FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 21 apr 2018, 21:03

ANTIANTIFA je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la:

Možemo reći i tri sezone zaredom, samo što je u toj Sabljinoj cilj bio drugačiji. U sve 3 u finišu sezone padamo.
Da, sezonu 15/16 sam i zaboravio.

Tri različita trenera u tri sezone, i tri poprilično različita tima ili skupa igrača.

Treneri imaju zajedničku stvar da su tvrdoglavi i da forsiraju iste igrače, dok igrači imaju zajedničku stvar da kad god se lomi oni odigraju kao pičqke.
mozda nije do trenera
Ne mozda, sigurno. Cinjenica je da trenera biraju fudbalske neznalice. Amin, tacka ili tocka.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 apr 2018, 21:12

Adzem, pomocni trener poznat kao zadovoljan covjek i kad gubimo i kad vodimo i ovi levati su krivi sto ponovno gubimo titulu. Kriv je i onaj koji je doveo ove parmake tipa Mehremic. Nek je Adzem 10 x nas on za prvi tim nije kao ni njegovi iz strucnog staba. Vozdra svima. Makar Kup da osvojimo i ako kako igramo i to je nedostizno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 21 apr 2018, 21:14

Neznalice i amateri.
💩💩

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 apr 2018, 21:28

Nista momci nemoze se svaka utakmica osvojiti. Glavu gore idemo dalje. Kad vec nemate potporu kad vas neide, barem nek vas motivise ovo blacenje da pokazete inat. A u slucaju slavlja slavite sa onima koji su uvijek uz vas.

Nedaj se Zeljo!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 21 apr 2018, 21:30

samoposmatram je napisao/la:Nista momci nemoze se svaka utakmica osvojiti. Glavu gore idemo dalje. Kad vec nemate potporu kad vas neide, barem nek vas motivise ovo blacenje da pokazete inat. A u slucaju slavlja slavite sa onima koji su uvijek uz vas.

Nedaj se Zeljo!
Samo noga u dupe moze pojedine hablecine motivisat.
💩💩

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 21 apr 2018, 21:31

neka mu daju otkaz samo zato sto ne placa clanarinu i sto nije clan kluba, ako nista to :lol:
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 apr 2018, 21:33

samoposmatram je napisao/la:Nista momci nemoze se svaka utakmica osvojiti. Glavu gore idemo dalje. Kad vec nemate potporu kad vas neide, barem nek vas motivise ovo blacenje da pokazete inat. A u slucaju slavlja slavite sa onima koji su uvijek uz vas.

Nedaj se Zeljo!

Brate tebi ko da je dvoje djece i 5 rodjaka u prvom timu pa ih branis stalno. Sastavit se sa loptom ne mozemo i ako daj podrsku. Kad se bore pa ne ide ok, ali kad lice na tim iz 6 lige Zapad jok.

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 21 apr 2018, 21:35

Nama ce se poceti Amar ukazivati k'o u Medjugorju onima sto se gospa ukazuje.
Ukaz'o mi se Amar dedemi.

Koji smi mi levati.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 21 apr 2018, 21:46

Puste Stanica,dovedu gariba.
💩💩

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 21 apr 2018, 21:56

Zahvalit se Adžemu,Vinka Marinovića za trenera.Halalit Kup,odigrat finale s drugim timom.Mi smo ko mrtva krava na dva **** fronta.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 apr 2018, 21:57

Cuj halalit kup hahahhahahahahahaha a daj za ovo da sam Mod dao bi ban.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 apr 2018, 21:58

FCZ Stari Grad je napisao/la:Protiv Krupe koja nema nikakav motiv mi nismo u stanju napraviti normalne akcije. Jedina šansa da se spasi, ako nista, bar KUP, je da se Adžem smjeni i to pod hitno i da se dovede neko ko može da razdrma igrače. Ako ovako ostane do kraja, sa ovom postavkom mi ni Viteza ne bi mogli uzeti.
Ima motiv. Novac iz Mostara.
Max Allegri

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 21 apr 2018, 22:01

Mig_Mig je napisao/la:
FCZ Stari Grad je napisao/la:Protiv Krupe koja nema nikakav motiv mi nismo u stanju napraviti normalne akcije. Jedina šansa da se spasi, ako nista, bar KUP, je da se Adžem smjeni i to pod hitno i da se dovede neko ko može da razdrma igrače. Ako ovako ostane do kraja, sa ovom postavkom mi ni Viteza ne bi mogli uzeti.
a ne vjerujem :lol:

iste stvari od spominjanja premiranja do beusa hdz-a i drugih stvari a mi debili odigramo nerijeseno u gostima kod viteza, prospemo tri boda u tri minute u mostaru i jos namjanje pet kikseva napravimo sami sebi i problem nam neka tamo premiranja i slicne stvari, da smo imali pameti i da smo ucili iz gresaka od prosle sezone sada bi bili na najmanje +6 ovako nam ostaju žalopojke i spominjanje kako su nam svi drugi krivi, onako za utjehu vlastitog neznanja, ljudi su vidjeli da mogu igrati protiv nas i da nas mogu dobiti, zapet ce ko puške
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 21 apr 2018, 22:05

Ma bojkotovat ovo, dosta više. Zaboravio sam kako izgleda uzeti titulu.
Uprava će i poslije adzema dovesti adzema tj. Neku neznalicu bez kičme koja će raditi kako mu se naredi.

Treba poslati jasnu poruku bojkotom do kraja sezone pa ako nastave po istom i dalje

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 apr 2018, 22:06

Ja samo kazem Alhamdulillah. Bilo je puno tezih vremena, pa tu smo i dalje. Prkosimo protivnicima i politici. Zeljo se nije stvorio i nedrzi se u zivotu parama kao drugi klubovi. Dok god veci zeljovci od mene nedizu hajku, necu ni ja. A ko me se sjeca zna kakav sam bio ovdje kad je Misimovic preuzeo klub i doveo onog slovenca. Mogao bi i ja svasta napisati, ali ako suti Amar, Odovic, Dino, Memic, Gredic, Mulalic, Stanic, Bekric, Memija, Beganovic i jos bruka sutit cu i ja.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 21 apr 2018, 22:07

ANTIANTIFA je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:
a ne vjerujem :lol:

iste stvari od spominjanja premiranja do beusa hdz-a i drugih stvari a mi debili odigramo nerijeseno u gostima kod viteza, prospemo tri boda u tri minute u mostaru i jos namjanje pet kikseva napravimo sami sebi i problem nam neka tamo premiranja i slicne stvari, da smo imali pameti i da smo ucili iz gresaka od prosle sezone sada bi bili na najmanje +6 ovako nam ostaju žalopojke i spominjanje kako su nam svi drugi krivi, onako za utjehu vlastitog neznanja, ljudi su vidjeli da mogu igrati protiv nas i da nas mogu dobiti, zapet ce ko puške
Bravo.Levati smo,i sami smo sebi krivi.
💩💩

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 21 apr 2018, 22:08

samoposmatram je napisao/la:Ja samo kazem Alhamdulillah. Bilo je puno tezih vremena, pa tu smo i dalje. Prkosimo protivnicima i politici. Zeljo se nije stvorio i nedrzi se u zivotu parama kao drugi klubovi. Dok god veci zeljovci od mene nedizu hajku, necu ni ja. A ko me se sjeca zna kakav sam bio ovdje kad je Misimovic preuzeo klub i doveo onog slovenca. Mogao bi i ja svasta napisati, ali ako suti Amar, Odovic, Dino, Memic, Gredic, Mulalic, Stanic, Bekric, Memija, Beganovic i jos bruka sutit cu i ja.
Tako je bosnjo šuti i trpi po starom dobrom receptu.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 21 apr 2018, 22:10

samoposmatram je napisao/la:Ja samo kazem Alhamdulillah. Bilo je puno tezih vremena, pa tu smo i dalje. Prkosimo protivnicima i politici. Zeljo se nije stvorio i nedrzi se u zivotu parama kao drugi klubovi. Dok god veci zeljovci od mene nedizu hajku, necu ni ja. A ko me se sjeca zna kakav sam bio ovdje kad je Misimovic preuzeo klub i doveo onog slovenca. Mogao bi i ja svasta napisati, ali ako suti Amar, Odovic, Dino, Memic, Gredic, Mulalic, Stanic, Bekric, Memija, Beganovic i jos bruka sutit cu i ja.
A gdje smo?
Iza zrinjskog koji dominira ligom,ili negdje drugo?
💩💩

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 apr 2018, 22:13

U pm smo

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 apr 2018, 22:13

edin139 je napisao/la:
Tako je bosnjo šuti i trpi po starom dobrom receptu.
Da sam bosnjo navijao bi za Sarajevo. A tebe nigdje kad smo prvi na tabeli ili kad pobijedimo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 16 gostiju.