Hum94 je napisao/la:HElo je napisao/la:Hum94 je napisao/la:Sjecam se utakmice iz 2006 Sloboda -Zrinjski 0:6?Turska zastava na vrhu tribine D gdje su bile smijestene Fukare.Navijanje nisam cuo cijelu utakmicu,osim jabavanja Ustasa i hrvatskih majki od onih debila sto su visili na zidovima garaza ili cega vec je bilo na onoj nakaradnoj stajacoj "tribini".
Ko o cemu **** o postenju, pa ti se nekome nasao da pricas o zastavam tudih zemalja

na grbu kluba mu se nalaze simboli druge zemlje

Koji tudjih zemalja,ja koliko znam u BiH su Hrvati konstitutivan narod kao i u RH, a grb RH se malo razlikuje od ovog naseg u BiH,tj nema onu krunu zivotinjskog carstva.I naravno da mi to ne negiramo,to je nama ponos i cast,mi se ne stidimo i ne poricemo kao vecina vas,radite jedno,pricate drugo.

Kada se sastave zajedno hrvati,srbi i svi ostali nema ih vise od Bosnjaka,koji su vecina,
Hrvati isticu sahovnice govoreci da je to zastava hrvata u BiH,srbi masu trobojkama dok je zastava Republike BiH proglasena ratnom i nezakonitom.
Konstitutivnost
Hajde ne seri.
Utakmice se prekidaju zbog zastave sa ljiljanima dok sahovnice i srpske zastave kao i transparenti sa likovima ratnih zlocinaca nikom ne smetaju,konstitutivnost
Klubovi puse kaznu zbog transparenta srebrenica i neprimjerenog navijanja publike(himna jedna si jedna) dok drugi orgijaju sa boze pravde i svrsavaju na rusenje mosta,pjevaju da Bosna nije njihova drzava,i isticu transparet "sampion sugave drzave" bez kazne.
Konstitutivnost
Hajde ne seri.