Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 16 avg 2012, 13:39

Jarane pa dužnost svakog igrača je da igra za svoj tim. to je njegov poso' valjda. Što smo mi njega zavoljeli pa zamrzili to je naša stvar.
pa šta sad mesi treba da uradi. ode vlasniku i kaže, barsa je moja, tako nekako po tvojoj logici.
gluposti. Trebo je nosit svih 7-8 sezona
Vođa zna.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 16 avg 2012, 13:39

Benop je napisao/la:Istina je da je čudno da u United dođe, ali vidim ovdje napadi većine, a on vas je nosio prošlu sezonu, nosio je cijelu ekipu. Da vam ga nije bilo ne bi ugledali lige prvaka i ne bi došao niko od ovih pojačanja. Plus ne samo prošla sezona, imao je i drugih dobrih sezona, ali eto sa povredama.
Zahvaliti se kapitenu, ne znate sve razloge njegovog odlaska. Čekat ćemo šta će reći kada bude potpisivao za United.
A naprimjer, kada bi Rooney sad otišao u City ili ne znam Liverpool, vi ga ne bi napadali, iako je dao preko 100 golova u zadnjih 6 godina? Samo bi mu se zahvalili za sve sto je uradio?
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 16 avg 2012, 13:41

TheVerminator je napisao/la:
Benop je napisao/la:Istina je da je čudno da u United dođe, ali vidim ovdje napadi većine, a on vas je nosio prošlu sezonu, nosio je cijelu ekipu. Da vam ga nije bilo ne bi ugledali lige prvaka i ne bi došao niko od ovih pojačanja. Plus ne samo prošla sezona, imao je i drugih dobrih sezona, ali eto sa povredama.
Zahvaliti se kapitenu, ne znate sve razloge njegovog odlaska. Čekat ćemo šta će reći kada bude potpisivao za United.
A naprimjer, kada bi Rooney sad otišao u City ili ne znam Liverpool, vi ga ne bi napadali, iako je dao preko 100 golova u zadnjih 6 godina? Samo bi mu se zahvalili za sve sto je uradio?
Ja bih i vjerujem većina drugih, naravno bilo bi par različitih.
Nešto u Arsenalu ne štima, da li su trofeji koji se spominju kao razlog ili nešto drugo ne znam, jednostavno se ne može tek tako dešavati da vam po sezoni ode jedan kapiten.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 16 avg 2012, 13:43

I ovaj Wenger haman stenilan postaje kako stari jbg

''Tužno je izgubiti takvog igrača... Ali, imao je svega još godinu dana ugovor s nama i nije želio produljiti. Nisam imao izbora nego prodati ga. Sreća u nesreći jest da smo već pronašli adekvatne zamjene za njega'', rekao je Wenger.

Podsjetimo, klubu su ovoga ljeta pristupili Nijemac Lukas Podolski i Francuz Olivier Giroud.

Ako je ovaj dvojac adekvatne zamjene eh pa bogami tesko da ce to ici, ako dadnu po 10 golova trebaju bit sretni to su igraci prosjecni koji nekad znaju zablistati
Zadnja izmjena: Neutralan88, dana/u 16 avg 2012, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 16 avg 2012, 13:45

Nadam se da cemo Manure izvuci u nekom kupu al kuci,gledam raspored tek vs njih u aprilu kuci,zeliiim Robinaaa sto prije na Emiratima !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 avg 2012, 13:46

Koga, cega, pa prvi bih popljuvao Rooneya da predje u neki rivalski klub u Engleskoj, i to se ne smije raditi, barem po meni... Eh sad drugo je da ode za vise od 50 miliona eura u drugu ligu, bilo koju, eh tad bi mu se zahvalio... Po meni Van Persie je pi*kurina, i sigurno ce pomoci igri Manchestera, ali ono sto je vaznije donijet' ce OGROMNU zaradu Unitedu od prodaje dresova jer ovo je najveci BOOM ovog prelaznog roka, i ima da idu ko halva.. :) U Kini narocito...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 avg 2012, 13:48

Neutralan88 je napisao/la:I ovaj Wenger haman sterilan postaje kako stari jbg
Jel' sterilan ili senilan? :D

Arsenal ima sasvim dobre igrace (oni koju su dosli ovo ljeto), tako da se mogu smatrati dostojnim zamjenama za izgubljenim Olandezom.

Arsen u kasi ima novih 20 miliona, sto bi vrlo lako mogao upotrijebiti u jos neko pojacanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 16 avg 2012, 13:49

@Benop

I ja sam kont'o da mi neće biti krivo, ali vjeruj mi, bude ti krivo kad ti glavni igrač, kapiten kojeg si volio vise nego bilo kojeg igrača ode u rivale. ;)

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 16 avg 2012, 13:50

Gledam maloprije Belgija Holandija i primjeti jednog belgijanca,malac rastura.Dries Mertens igrac PSV igra po krilu i u napadu,nesto k'o Podolski ili Mirallas.Jednsotavno ubija.Za 10 minuta provedenih u igri dao gol i namjestio 2,i to ni manje ni vise nego Holandjanima. :D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 16 avg 2012, 13:52

TheVerminator je napisao/la:@Benop

I ja sam kont'o da mi neće biti krivo, ali vjeruj mi, bude ti krivo kad ti glavni igrač, kapiten kojeg si volio vise nego bilo kojeg igrača ode u rivale. ;)
Drago mi je da si korektan, rijetkost na ovom forumu. Uostalom kada razmislim, ja vjerujem da nikada neću doživjeti da nam glavni igrač ode u rivale ;)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 avg 2012, 13:53

Pa normalno da će ti bit krivo bokte, to je isto ko kad te dugogodišnja cura u koji si zacopan mazi i pazi i onda odjednom ostavi te radi lika kojeg najvise mrziš ali kaže bit ćeš mi uvijek drag. Pa mater ti qurvo yebem šta ja imam od toga što cu ti bit drag. :roll:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 16 avg 2012, 13:55

Ako ode Song(mislim da nece) onda se Wenger posr'o sam sebi u usta.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 16 avg 2012, 13:55

ovako nešto u prvom kolu, možda poldi umjesto gervinha

slika

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 16 avg 2012, 13:56

Marsal je napisao/la:

Pa normalno da će ti bit krivo bokte, to je isto ko kad te dugogodišnja cura u koji si zacopan mazi i pazi i onda odjednom ostavi te radi lika kojeg najvise mrziš ali kaže bit ćeš mi uvijek drag. Pa mater ti qurvo yebem šta ja imam od toga što cu ti bit drag. :roll:
Marsale legendo, kako si ovo fino opisao, svaka ti čast :D

— Tony Adams.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 16 avg 2012, 13:57

Barcelona signed Cesc Fabregas on August 15, 2011. RvP leaves Arsenal on August 15, 2012!
:lol: :lol: čuda li.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 16 avg 2012, 14:01

Marsal je napisao/la:

samo što si ovoj curi sjedio 5-6godina za bolnickom posteljom :D

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 16 avg 2012, 14:03

slika
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 avg 2012, 14:04

Desole je napisao/la:
Marsal je napisao/la: Pa normalno da će ti bit krivo bokte, to je isto ko kad te dugogodišnja cura u koji si zacopan mazi i pazi i onda odjednom ostavi te radi lika kojeg najvise mrziš ali kaže bit ćeš mi uvijek drag. Pa mater ti qurvo yebem šta ja imam od toga što cu ti bit drag. :roll:
samo što si ovoj curi sjedio 5-6godina za bolnickom posteljom :D
Platio joj liječenje leukemije, nisi je ostavljao kad je bila ćelava i ružna i ona te opet napusti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 16 avg 2012, 14:11

Platio joj liječenje leukemije, nisi je ostavljao kad je bila ćelava i ružna i ona te opet napusti.

:mrgreen:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 16 avg 2012, 14:21

Roman Abramovič: Koliko novca tražiš da dođeš u London?
Totti: Ne možeš da me kupiš.
Roman: Ali, bit ćeš najplaćeniji igrač na svijetu.
Totti: Ako želiš da me imaš, idi kod Sensija, kupi Romu, i biću tvoj igrač.

slika

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.