FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 21 apr 2018, 18:56

Zenzo je napisao/la::thumbdown:

Zrinskog da pobjede (nebtino sta ce biti kasnije) i Kup da osvoje kako znaju i umiju !
mrs u picku materinu i ti i kup, **** te otac ko te posla ovdje
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 21 apr 2018, 18:57

Odmah prestati sa hajkom na Adzema,stati iza njega nekim saopstenjem i dati mu punu podrsku do kraja mandata!

:rol:

DbCooper
Kontakt:

Post Postao/la DbCooper » 21 apr 2018, 18:57

A Bekric i Markovic nam nisu valjali a danas obojica zabili golcine!! Adzeme odlazi iz svetinje!!!!!!! :evil:
Samo jedan go moze promjenit sve...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 apr 2018, 18:58

Bekrija jadomire, nadam se da ces biti legenda zabranjenih.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 apr 2018, 19:03

"Razočarenje, odigrali smo loše ovaj meč. Ovo je dan kada ništa ne ide. Krupa je zasluženo pobijedila, izvinjavam se navijačima"; rekao je Adžem, te je dodao:

"Moramo dići glavu, ovo je vrlo slabo"; istakao je Adžem.

:urnebes: :urnebes: on nema u planu da ide dok ne sjebe i kup.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 apr 2018, 19:05

Digni glavu i vozaj Adzeme Boga ti
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 apr 2018, 19:06

Je.bo ti nas, znam ja nas opet cemo se mi naloziti sada kad nam dođe Zrinjski da jos nista nije gotovo, a onda i u kupu.
- Zeljeznicar -

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 21 apr 2018, 19:07

MocMahale444 je napisao/la:"Razočarenje, odigrali smo loše ovaj meč. Ovo je dan kada ništa ne ide. Krupa je zasluženo pobijedila, izvinjavam se navijačima"; rekao je Adžem, te je dodao:

"Moramo dići glavu, ovo je vrlo slabo"; istakao je Adžem.

:urnebes: :urnebes: on nema u planu da ide dok ne sjebe i kup.
Uhljebio se, libo ga taki. :lol:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 21 apr 2018, 19:08

Ko je vatrogasac

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 21 apr 2018, 19:10

Starčević: Odmorili smo igrače i pobijedili Želju
Hahahahah

Adzeme je li te stid?

Ovo su oni trenuci u sezoni u kojoj (ne)kvalitet trenera dolazi do izrazaja.

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 21 apr 2018, 19:11

ovo je sve rezultat loših odluka na sportskom planu koje traje vec duzi vremenski period

sa ovim danasnjim porazom smtram da su nam sanse za titulu upola manje, ako ne i skroz ugašene, umjesto da smo dobili kada je najbotrebnije mi zijanimo i cekamo direktnog konkurenta za titulu sa tri boda zaostatka, oni ce doci na grbavicu rastereceno za razliku od nas koji cemo biti pod maksimalnin pritiskom, sve ama bas sve ce biti na nož

niko nije snosio odgovornost za proslu propalu sezonu i gubljenje titule i kupa u svega 14 dana, bgm ako se ove isto ponovi trebaju svi da idu od adzema i pomocnika do dijela i igraca i komplet uprave, jer ne traje ovo ovih mjesec dana, traje mnogo više, imali smo taj sportski segment koji nas je pratio koliko toliko a i sami smo svjesni da sa ovakvom igrom jos od pocetka sezone se ne postaje prvak
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 apr 2018, 19:12

Ne može se moj Adžeme igrati na dva fronta sa jedanaest igrača, trubimo svi o tome mjesec dana al' ti opet po svom.

Ovo je otprilike gotova priča oko titule, Zrinjski će se baš morati potruditi da izgubi titulu (nešto slično kao mi prošle sezone).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 apr 2018, 19:19

Virtu4l je napisao/la:
braco je napisao/la:Prava chokerska ekipa.
Nema ovo veze sa chokerajem burazeru. Ono što je Adžem uradio u ovoj godini ja u životu svom nisam vidio, isto kao da nas je namjerno gurao u bunar. Ne možeš, jednostavno ne možeš biti toliko malouman i ponavljati iste greške iz utakmice u utakmicu... nije to više ni neznanje, to je inat, ego... i ne znam šta sve.

Pa taj Mehremić je na neki način učestvovao u 50% golova koje smo primili, i o njemu se priča deset utakmica, ali nezamjenjiv k'o Marcelo. E moj Adžeme.
Mi smo svoju odličnu igru završili onog momenta kad je završila prva polusezona. Od tada mi više nismo isti. Razloge možemo tražiti u mnogim stvarima, ali od tada kao da to više nije ekipa. Da li se nešto desilo na pripremama ili neke druge stvari, to ne znam.

Mi smo u prva 3 kola drugog dijela sezone igrali i sa Zecom i sa Ramovićem pa se sjetite loših partija npr. protiv Slobode koju smo jedva dobili 1-0, a da ne pričam o onoj dominaciji Zrinjskog u porazu od 1-0 u Mostaru.

Sigurno da su novi igrači utjecali na strukturu ekipe ali opet nemoguće u toj mjeri da djelujemo u većini utakmica toliko indisponirano. Više je stvar igre i kako je sve ukomponovano na terenu, nego tog igračkog kvaliteta. U ovakvom sivilu od igre, stavio Ramovića ili Vranješa ili Mesuta Ozila isti qrac, a u to smo se mogli uvjeriti u ovoj drugoj polusezoni. Pa zamisli da tek Zrinjski ima Blagojevića, Vranješa ili nekog od Šabana ili Hajdara. Ne postoji insan koji me može uvjeriti da su nekakvi Pezeri, Perišići i Čirjaci bolji igrači od ovih navedenih. Ali sve je stvar sistema i igre koje mi nemamo,a oni imaju pa i prosječni igrači se čine kao dobri.

I veliki minus je ovo zapostavljanje Šabanadžovića.

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 21 apr 2018, 19:28

Ključne stvari gdje ne treba puno pameti /

- očajan adžem, manjak iskustva i hrabrosti, evidentno neznanje u taktici, loše odluke, pichkurina jednom riječju
- loše odluke prije svega na polju transfera kako in tako i out, pustimo jednog Bekrića koji danas Zrinjskom donese prevagu i zabije za tri boda
- očajna priprema igraca prije svega na psihološkom planu, bez klasicnog plejmerkera, pichkasto igranje u najbitnijim utakmicama sezone
- katastrofalna odluka da se najbrzi igrac u ligi Zec suspenduje, igrac koji je s pocetka sezone u par utakmica svojom brzinom donio prevagu

svi oni koji su rovarili na sve moguce nacine, koji su radili protiv kluba i uprave, placali clanke po portalima, pritiskali, ucjenjivali, prijetili i koji su se otvoreno i javno nasladjivali sada dolaze na svoje, a još veci i zesci pritisak svakako je za ocekivati

meni je sada iskreno i kup pod znakom pitanja, ovi su vidjeli da mogu igrati, da nas mogu nadigrati i dobiti i siguran sam da ce sve od sebe dati da tako i bude, mi pod najvecim mogucim pritiskom, na dva fronta, u blagom nokautu, na sta ce izaci sve vidjet cemo ali cinjenica je da se mora nesto uraditi ne moze ovo ovako, sve se vidi na sta je izaslo ovo
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 21 apr 2018, 19:31

Lijepi moj i dobri strucnjace za ovog i mnoge te veliki gospodine Milomire Odovicu.
Oprosti im kad ne znaju za bolje.
Kako sam sretan bio tih dana nakon Ferenca, daj Boze da se ikad ponovi s ovim "znalcima" struke i zanata, jbm ih strucne!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 apr 2018, 19:31

Bekrić bi kod nas svakako bio zakucan na klupi (ako ne i na tribinama) kao što je zakucan Zeba, ne može ti igrač donijeti prevagu kad mu ne daješ prostora da igra.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 apr 2018, 19:36

Raonffa je napisao/la:Ne može se moj Adžeme igrati na dva fronta sa jedanaest igrača, trubimo svi o tome mjesec dana al' ti opet po svom.

Ovo je otprilike gotova priča oko titule, Zrinjski će se baš morati potruditi da izgubi titulu (nešto slično kao mi prošle sezone).
Idi na par foruma a svrati i na ovu temu Adzeme, vise ces nauciti nego igdje :kafa: daj ba pa nema smisla da nas brukaju ovako.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 apr 2018, 19:38

**** je navijati za Zelju zadnjih godina. **** braco. Mi cemo sad kao i uvijek napadati igrace i trenera, a necemo da shvatimo da Misimovic i ostali ne znaju voditi fudbalski klub. Sve je super, idealno, krasno, Istok, novi teren, ali ubise nas gluposti. Pred vjerovatno najvazniju utakmicu sezone vrh naseg kluba nasjeda na provokacije i prihvata igranku. **** vas stimanje i pravdanje. Umjesto da se bavimo fudbalom i Krupom bavimo se neprijateljima koji to i zele. Treba se sad dohavizati, nista nije gotovo i svim sredstvima udariti na titulu. Moramo je vratiti na Grbavicu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 apr 2018, 19:38

"Za razliku od Želje, koji je zadnje tri utakmice igrao s istom postavom, mi smo neke igrače uspjeli odmoriti. Sada nas očekuje i finale Kupa s istim protivnikom. Želimo već u prvoj utakmici u Sarajevu ostvariti dobar rezultat za revanš. Već smo napravili veliki uspjeh ove sezone i želim se zahvaliti publici koja nas je danas podržala", poručio je Starčević.

Vide to i protivnički treneri, nije niko budala jbt.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 apr 2018, 19:45

Ocigledno smo titulu popusili u Mostaru samo smo za to saznali danas. Yebem vam sve gubitnicko.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 21 apr 2018, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 49 gostiju.