FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja i? sta sam pogrijesio? Obrazlozi molim te 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- domorocki1921
- Kontakt:
sa ovom ekipom i 5:0 je nesigurno,uvjerili smo se tako da kad sudija svira kraj tek onda slavimCOYS je napisao/la:Jos jedan! za mir u kuci.

- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Hocu da ti kazem, idi u klub i pitaj mozes li zamjeniti Adzema 

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Vlasniku se ne postavljaju uslovi.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pusti ga neka pjeni @Irfo. Standardna taktika.irfo je napisao/la:ja i? sta sam pogrijesio? Obrazlozi molim te
Nije ovo još gotovo. Sposobni smo im dati još dva a i primiti dva. Previše prilika stvaraju. Jako je bitno ne primiti go na startu drugog a onda ih polako kasapiti. Valjda tranzicija bude bolja nego protiv pitara koji su se otvorili ko Lisa Ann a mi ništa uradili nismo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Puleni, tekma traje jos 45 minuta tako da nemojte se zaebavati kao protiv Zrinjskog i ostalih. Igra losa, ali jbg da je proci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Vidi neandertalca nekad se kleo u mene a sad mi govori da pjenim zaboravljas prijatelju zaboravljas
)

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
ima li gram mozga ovaj mehremic? Lezi Zajmovic i on umjesto da izbaci loptu u aut nabije je prema naprijed... 

- Neandertalac
- Kontakt:
Ostavi momka na miru, piši o utakmici ako hoćeš, ako ne imaš ignore.scootzzZzTM87 je napisao/la:Vidi neandertalca nekad se kleo u mene a sad mi govori da pjenim zaboravljas prijatelju zaboravljas)
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
TRpajjjjjjjjj tako je vojooooooo 

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
oj akcije

Hvala Bogu jbmti vise
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Pročepilo!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Sto ovako nisu igrali zadnje tri utakmice.
Jao Zeljo sta nam radis.
Jao Zeljo sta nam radis.

- Zeljeznicar -
Izlezavajte se sad. Kad mogu svi mozemo i mi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
izgleda da je trebalo da bas zagusti pa da mi proigramo, nastaviti i u nastavku sezone kao ovih zadnjih 20 minuta i bit ce sanse za titulu
Valjda ce ovaj prolazak dohafizat igrace malo, da se razbude i dobiju na samopouzdanju poslije kikseva.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.