FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jun 2018, 22:33

Vezano za ovu temu ugovora, ako se bude morala placati ova naknada, pa pola klubova ce propasti..jbt mogu misliti koliko ih ima amaterske ugovore.
Bas cu sad da izguglam malo da vidim oko toga. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 jun 2018, 22:37

Idi Mico nikad se ne vratio dabogda,ko i Saric,Bekic,Hodzic,i slicne ublehe Pavlovic itd koji evo 3 godine nas odusevljavaju svojim bravurama,jadom i cemerom a ovdje ih neki zale,a do juce im sve paovali idite ljudske nule i Hebibovica i ostale majstore povedite,zene jedne moralne i ljudske nule mrs u 3 pm,radje mi Sabanoviceve greske gledat nego sve vas opet mrs u 3 pm. Trebaju se sastat svi klubovi i trazit da se ukine ovo pravo za steance i trazit jos povecanje,pa jel jadovima ikakav cilj da neki klub nesto uradi,il ce i dalje savez da kroji sta njima odgovara a da pritom ne pomazu klubovima? Bilalagica ovog je trebalo slomit odma nakon Kadusica i ucjena,trebaju navijaci opet definitivno pocet da udaraju ko nekad

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jun 2018, 22:37

miky_hz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Izgleda da je Edin Sehic(23 godine) zamjena u slucaju Micinog odlaska.Inace Hajdukov igrac koji je bio sad u Sloveniji u Velenju na posudbi.16 tekmi dole 3 gola plus 2 asistencije dole.
desno krilo ti je ovaj(ugovor do 20-te), on može bit MOŽDA i to možda rezerva Hebibu, ali opet imamo boljeg pod ugovorom Anđušić ... a ne znam šta će taj da se mjenja s Lelićem na klupi? malo jedan pa drugi da sjede da im ne utrne?? :nene: :kafa:
Pa u opciji i jeste posudba neka.Nebih ja rekao da su oni bolji od njega.Mislim da je bolji igrac od Mice ali o tom cemo pricati ako se desi taj dolazak.
glupost, ko posuđuje lika da bude rezerva???????? Hebibu svježe produžen ugovor.... :damn: :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 jun 2018, 22:39

DenchiNL je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Igor Biscan osvojio duplu krunu sa Olimpijom ali je na izlaznim vratima, jer se ne uklapa u viziju Olimpije (valjda premalo sanse daje omladinskom pogonu Olimpije).
Tako ti je to kad imas neki jasan cilj i viziju, a ne kao mi svako pola godine se vizija mijenja i zadovoljava nas izlazak u Evropu.
jasan cilj i vizija bilo dovođenje starih igrača iz BiH? Brkića,Benke,Tomića ??? ok , nek je neko i to povjerovo :rol: :kafa:
Otisao je Mandaric pa nemaju sad para ko prije,pa mjenjaju politiku

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jun 2018, 22:40

Sabinho je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Izgleda da je Edin Sehic(23 godine) zamjena u slucaju Micinog odlaska.Inace Hajdukov igrac koji je bio sad u Sloveniji u Velenju na posudbi.16 tekmi dole 3 gola plus 2 asistencije dole.
Allahu dragi. :(
Ne znam moze li biti gori od ovih pa haj eto

slika
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 04 jun 2018, 22:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jun 2018, 22:44

zagor1987 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Igor Biscan osvojio duplu krunu sa Olimpijom ali je na izlaznim vratima, jer se ne uklapa u viziju Olimpije (valjda premalo sanse daje omladinskom pogonu Olimpije).
Tako ti je to kad imas neki jasan cilj i viziju, a ne kao mi svako pola godine se vizija mijenja i zadovoljava nas izlazak u Evropu.
jasan cilj i vizija bilo dovođenje starih igrača iz BiH? Brkića,Benke,Tomića ??? ok , nek je neko i to povjerovo :rol: :kafa:
Otisao je Mandaric pa nemaju sad para ko prije,pa mjenjaju politiku
je li? pa nek neko javi Milanu...
Prema pisanju slovenskih medija, Bišćan će u utorak postati bivši jer predsjednik kluba Milan Mandarić nije zadovoljan igrom Olimpije te smatra kako je ona morala biti ofanzivnija, a zamjera Bišćanu da nije pružio dovoljno prilika mlađim igračima.

“Nakon današnjeg sastanka između predsjednika i trenera NK Olimpije, predsjednik Milan Mandarić svoju će konačnu odluku o daljnjoj suradnji s Igorom Bišćanom saopćiti u utorak”, piše rtlslo.si.
:facepalm: :damn:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 jun 2018, 22:47

Kako stvari stoje, ništa nije sigurno ni za Crepulju, Šofranca... pa nevjerovatno kakve mi uhljebe i nesposobnjakoviće trpimo..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 04 jun 2018, 22:50

Eto mi kao navijaci tj. nacija smo nesto bolji od njih.
Sabrine mi moje!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jun 2018, 22:53

Ovaj Sehic original Hebibovic. :D Znaci desnu stranu smo kompletirali ako dodje. Lijevo Halilovic i mozda Andjusic. Racunam da Lelic ide, mozda Kuzmanovic.
Ispadose krila mrtvi prosjek..ali valjda iznenade.
Sredina je ova jaka. To nas izvlaci, osim ako ne rasprodaju...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jun 2018, 22:53

BordoSarajevo je napisao/la:Kako stvari stoje, ništa nije sigurno ni za Crepulju, Šofranca... pa nevjerovatno kakve mi uhljebe i nesposobnjakoviće trpimo..
na šta misliš? na ugovore? ja nikom ne bi pravio problem da ide...ni ova dvojica nisu imala nikakvu bitnu ulogu u ekipi niti znamo da li su baš dobri ili ne evo obojica na nekim oporavcima pred sobom i sigurno će tražit formu još.....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jun 2018, 22:56

Sad bi onaj crnac Ofosu dobro leg'o.. vidi se ta razlika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 jun 2018, 00:13

Sad će naši nesposobnjakovići zaulareni dovest neke debile na krila, gdje već imamo sijaset debila, i nastavit k'o kljusine igrat yebenu 4-2-3-1 formaciju k'o da druga ne postoji. Ako imamo odron krila, a jaku (realno) konkurenciju u sredini, dovedi bolan jednog ekstra AMFa, postavi u sredinu Adukora, Stanojevića, Crepulju i jednog prednjeg veznog da poveže sve to, Velkoskog upari s Ahmetovićem naprijed il ga stavi u liniju sa drugim AMFom, igraj 4-3-2-1. Iskoristiš ono što imaš u tom trenutku, promijeniš nešta, odmakneš od yebenog šablona. Ja sam siguran da pola trenera u ovoj ligi ne bi znalo spremit ekipu za protivnika koji ne igra ustaljenu 4-2-3-1 formaciju. A u slučaju nekih povreda uvijek možeš par utakmica odigrat po sadašnjem šablonu, ionako se ista formacija igra 10 godina, i svi u ligi je igraju, ko god dođe naučio je na ovaj usr.ani sistem koji je svugdje u svijetu prevaziđen osim kod nas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 05 jun 2018, 00:31

Vala ova statistika ovog Sehica i nije cemu , nazalost.Vidim ovaj Goran Brkic nije se nesta naigrao u Sloveniji ,prosle godine u Mladosti najbolji bio , sta mislite da li nam on treba ? Nekako mi fali u sredini taj stil igraca ala Saric , Stanojevic i Adukor su klasicni DM a Crepulja nema veliki radijus kretanja za ono sto je igrao do sada ( mimo odlicne igre na prvu i pasova dijagonalnih)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 jun 2018, 00:33

Suki46 je napisao/la:Vala ova statistika ovog Sehica i nije cemu , nazalost.Vidim ovaj Goran Brkic nije se nesta naigrao u Sloveniji ,prosle godine u Mladosti najbolji bio , sta mislite da li nam on treba ? Nekako mi fali u sredini taj stil igraca ala Saric , Stanojevic i Adukor su klasicni DM a Crepulja nema veliki radijus kretanja za ono sto je igrao do sada ( mimo odlicne igre na prvu i pasova dijagonalnih)
Stranac brate, sve i da ga dovedemo, ispucali smo taj bonus stranaca samo na sredinu. A tu su kapiten koji mora igrat, Šofranac na kojeg se izgleda računa, Pavlović koji je još uvijek prvi golman ekipe... a sredina nam je i dalje najjača karika ekipe (nevjerovatno, nakon sezone 16/17 gdje bi nas jedan veznjak iz trenutnog rostera pojačao nevjerovatno, tad smo izmišljali veznjake).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 jun 2018, 00:58

Šteta što Pliska okači kopačke o klin, valjao bi nam sad :think:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 05 jun 2018, 00:58

treba težiti ka katarzi psovanjem Sabrini i ostalim debilima
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 jun 2018, 01:07

Biće veliko razočarenje sa moje strane ako ne dođe jedno top pojačanje ovo ljeto. Znate li ikoga dovesti stoko iz Uprave?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 05 jun 2018, 01:16

Sabura
Sabrine mi moje!

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 05 jun 2018, 01:29

skoroalen je napisao/la:Sad će naši nesposobnjakovići zaulareni dovest neke debile na krila, gdje već imamo sijaset debila, i nastavit k'o kljusine igrat yebenu 4-2-3-1 formaciju k'o da druga ne postoji. Ako imamo odron krila, a jaku (realno) konkurenciju u sredini, dovedi bolan jednog ekstra AMFa, postavi u sredinu Adukora, Stanojevića, Crepulju i jednog prednjeg veznog da poveže sve to, Velkoskog upari s Ahmetovićem naprijed il ga stavi u liniju sa drugim AMFom, igraj 4-3-2-1. Iskoristiš ono što imaš u tom trenutku, promijeniš nešta, odmakneš od yebenog šablona. Ja sam siguran da pola trenera u ovoj ligi ne bi znalo spremit ekipu za protivnika koji ne igra ustaljenu 4-2-3-1 formaciju. A u slučaju nekih povreda uvijek možeš par utakmica odigrat po sadašnjem šablonu, ionako se ista formacija igra 10 godina, i svi u ligi je igraju, ko god dođe naučio je na ovaj usr.ani sistem koji je svugdje u svijetu prevaziđen osim kod nas.
Sve je to fino sto si napisao al za 4321 formaciju moras imat jake bekove koji igraju u oba pravca, sto mi nemamo. Nesto kontam da ce nas najvise kostat nedostatak ofazivnih krila jer cemo skoro sigurno igrati standardu formaciju gdje ce opet Hebib i Halil trcat al bez konkretne realizacije. Hajde jedno dobro krilo, stoper, i lijevi bek ja bi bio zadovoljan al ovako opet neke polovnjake cemo dovest koji nisu skupi i molit Boga da proigraju.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, hase73, JavierBosnia, TETRAPAK i 36 gostiju.