Dino, Memic, Gredic, Mulalic, Stanic, Bekric, Memija, Beganovic i jos bruka sutit cu i ja.
kakvih tezih vremena druze? pa nemamo trofej od 2013, treci put zaredom nam se ponavljaju iste stvari, mi izgleda prkosimo sami sebi, sta ima ko od nabrojanih dizati hajku? pojedinci bi ih odmah oznacili kao neprijateljima kluba to su i pokusavali sa amarovim imenom pa im nije uspjelo, nisu budale ljudi da sami sebi skacu u stomak, jedno je pohvaliti, jedno je kritikovati a jedno je praviti se budala nad svim i vikati ELHAMDULILAH zatvarajuci oci pred svim i ocekivati da ce iz cetvrtog pokusaja nauciti iz vlastitih gresaka
Pregledaj moje komentare kad je Gredic napustio klub, pa mi napisi svoj dojam.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 apr 2018, 22:25

Goosman je napisao/la:Ziv bio posmatraj i dalje,nemoj puno pisat.
Cuj Alhamdulillah.
Guzica nikad sjela na tvrdje od fotelje i navikla da mama servira. Neces uvijek biti 20 godina. Sjeti me se i mojih Alhamdulillah kad te prpa ufati u zivotu.
I nezaboravi Alhamdulillah.

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 21 apr 2018, 22:27

samoposmatram je napisao/la:
ANTIANTIFA je napisao/la:
Pregledaj moje komentare kad je Gredic napustio klub, pa mi napisi svoj dojam.
nemam potrebu za tim nit se ti trebas pravdati da si prije drugacije reagovao, kazem da treba normalno rezonovati, a nacin na koji ti rezonujes jeste zabadanje glave u pjesak po devizi / šuti bolje i ovako samo da rata ne bude
ja ako te dva puta zajebem tako sto mi posudis pare pa ti ne vratim a ti treci put mi opet pozajmis a ja te opet zajebem, e onda izvini problem je do tebe jer si levat i naivac, tako i ovdje
imas priliku da se uhvatis sa svim stvarima u kostac, imas mogucnost da dovedes top trenera a ti dvedes jednog adzema koji razmontira psihicki ekipu i prospe sve u par kola, loši potezi, loša rezonovanja, loše odluke i na kraju sam pao sam se ubio, zivi bili pa vidjeli kako ce ovo sve uticati na igrace psihicki do kraja prvenstva a i u kupu

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 apr 2018, 22:30

Sigurno će to biti velika utakmica i veliki derbi. Željo igra sjajno i bit će to pravi test za nas, a za mene posebna utakmica sa puno emocija. Tu sam proveo mnogo godina, osvojio sve što se može osvojiti i dolazim na stadion koji mi je puno dao i na kojem obožavam da igram. Profesionalac sam i daću sve od sebe da moj klub dođe do pozitivnog rezultata", dodao je na kraju razgovora bekrić.

:thumbdown: :pinokio: :puke: :oops: goFno seljacko.
slika

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 21 apr 2018, 22:31

MocMahale444 je napisao/la:Bekric je picketina. Slova s dresa svako treba skinuti. Fuj **** mu zrinjski sve rumeno.
Stana mis, onaj alkos jamak sve kofole vole klub. Bogicevic nas unistio na terenu jos te tuzio.
Svi bekovi igraci manje.
Dodas to jos par stvari i Adzema i vozdra.

2 puta na isti nacin i treba samo sutiti.
Hajde ne jedi ****. Bili ljudi klupirani kod nas otisli tamo gdje ih ljudi znaju koristiti i sada ne valjaju kada ide nama na stetu. Isto i sa Bogijem.

Pa ne zive od have ti ljudi. Klub da i ljubav i sve, ali mora postojat uzajamna korist/interes da bi ta ljubav opstala.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 apr 2018, 22:32

Krivi su Stanić i Bekrić.

Kakvi smo mi debili, Allaha mi pa to je za knjigu napisat.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 apr 2018, 22:33

ANTIANTIFA je napisao/la: nemam potrebu za tim nit se ti trebas pravdati da si prije drugacije reagovao, kazem da treba normalno rezonovati, a nacin na koji ti rezonujes jeste zabadanje glave u pjesak po devizi / šuti bolje i ovako samo da rata ne bude
ja ako te dva puta zajebem tako sto mi posudis pare pa ti ne vratim a ti treci put mi opet pozajmis a ja te opet zajebem, e onda izvini problem je do tebe jer si levat i naivac, tako i ovdje
imas priliku da se uhvatis sa svim stvarima u kostac, imas mogucnost da dovedes top trenera a ti dvedes jednog adzema koji razmontira psihicki ekipu i prospe sve u par kola, loši potezi, loša rezonovanja, loše odluke i na kraju sam pao sam se ubio, zivi bili pa vidjeli kako ce ovo sve uticati na igrace psihicki do kraja prvenstva a i u kupu
Na koga mislis?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 apr 2018, 22:34

Bekricu ne rise Boga ti i ti. Mrs zajedno sa svima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 21 apr 2018, 22:35

Neandertalac je napisao/la:Krivi su Stanić i Bekrić.

Kakvi smo mi debili, Allaha mi pa to je za knjigu napisat.
Mene stid nekad ko sve navija za Zelju. Stid me dedemi sto zivim u ovom vremenom.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 apr 2018, 22:36

I ja se slazem da su Stanic i Bekric krivi za sve. Krivi su jer nasi veze nemaju. Sta neces cuti sve. Najmanje su krivi igraci i treneri. Ne moze stoprvu godinu uzastopice biti uvijek do trenera i igraca. Tacno smo debili da to treba traziti.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 apr 2018, 22:36

plavousrcu je napisao/la:I ja se slazem da su Stanic i Bekric krivi za sve. Krivi su jer nasi veze nemaju. Sta neces cuti sve. Najmanje su krivi igraci i treneri. Ne moze stoprvu godinu uzastopice biti uvijek do trenera i igraca. Tacno smo debili da to treba traziti.
Slazem se.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 apr 2018, 22:38

Zemberek vas **** jel treba citati pricu o upravi 24/7.
Ako ko sta napise drugo odma se cudu cude.
Levata lipu ti ****.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 apr 2018, 22:39

Krriiiiii voooooo jeeee mooo reeeeeeeeeee!

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 21 apr 2018, 22:41

samoposmatram je napisao/la:
ANTIANTIFA je napisao/la: nemam potrebu za tim nit se ti trebas pravdati da si prije drugacije reagovao, kazem da treba normalno rezonovati, a nacin na koji ti rezonujes jeste zabadanje glave u pjesak po devizi / šuti bolje i ovako samo da rata ne bude
Na koga mislis?
ne mislim ni na koga po imenu, kada je bila prilika da se dovede top trener ostavili su slavku i dali mu povjerenje, covjek odradio par kola smjenili ga i doveli adzema i sada evo opet frka sa trenerom, ne mozes mijenjati trenere ko čarape, igrace da ne spominjem a ocekivati neki instant rezultat ne ide to, nema na dunjaluku

ovi sto spominju stanica i bekrica ne znam koji vam je, ljudi otisli za parama, klub ih prekrizio, mogli su ostati da je bilo pameti - nisu, mi se i vise nego zajebali jer smo na tim pozicijima i vise nego kriticni, ali njih dovoditi da su krivi za nesto je komedija :lol:

uzmite i saberite samo bodove u manjim tekmama gdje smo kiksali pa samo od pocetka proljetnog dijela imas velike kikseve od prosuta tri boda za tri minute, e te tri minute ce nas izgleda kostati zivota ove godine

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 apr 2018, 22:43

Svi su oni krivi. Ne znam sto branite Adzema i ove kad vidite da nas jebu u zdrav mozak i da veze nemaju. Isto ko i oni sto su tog istog Adzema postavili za trenera. **** ih on. :puke:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 apr 2018, 22:44

LjoZee je napisao/la::pinokio: :puke: Svi su oni krivi. Ne znam sto branite Adzema i ove kad vidite da nas jebu u zdrav mozak i da veze nemaju. Isto ko i oni sto su tog istog Adzema postavili za trenera. **** ih on.
Neki imaju licne interese. Boli ih briga za rezultat.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 apr 2018, 22:46

MocMahale444 je napisao/la:Zemberek vas **** jel treba citati pricu o upravi 24/7.
Ako ko sta napise drugo odma se cudu cude.
Levata lipu ti ****.
Pa kaze jedan stari zeljovac:

Promijenila riba more, rob cuvara, zvijerka gore, kozu zmija, duga boje a ti samo tjeras svoje! :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, kogmagie46 i 21 gost.