FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opet kod nas ista priča, drugi se pojačavaju, mjenjaju, pune ekipe, rade nešto, kod nas opet ista priča, skupi igrači, puno traže, ne poštuju riječ. Nisu sposobni ove amatere zadržati a kamoli dovest kakvo kvalitetno pojačanje. O majku li im yebem nesposobnu bezobraznu!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
E jadovi jadni, pa ništa dobro da uradite. Zrinjski dovodi jednog od najboljeg igrača lige, a mi tamo nekog polu zdravog Šehića.. E Sabrina, Husrefe, Hadziću i kompanijo neće ni vaša biti dovijeka. Ovaj prelazni rok neka vam bude posljadnji, da Bog da ne dočekali sljedeći
Bordo bijeli za život cijeli!!
Samo me interesuje ako neko zna - ko sada pregovara ispred kluba : Sabrina, Husref, Hadzija, njuska ili ..... ?
To valjda ukljucuje i procjenu vrijednosti i kvalitete igraca.
To valjda ukljucuje i procjenu vrijednosti i kvalitete igraca.
-
- Kontakt:
Nema Šoldi tu prestaje sva prica . Tan sprovodi svoj plan nema velikih plata tako samo po sebi dolazi da ce igrati sve vise mladih iz akademije ,prodavat ce dva tri svake godine i to je ona prica samo odrziv klub
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ima Soldi i to vise nego sto i zeljo i zrinjski imaju. Nesposobnost uprave nema veze s tim da nema para.bordobijeli je napisao/la:Nema Šoldi tu prestaje sva prica . Tan sprovodi svoj plan nema velikih plata tako samo po sebi dolazi da ce igrati sve vise mladih iz akademije ,prodavat ce dva tri svake godine i to je ona prica samo odrziv klub
1946~
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pojačanja iziskuju pare, kojih sigurno ima ali gospoda iz kluba je svjesna da trošenjem para smanjuju mogućnost da svoja primanja nekad tamo za par mjeseci dobiju na vrijeme. S toga, štedi se taktički, kako bi njihova primanja što duže bila na vrijeme, da im ne daj Bože ne zafali.
Kur.ve, nesposobnjakovići i uhljebi, što sebi, kao što radite sa igračima, ne plaćati po zasluzi? Što vi ne pristanete na mizernu platu na početku, pa kasnije, u zavisnosti od rezultata dobijate bonuse, nagrade ukoliko su rezultati pozitivni (ukoliko se vaš rad pokaže kao ispravan)? Majku li vam yebem bezobraznu svima!
Kur.ve, nesposobnjakovići i uhljebi, što sebi, kao što radite sa igračima, ne plaćati po zasluzi? Što vi ne pristanete na mizernu platu na početku, pa kasnije, u zavisnosti od rezultata dobijate bonuse, nagrade ukoliko su rezultati pozitivni (ukoliko se vaš rad pokaže kao ispravan)? Majku li vam yebem bezobraznu svima!
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kako onda zrinjski vise ponudi Kadusicu nego mi evo sad i Besirovic isti slucaj. Ne mozemo platit ni jedno obestecenje. Meni nema logike ta prica da neko krade pare sto Tan ulaze u pojacanja.ThrillerHz je napisao/la:Ima Soldi i to vise nego sto i zeljo i zrinjski imaju. Nesposobnost uprave nema veze s tim da nema para.bordobijeli je napisao/la:Nema Šoldi tu prestaje sva prica . Tan sprovodi svoj plan nema velikih plata tako samo po sebi dolazi da ce igrati sve vise mladih iz akademije ,prodavat ce dva tri svake godine i to je ona prica samo odrziv klub
- StariGrad071
- Kontakt:
Besirevic odlican igrac, steta bi ga bilo propustiti iako smo tu dobro pokriveni. Treba nam stoper, lijevi bek, oba krila i napadac po meni.
Za par mjeseci cemo citati kako su nasi nudili Besirovicu 5000KM mjesecno, njegov gladni menadzer trazio 10 000KM, a na kraju otisao u Zrinjski za 3000KM

P.S. Arezina i Besirovic na pocetku, Zrinjski opet radi dobar posao. Ljudi su postali Bayer Minhen ove lige.

P.S. Arezina i Besirovic na pocetku, Zrinjski opet radi dobar posao. Ljudi su postali Bayer Minhen ove lige.
- StariGrad071
- Kontakt:
Zrinjski radi najbolji posao zadnjih 10 godina. Bez pritiska nerealnog sa tribina i medija, ne prave hampu ako izgube 2-3, pokupe bivse nase i komsijske igrace, i poslije ove sezone bit ce jos jaci. Mi smo svoje prokockali poslije titule, sjebali sve sto smo uradili u te dvije godine. Dino Selimovicu, Miodraze Jesicu, edise Kusturico, Elvire Kanatrdjicu, Bordo kurcima **** svu familiju, i naravno Ibrakovicu. **** srmdljiva.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ali BAYER MINHENEvander je napisao/la:Za par mjeseci cemo citati kako su nasi nudili Besirovicu 5000KM mjesecno, njegov gladni menadzer trazio 10 000KM, a na kraju otisao u Zrinjski za 3000KM![]()
![]()
![]()
Sabrine mi moje!
Novi sam ali citam odavno ovdje pa da se javim i nadam se da ce nase Sarajevo da krene uzlaznom putanjom i da cemo aBd iducu sezonu zajedno se rsdovati
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Odakle vam to za Beširevića?
EDIT: Vidjeh sad članak, dabogda pocrkali svi u klubu!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Od kad je otisao jesic
Doveli smo
Mico kuzmanovic, ahmetovic, rahimic, sofrenac, nivakovic, said,parmak,krstu,crnkica,sarica, stanojevic,adukor,ivetic
Promovirali
Mihojevica mujakic i sabanovica
Otisli
Mihojevic za pare, duljevic za 4 ves masine, saric dzaba ivetic otjeran said isteko ugovor crnkic otjeran kuzmanovic dzaba
Ovo je rad plinovode i amerikanke Sabrs
Doveli smo
Mico kuzmanovic, ahmetovic, rahimic, sofrenac, nivakovic, said,parmak,krstu,crnkica,sarica, stanojevic,adukor,ivetic
Promovirali
Mihojevica mujakic i sabanovica
Otisli
Mihojevic za pare, duljevic za 4 ves masine, saric dzaba ivetic otjeran said isteko ugovor crnkic otjeran kuzmanovic dzaba
Ovo je rad plinovode i amerikanke Sabrs
jest trebao je doći kod nas i biti treći izbor???SarajevoJeBordo je napisao/la:Odakle vam to za Beširevića?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na kojem kanalu prenosi FK SARAJEVO
mislim na kecu da ide sad...a ovo što je i Osijek preslušo zvezdu, to je jer su dijeci iz osijeka mame mazale nutellu za doručak a zvezdini morali onaj eurokrem takovski pa se nisu razvili dovoljno....Pitar6785 je napisao/la:Na kojem kanalu prenosi FK SARAJEVO

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nema prenosa.Pitar6785 je napisao/la:Na kojem kanalu prenosi FK SARAJEVO
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koji je rezultat?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Haksss, SamoDaKazeem i 26 gostiju.