Bas cu sad da izguglam malo da vidim oko toga.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
glupost, ko posuđuje lika da bude rezerva???????? Hebibu svježe produžen ugovor....miky_hz je napisao/la:Pa u opciji i jeste posudba neka.Nebih ja rekao da su oni bolji od njega.Mislim da je bolji igrac od Mice ali o tom cemo pricati ako se desi taj dolazak.DenchiNL je napisao/la:desno krilo ti je ovaj(ugovor do 20-te), on može bit MOŽDA i to možda rezerva Hebibu, ali opet imamo boljeg pod ugovorom Anđušić ... a ne znam šta će taj da se mjenja s Lelićem na klupi? malo jedan pa drugi da sjede da im ne utrne??miky_hz je napisao/la:Izgleda da je Edin Sehic(23 godine) zamjena u slucaju Micinog odlaska.Inace Hajdukov igrac koji je bio sad u Sloveniji u Velenju na posudbi.16 tekmi dole 3 gola plus 2 asistencije dole.![]()
Otisao je Mandaric pa nemaju sad para ko prije,pa mjenjaju politikuDenchiNL je napisao/la:jasan cilj i vizija bilo dovođenje starih igrača iz BiH? Brkića,Benke,Tomića ??? ok , nek je neko i to povjerovoElCartel11 je napisao/la:Igor Biscan osvojio duplu krunu sa Olimpijom ali je na izlaznim vratima, jer se ne uklapa u viziju Olimpije (valjda premalo sanse daje omladinskom pogonu Olimpije).
Tako ti je to kad imas neki jasan cilj i viziju, a ne kao mi svako pola godine se vizija mijenja i zadovoljava nas izlazak u Evropu.![]()
Ne znam moze li biti gori od ovih pa haj etoSabinho je napisao/la:Allahu dragi.miky_hz je napisao/la:Izgleda da je Edin Sehic(23 godine) zamjena u slucaju Micinog odlaska.Inace Hajdukov igrac koji je bio sad u Sloveniji u Velenju na posudbi.16 tekmi dole 3 gola plus 2 asistencije dole.
je li? pa nek neko javi Milanu...zagor1987 je napisao/la:Otisao je Mandaric pa nemaju sad para ko prije,pa mjenjaju politikuDenchiNL je napisao/la:jasan cilj i vizija bilo dovođenje starih igrača iz BiH? Brkića,Benke,Tomića ??? ok , nek je neko i to povjerovoElCartel11 je napisao/la:Igor Biscan osvojio duplu krunu sa Olimpijom ali je na izlaznim vratima, jer se ne uklapa u viziju Olimpije (valjda premalo sanse daje omladinskom pogonu Olimpije).
Tako ti je to kad imas neki jasan cilj i viziju, a ne kao mi svako pola godine se vizija mijenja i zadovoljava nas izlazak u Evropu.![]()
Prema pisanju slovenskih medija, Bišćan će u utorak postati bivši jer predsjednik kluba Milan Mandarić nije zadovoljan igrom Olimpije te smatra kako je ona morala biti ofanzivnija, a zamjera Bišćanu da nije pružio dovoljno prilika mlađim igračima.
“Nakon današnjeg sastanka između predsjednika i trenera NK Olimpije, predsjednik Milan Mandarić svoju će konačnu odluku o daljnjoj suradnji s Igorom Bišćanom saopćiti u utorak”, piše rtlslo.si.
na šta misliš? na ugovore? ja nikom ne bi pravio problem da ide...ni ova dvojica nisu imala nikakvu bitnu ulogu u ekipi niti znamo da li su baš dobri ili ne evo obojica na nekim oporavcima pred sobom i sigurno će tražit formu još.....BordoSarajevo je napisao/la:Kako stvari stoje, ništa nije sigurno ni za Crepulju, Šofranca... pa nevjerovatno kakve mi uhljebe i nesposobnjakoviće trpimo..
Stranac brate, sve i da ga dovedemo, ispucali smo taj bonus stranaca samo na sredinu. A tu su kapiten koji mora igrat, Šofranac na kojeg se izgleda računa, Pavlović koji je još uvijek prvi golman ekipe... a sredina nam je i dalje najjača karika ekipe (nevjerovatno, nakon sezone 16/17 gdje bi nas jedan veznjak iz trenutnog rostera pojačao nevjerovatno, tad smo izmišljali veznjake).Suki46 je napisao/la:Vala ova statistika ovog Sehica i nije cemu , nazalost.Vidim ovaj Goran Brkic nije se nesta naigrao u Sloveniji ,prosle godine u Mladosti najbolji bio , sta mislite da li nam on treba ? Nekako mi fali u sredini taj stil igraca ala Saric , Stanojevic i Adukor su klasicni DM a Crepulja nema veliki radijus kretanja za ono sto je igrao do sada ( mimo odlicne igre na prvu i pasova dijagonalnih)
Sve je to fino sto si napisao al za 4321 formaciju moras imat jake bekove koji igraju u oba pravca, sto mi nemamo. Nesto kontam da ce nas najvise kostat nedostatak ofazivnih krila jer cemo skoro sigurno igrati standardu formaciju gdje ce opet Hebib i Halil trcat al bez konkretne realizacije. Hajde jedno dobro krilo, stoper, i lijevi bek ja bi bio zadovoljan al ovako opet neke polovnjake cemo dovest koji nisu skupi i molit Boga da proigraju.skoroalen je napisao/la:Sad će naši nesposobnjakovići zaulareni dovest neke debile na krila, gdje već imamo sijaset debila, i nastavit k'o kljusine igrat yebenu 4-2-3-1 formaciju k'o da druga ne postoji. Ako imamo odron krila, a jaku (realno) konkurenciju u sredini, dovedi bolan jednog ekstra AMFa, postavi u sredinu Adukora, Stanojevića, Crepulju i jednog prednjeg veznog da poveže sve to, Velkoskog upari s Ahmetovićem naprijed il ga stavi u liniju sa drugim AMFom, igraj 4-3-2-1. Iskoristiš ono što imaš u tom trenutku, promijeniš nešta, odmakneš od yebenog šablona. Ja sam siguran da pola trenera u ovoj ligi ne bi znalo spremit ekipu za protivnika koji ne igra ustaljenu 4-2-3-1 formaciju. A u slučaju nekih povreda uvijek možeš par utakmica odigrat po sadašnjem šablonu, ionako se ista formacija igra 10 godina, i svi u ligi je igraju, ko god dođe naučio je na ovaj usr.ani sistem koji je svugdje u svijetu prevaziđen osim kod nas.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, hase73, JavierBosnia, TETRAPAK i 36 gostiju.