FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 jun 2010, 10:46

TOJEMOJTIM je napisao/la:i imam još jednu ideju i neću vas danas više peglati:
klub treba postaviti neki "kulturan" štand u Ferhadiji ili drugoj frekventnoj lokaciji (svake subote u julu i avgustu) gdje bi se prodavali dresovi, karte i dr., gdje bi se igrači slikali sa rajom koja to želi jer na taj način bi sa dijasporcima i drugima uspostavili bolju komunikaciju, unaprijedili marketing i prodaju.
Mislim da je to OK ideja i mnogi klubovi je vani praktikuju
Najbolje ti je sa ovim prijedlozima i idejama otici direktno u klub i lijepo im to predloziti ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 jun 2010, 10:48

Stole iz Bora je napisao/la:Ako mi sta nije promaklo, prije ove nove kolekcije, posljednja se prodavala pred pocetak drugog djela sezone. Sjecas se da smo zajedno bili na Grbavici kad su poceli sa prodajom ..
Ma prodavalo se, ali kao sto kazes neredovno skroz i nije bilo nikakvog marketinga, a i nije bilo velicina od pocetka, samo L i XL. Vidio si Viscu u dresu, kao da je sa tudjeg strika ukrao opremu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jun 2010, 10:55

TOJEMOJTIM je napisao/la:Ovo što radi Amar cijelo vrijeme otkad je tu - po pitanj Bekrića je: Marketing!!!!!!! Vjeruj mi (on zna koliko je Bekrić dobar- ili bolje reći: prosječan), ali pokušava napumpati njega ali i druge kako biih prodao (njega je pumpao radi ugovora koji mu je bio pred krajem).
Štilić npr. za njega je Rivaldo, vjerujem da je Pelak bolj od njega, Zeba barem 30% i nadam se da ćemo se svi skupa uvjeriti u to (ako Zeba i dođe).
Volio bih da kupimo jakog špica pored Zebe i zamjenu za Radovanovića....i bojim se za zadnjeg veznog - nisam siguran daa je Ćulum toliko dobar
Ima malo marketinga ali ima i podcjenjivanja sa strane pojedinih ljudi nije sve onako kako cujes od drugih nekad treba i gledati na te stvari iz vlastitog ugla.Bekric je statisticki najkorisni igrac lige, ne sjecam se da je iko odavno imao ovliki broj asistencija i golova u PL, Radovanovic je bio kostanta i jedan je od standardnih prvotimaca koje je podigao pehar prvaka ove drzave, Culum je sigurno igrac koji je presjekao navise protivnickih napada u lizi i defintivno prevaga u sredini terena jer smo se iz takvih situacija pokazali kao najopasni.Nemojte Amarove izjave uzimati zdravo za gotovo on ima svoj poseban nacin ophodjenja prema igracima i nemojte da nam je sve tudje draze od nasega jos jednom ovi momci su podigli pehar prvaka ove drzave.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 03 jun 2010, 11:21

TOJEMOJTIM je napisao/la:pozdrav

javljam se prvi put i imam nekoliko stvari koje želim reći i nekoliko pitanja na koje očekujem odg

1. MORAMO kupovati god. ulaznice i dresove (ne na pijaci) kako bi smo pomogli klub - to je jedini (pored podrške na utakmicama) konkretan način podrške klubu
2. MORAMO Amaru dati BEZREZERVNU podršku
3. MORAMO biti strpljivi i ne očekivati previše ove sezone u Evropi
4. Onaj ko ima pouzdane info o tome kako će izgledati dres za narednu sezonu neka mi odg

Unaprijed hvala i pozdrav

oci moje lijepe ti ko da si sad s Marsa sletio..

pa preleti malo preko proslih stranica ;) ;) ;)

nek si nas uputio kako da se ponasamo ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 03 jun 2010, 11:24

pile87 je napisao/la:
TOJEMOJTIM je napisao/la:Ovo što radi Amar cijelo vrijeme otkad je tu - po pitanj Bekrića je: Marketing!!!!!!! Vjeruj mi (on zna koliko je Bekrić dobar- ili bolje reći: prosječan), ali pokušava napumpati njega ali i druge kako biih prodao (njega je pumpao radi ugovora koji mu je bio pred krajem).
Štilić npr. za njega je Rivaldo, vjerujem da je Pelak bolj od njega, Zeba barem 30% i nadam se da ćemo se svi skupa uvjeriti u to (ako Zeba i dođe).
Volio bih da kupimo jakog špica pored Zebe i zamjenu za Radovanovića....i bojim se za zadnjeg veznog - nisam siguran daa je Ćulum toliko dobar
Ima malo marketinga ali ima i podcjenjivanja sa strane pojedinih ljudi nije sve onako kako cujes od drugih nekad treba i gledati na te stvari iz vlastitog ugla.Bekric je statisticki najkorisni igrac lige, ne sjecam se da je iko odavno imao ovliki broj asistencija i golova u PL, Radovanovic je bio kostanta i jedan je od standardnih prvotimaca koje je podigao pehar prvaka ove drzave, Culum je sigurno igrac koji je presjekao navise protivnickih napada u lizi i defintivno prevaga u sredini terena jer smo se iz takvih situacija pokazali kao najopasni.Nemojte Amarove izjave uzimati zdravo za gotovo on ima svoj poseban nacin ophodjenja prema igracima i nemojte da nam je sve tudje draze od nasega jos jednom ovi momci su podigli pehar prvaka ove drzave.
stoji dosta toga što si rekao
ali isto tako mi individulano nismo jaki
i trebaju nam igrači koji su jedan na jedan jaki
amar je uspostavio spremnost, disciplinu i organizaciju igre i zbog toga smo prvaci
jer smo najozbiljniji
po meni problem nije u stoperima već u bokovima (Radovanović i Bajić) i to će Amar probati riješiti
Špica nemamo - Mešanović je OK ali on nema silinu, nema više startnost i ovo što je uradio je bilo na rutinu i majstorluk - ali treba nam neko i jak i brz i usput majstor
Ćulum je OK ali puno griješi u tranziciji (kad osvoji loptu) slab pas i oslobađanje od lopte, Svraka zna lopte i nadam se da će biti još konkretniji
Ja mislim da bi nam Murat bio sjajno pojačanje (i rutiner i konta igru, ima šut i centaršut).
Krilni igrači su odlični - baš odličniPo meni Zeba 30% jači od Bekrića
i to je to

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 jun 2010, 11:27

zna li neko tacno od kada do kada je prelazni rok?
I koji je krajnji rok da prijavimo ekipu za euro takmicenje?
Cuva Bog Zelju svog!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 jun 2010, 11:29

Seyo_TM je napisao/la:2. Odlučeno je da ljetni prelazni rok počne 14. 06. 2010., a završava 30. 07. 2010.
Mislim da sam ovo prekopirao sa izvjestaja zadnje sjednice...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 03 jun 2010, 11:35

TOJEMOJTIM je napisao/la:
eliminator je napisao/la:
TOJEMOJTIM je napisao/la:pozdrav

javljam se prvi put i imam nekoliko stvari koje želim reći i nekoliko pitanja na koje očekujem odg

1. MORAMO kupovati god. ulaznice i dresove (ne na pijaci) kako bi smo pomogli klub - to je jedini (pored podrške na utakmicama) konkretan način podrške klubu
2. MORAMO Amaru dati BEZREZERVNU podršku
3. MORAMO biti strpljivi i ne očekivati previše ove sezone u Evropi
4. Onaj ko ima pouzdane info o tome kako će izgledati dres za narednu sezonu neka mi odg

Unaprijed hvala i pozdrav
e nek si nam reko :D
pasha ne vidim razlog za ironiju
često se nema strpljenja kad ekipi ide loše (u zadnje vrijeme taj dio "kulture" navijanja je malko bolji, ali ne dovoljno).
za dres sam pitao - nisi odgovorio
nije nikakva ironija, onaj ko je kupovao godisnje il polugodisnje kupovace je uvijek, vjerovatno ce sad vise raje da kupi jer je klub ostvario dobar rezultat, ali ovog su svjesni svi oni navijaci koji su tu bili svih ovih godina a malo teze ces objasnit ovim navijacima koji su tu samo kad imamo rezultate dovoljno je da procitas komentare iz prve polusezone i skontaces o cemu pricam

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 jun 2010, 11:37

Seyo_TM je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:2. Odlučeno je da ljetni prelazni rok počne 14. 06. 2010., a završava 30. 07. 2010.
Mislim da sam ovo prekopirao sa izvjestaja zadnje sjednice...
Thx Jose, samo jos da dovedemo nekoga aBd i to je to.

Od nastupa u drugom pretkolu imamo 340.000 eura 8-)
Cuva Bog Zelju svog!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 jun 2010, 11:39

mirzza je napisao/la:Thx Jose, samo jos da dovedemo nekoga aBd i to je to.
Od nastupa u drugom pretkolu imamo 340.000 eura 8-)
zar nije 330? al et necemo cjepidlacit :D

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 03 jun 2010, 11:54

Bice tu love i od TV prava, reklama itd. Samo da nam ne dodju izraelci, za organizaciju te utakmice trebace nam hiljadu ljudi. Svaki clan njihove ekspedicije je kao predsjednik Amerike

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 jun 2010, 12:19

Seyo_TM je napisao/la:To necu proglasiti ultimativnim, to samo govori o tvom poznavanju materije i imas svoje misljenje. Koje je potpuno drugacije od svih trenera u ligi i ljudi profesionalno vezanih za fudbal...
A vidjet cemo kakve cemo probleme kad bekric ode...valja zamjenu naci...
Amaru podrska nije upitna, nego je upitna igracima od strane odredjenih, uzet cu blagu rijec, debila...

@stole divi boccaccia sto je stalozen i miran...buda pravi :D
:mrgreen: samo zezajte ti i Stole :mrgreen: ...buda-la pravi :mrgreen: ...nego kako sam prezivio ove avione kojima sam morao ici na odredjenu destinaciju,a bojim se aviona pravo,ja sam poravnao i sad sam kao lutka :mrgreen:
Pile je u pravu za post koji je napisao,100% se slazem po pitanju njegove konstatacije marketinga...
po pitanju igrackog kadra,nismo imali igrace koji se narocito izdvajaju,kao ekipa smo djelovali jako organizovano i kao rezultat se vidi titula,a i neki pojedinacni rezultati kao asistencije bekrica ili mnogo presjecenih lopti culuma,bas ono sto je pile pisao...a slazem se da bi recimo jedan Zeba napravio neku prevagu u smislu individualnih poteza,koje bi navijaci koji malo povrsnije gledaju fudbal odusevljeno prihvatili,naravno da je to i ljepse za oko...u tom slucaju neke bi se stvari u ekipi morale drugacije posloziti,znao bi to Amar upakovati,jer je u prvom mandatu imao par jakih individualaca i par "kamiondzija" koji su strasno vukli da bi ovi mogli da se "naigraju"...polako,sve je ovo bilo na vrat na nos,pa opet zavrsilo predobro,treba nastaviti graditi ekipu i strukturu oko ekipe i takvim nacinom mozemo samo napredovati
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 03 jun 2010, 12:35

boccaccio je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:To necu proglasiti ultimativnim, to samo govori o tvom poznavanju materije i imas svoje misljenje. Koje je potpuno drugacije od svih trenera u ligi i ljudi profesionalno vezanih za fudbal...
A vidjet cemo kakve cemo probleme kad bekric ode...valja zamjenu naci...
Amaru podrska nije upitna, nego je upitna igracima od strane odredjenih, uzet cu blagu rijec, debila...

@stole divi boccaccia sto je stalozen i miran...buda pravi :D
:mrgreen: samo zezajte ti i Stole :mrgreen: ...buda-la pravi :mrgreen: ...nego kako sam prezivio ove avione kojima sam morao ici na odredjenu destinaciju,a bojim se aviona pravo,ja sam poravnao i sad sam kao lutka :mrgreen:
Pile je u pravu za post koji je napisao,100% se slazem po pitanju njegove konstatacije marketinga...
po pitanju igrackog kadra,nismo imali igrace koji se narocito izdvajaju,kao ekipa smo djelovali jako organizovano i kao rezultat se vidi titula,a i neki pojedinacni rezultati kao asistencije bekrica ili mnogo presjecenih lopti culuma,bas ono sto je pile pisao...a slazem se da bi recimo jedan Zeba napravio neku prevagu u smislu individualnih poteza,koje bi navijaci koji malo povrsnije gledaju fudbal odusevljeno prihvatili,naravno da je to i ljepse za oko...u tom slucaju neke bi se stvari u ekipi morale drugacije posloziti,znao bi to Amar upakovati,jer je u prvom mandatu imao par jakih individualaca i par "kamiondzija" koji su strasno vukli da bi ovi mogli da se "naigraju"...polako,sve je ovo bilo na vrat na nos,pa opet zavrsilo predobro,treba nastaviti graditi ekipu i strukturu oko ekipe i takvim nacinom mozemo samo napredovati
nama fali više igrača koji stvaraju "višak" i koji imaju dobru loptu zato bih volio Zebu ili Žižovića iz Zrinjskog
A za mene je fin def vezni bio Karić iz Amarovog prvog mandata (racionalan, pametni faulovi, pasovi sigurni i sl)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 jun 2010, 12:38

Karic je, dok je igrao i bio u formi, slovio za skoro neprelaznog igraca na sredini terena. Prava radilica u ekipi a uz to i dobro jak igrac.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 jun 2010, 14:11

Bh. reprezentativni golman za SportSport.ba
Šehić: Hvala svima na podršci

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra prijateljski susret sa selekcijom Njemačke. Ibrahim Šehić, golman sarajevskog Željezničara, čeka svoj debi na golu Zmajeva, ali se i zahvaljuje selektoru, te suigračima na podršci.
Nakon poraza od Švedske u Stockholmu (4:2), Zmajeve večeras očekuje druga prijateljska utakmica i to protiv Njemačke na Commerzbank Areni u Frankfurtu.

"Atmosfera u reprezentaciji je sjajna i svi reprezentativci jedva čekaju početak susreta. Svi smo uvjereni da ćemo uz pomoć naše vjerne publike, koja će sigurno i ovaj put biti u velikom broju, iskupiti se za neugodni poraz od Švedske", kazao je Šehić za SportSport.ba.

Šehić se po prvi puta našao na spisku selektora, a u Stochkolmu nije dobio svoju priliku. Mladi i perspektivni čuvar mreže Plavih sa Grbavice se zahvaljuje selektoru, ali i svim igračima koji mu daju podršku tokom njegovih "reprezentativnih dana".

"Dolazak ovdje za mene je ostvarenje snova. Doista sam presretan što sam dobio priliku biti u krugu reprezentacije. Ovim se putem želim zahvaliti selektoru, a i svim igračima koji su mi davali veliku podršku čitavo vrijeme. Trudim se da i dalje pružam dobre partije kako bi ponovo bio u reprezentativnom kadru", dodaje Šehić.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 jun 2010, 14:13

ne znam jel ko pisao evo citam u Slobodnoj Bosni da 35% od obestecenja ide Bekricevom menadjeru, a ostatak nama tako je dogovorio tadasnji direktor Samir Ahmedbegovic
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 jun 2010, 14:16

Onda će i tom Samiru jedno 25% od tih 35%,ali diskretno :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 jun 2010, 14:21

Schlager je napisao/la:Onda će i tom Samiru jedno 25% od tih 35%,ali diskretno :D
heheh vjerovatno. Karicu inace menadzer Bekrica je u aprilu ove godine Apelaciono vijece Odjeljenja za organizovani kriminal Suda BiH izreklo drugostepenu presudu kojom je osudjen na 5 godina i novcanu kaznu u iznosu od 50 000km, a njegovj supruzi na cetri godine manje.....
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 03 jun 2010, 14:24

NEMA GOLA NJEMCIMA DOK JE ŠEHA NA GOLU!
Sretno kapitenu! (zelje mislim) :mrgreen:
G A Z I
Željo sve do pobjede

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 jun 2010, 14:40

Otisao da "poda" koji savjet papetu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.