Ma stvaarno sam iznenađen kolko ste naivni u vezi Bise, nije problem on problem je novi covjek koji dolazi i prvi zadaatak je osveta bisi a taj covjek kojki ce sad biti glavni jeu u pravi kluba preko puta, Ejeste naivni svaka vam cast ali navikao sam ja na to kasno paljenje kod vas kad shvatite bit ce kasno mogu vama stavit ma doslovno koga hoce da prenosi vi bi se poklopili necu vise o ovome samo nemojte poslije nismo shvatili a sto se mene tice hebe me se ko prenosi samo nevolim da mi neko natura a vi probajte zrinjskom stavit nekog ko nije njihov izgorice u sekundi ali ima ono sto se zove kasno paljenje pa sacekajmo. I za sve ove malo nagluhe JEDINO Ramovic je famozna recenica. Ja nikog ne zovem da bojkotuje nego da im nedamo da prenose za tvoju informaciju pisao sam i da treba Aldena Kajtaza (BHTV) ocerat sto dalje od stadiona zbog priloga sa nasih tekmi u trajanju ode 20tak sekundi ni tad se niste bunili niti ste shvatili pa i necudi da nam mogu ovo radit nek ovo probaju zelji sarajevu borcu nema sanse ali na nama je obavezno jer oni koji nemaju gospodina velikog izmedju noga su ideealni za to. Zivi bili pa vidjeli pametni i mudri moji. A koliko ljudi u klubu nemaju duha za neke stvari govori podatak da danas nije ni spomenuto da je grandiozni navijac Elfa Saran umro a na stranici ni jedne rijeci... jos sutra da ne odrze minutu sutnje svaka nam cast. Elfa zivjet ces uvijek u srcima prije ratnih velezovaca i pravih bolesnika crvene boje a za ove sljagle iđe, onđe, nu, ovđe itd zaboli me gospodin veliki koji je jugu 6 puta obiso sa i zbog veleza. Bok decki slusajte nas na krugovalnoj postaji BHRT u sutrasnjem izravnom ukljucenju sa travnjaka u vrapcicima.