Ne mozda, sigurno. Cinjenica je da trenera biraju fudbalske neznalice. Amin, tacka ili tocka.ANTIANTIFA je napisao/la:mozda nije do treneraRaonffa je napisao/la:Da, sezonu 15/16 sam i zaboravio.braco je napisao/la:
Možemo reći i tri sezone zaredom, samo što je u toj Sabljinoj cilj bio drugačiji. U sve 3 u finišu sezone padamo.
Tri različita trenera u tri sezone, i tri poprilično različita tima ili skupa igrača.
Treneri imaju zajedničku stvar da su tvrdoglavi i da forsiraju iste igrače, dok igrači imaju zajedničku stvar da kad god se lomi oni odigraju kao pičqke.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Adzem, pomocni trener poznat kao zadovoljan covjek i kad gubimo i kad vodimo i ovi levati su krivi sto ponovno gubimo titulu. Kriv je i onaj koji je doveo ove parmake tipa Mehremic. Nek je Adzem 10 x nas on za prvi tim nije kao ni njegovi iz strucnog staba. Vozdra svima. Makar Kup da osvojimo i ako kako igramo i to je nedostizno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Nista momci nemoze se svaka utakmica osvojiti. Glavu gore idemo dalje. Kad vec nemate potporu kad vas neide, barem nek vas motivise ovo blacenje da pokazete inat. A u slucaju slavlja slavite sa onima koji su uvijek uz vas.
Nedaj se Zeljo!
Nedaj se Zeljo!
Samo noga u dupe moze pojedine hablecine motivisat.samoposmatram je napisao/la:Nista momci nemoze se svaka utakmica osvojiti. Glavu gore idemo dalje. Kad vec nemate potporu kad vas neide, barem nek vas motivise ovo blacenje da pokazete inat. A u slucaju slavlja slavite sa onima koji su uvijek uz vas.
Nedaj se Zeljo!
💩💩
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
neka mu daju otkaz samo zato sto ne placa clanarinu i sto nije clan kluba, ako nista to 

cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
samoposmatram je napisao/la:Nista momci nemoze se svaka utakmica osvojiti. Glavu gore idemo dalje. Kad vec nemate potporu kad vas neide, barem nek vas motivise ovo blacenje da pokazete inat. A u slucaju slavlja slavite sa onima koji su uvijek uz vas.
Nedaj se Zeljo!
Brate tebi ko da je dvoje djece i 5 rodjaka u prvom timu pa ih branis stalno. Sastavit se sa loptom ne mozemo i ako daj podrsku. Kad se bore pa ne ide ok, ali kad lice na tim iz 6 lige Zapad jok.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nama ce se poceti Amar ukazivati k'o u Medjugorju onima sto se gospa ukazuje.
Ukaz'o mi se Amar dedemi.
Koji smi mi levati.
Ukaz'o mi se Amar dedemi.
Koji smi mi levati.
Zahvalit se Adžemu,Vinka Marinovića za trenera.Halalit Kup,odigrat finale s drugim timom.Mi smo ko mrtva krava na dva **** fronta.
- MocMahale444
Cuj halalit kup hahahhahahahahahaha a daj za ovo da sam Mod dao bi ban.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ima motiv. Novac iz Mostara.FCZ Stari Grad je napisao/la:Protiv Krupe koja nema nikakav motiv mi nismo u stanju napraviti normalne akcije. Jedina šansa da se spasi, ako nista, bar KUP, je da se Adžem smjeni i to pod hitno i da se dovede neko ko može da razdrma igrače. Ako ovako ostane do kraja, sa ovom postavkom mi ni Viteza ne bi mogli uzeti.
Max Allegri
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
a ne vjerujemMig_Mig je napisao/la:Ima motiv. Novac iz Mostara.FCZ Stari Grad je napisao/la:Protiv Krupe koja nema nikakav motiv mi nismo u stanju napraviti normalne akcije. Jedina šansa da se spasi, ako nista, bar KUP, je da se Adžem smjeni i to pod hitno i da se dovede neko ko može da razdrma igrače. Ako ovako ostane do kraja, sa ovom postavkom mi ni Viteza ne bi mogli uzeti.

iste stvari od spominjanja premiranja do beusa hdz-a i drugih stvari a mi debili odigramo nerijeseno u gostima kod viteza, prospemo tri boda u tri minute u mostaru i jos namjanje pet kikseva napravimo sami sebi i problem nam neka tamo premiranja i slicne stvari, da smo imali pameti i da smo ucili iz gresaka od prosle sezone sada bi bili na najmanje +6 ovako nam ostaju žalopojke i spominjanje kako su nam svi drugi krivi, onako za utjehu vlastitog neznanja, ljudi su vidjeli da mogu igrati protiv nas i da nas mogu dobiti, zapet ce ko puške
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
Ma bojkotovat ovo, dosta više. Zaboravio sam kako izgleda uzeti titulu.
Uprava će i poslije adzema dovesti adzema tj. Neku neznalicu bez kičme koja će raditi kako mu se naredi.
Treba poslati jasnu poruku bojkotom do kraja sezone pa ako nastave po istom i dalje
Uprava će i poslije adzema dovesti adzema tj. Neku neznalicu bez kičme koja će raditi kako mu se naredi.
Treba poslati jasnu poruku bojkotom do kraja sezone pa ako nastave po istom i dalje
-
- Kontakt:
Ja samo kazem Alhamdulillah. Bilo je puno tezih vremena, pa tu smo i dalje. Prkosimo protivnicima i politici. Zeljo se nije stvorio i nedrzi se u zivotu parama kao drugi klubovi. Dok god veci zeljovci od mene nedizu hajku, necu ni ja. A ko me se sjeca zna kakav sam bio ovdje kad je Misimovic preuzeo klub i doveo onog slovenca. Mogao bi i ja svasta napisati, ali ako suti Amar, Odovic, Dino, Memic, Gredic, Mulalic, Stanic, Bekric, Memija, Beganovic i jos bruka sutit cu i ja.
Bravo.Levati smo,i sami smo sebi krivi.ANTIANTIFA je napisao/la:a ne vjerujemMig_Mig je napisao/la:Ima motiv. Novac iz Mostara.FCZ Stari Grad je napisao/la:Protiv Krupe koja nema nikakav motiv mi nismo u stanju napraviti normalne akcije. Jedina šansa da se spasi, ako nista, bar KUP, je da se Adžem smjeni i to pod hitno i da se dovede neko ko može da razdrma igrače. Ako ovako ostane do kraja, sa ovom postavkom mi ni Viteza ne bi mogli uzeti.![]()
iste stvari od spominjanja premiranja do beusa hdz-a i drugih stvari a mi debili odigramo nerijeseno u gostima kod viteza, prospemo tri boda u tri minute u mostaru i jos namjanje pet kikseva napravimo sami sebi i problem nam neka tamo premiranja i slicne stvari, da smo imali pameti i da smo ucili iz gresaka od prosle sezone sada bi bili na najmanje +6 ovako nam ostaju žalopojke i spominjanje kako su nam svi drugi krivi, onako za utjehu vlastitog neznanja, ljudi su vidjeli da mogu igrati protiv nas i da nas mogu dobiti, zapet ce ko puške
💩💩
Tako je bosnjo šuti i trpi po starom dobrom receptu.samoposmatram je napisao/la:Ja samo kazem Alhamdulillah. Bilo je puno tezih vremena, pa tu smo i dalje. Prkosimo protivnicima i politici. Zeljo se nije stvorio i nedrzi se u zivotu parama kao drugi klubovi. Dok god veci zeljovci od mene nedizu hajku, necu ni ja. A ko me se sjeca zna kakav sam bio ovdje kad je Misimovic preuzeo klub i doveo onog slovenca. Mogao bi i ja svasta napisati, ali ako suti Amar, Odovic, Dino, Memic, Gredic, Mulalic, Stanic, Bekric, Memija, Beganovic i jos bruka sutit cu i ja.
A gdje smo?samoposmatram je napisao/la:Ja samo kazem Alhamdulillah. Bilo je puno tezih vremena, pa tu smo i dalje. Prkosimo protivnicima i politici. Zeljo se nije stvorio i nedrzi se u zivotu parama kao drugi klubovi. Dok god veci zeljovci od mene nedizu hajku, necu ni ja. A ko me se sjeca zna kakav sam bio ovdje kad je Misimovic preuzeo klub i doveo onog slovenca. Mogao bi i ja svasta napisati, ali ako suti Amar, Odovic, Dino, Memic, Gredic, Mulalic, Stanic, Bekric, Memija, Beganovic i jos bruka sutit cu i ja.
Iza zrinjskog koji dominira ligom,ili negdje drugo?
💩💩
-
- Kontakt:
Da sam bosnjo navijao bi za Sarajevo. A tebe nigdje kad smo prvi na tabeli ili kad pobijedimo.edin139 je napisao/la:Tako je bosnjo šuti i trpi po starom dobrom receptu.samoposmatram je napisao/la:Ja samo kazem Alhamdulillah. Bilo je puno tezih vremena, pa tu smo i dalje. Prkosimo protivnicima i politici. Zeljo se nije stvorio i nedrzi se u zivotu parama kao drugi klubovi. Dok god veci zeljovci od mene nedizu hajku, necu ni ja. A ko me se sjeca zna kakav sam bio ovdje kad je Misimovic preuzeo klub i doveo onog slovenca. Mogao bi i ja svasta napisati, ali ako suti Amar, Odovic, Dino, Memic, Gredic, Mulalic, Stanic, Bekric, Memija, Beganovic i jos bruka sutit cu i ja.