U Sarajevu ima 3-4cm snijegaharry_90 je napisao/la:Gdje to pada snijeg ? U Tuzli kisa pada citavu noc,samo mi sheba raspored koji sam imao za danas.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U Sarajevu ima 3-4cm snijegaharry_90 je napisao/la:Gdje to pada snijeg ? U Tuzli kisa pada citavu noc,samo mi sheba raspored koji sam imao za danas.
U Sa pada snijeg...harry_90 je napisao/la:Gdje to pada snijeg ? U Tuzli kisa pada citavu noc,samo mi sheba raspored koji sam imao za danas.
Je li kod tebe Telemach ? Meni sve snijeg po sliciPonos Torina je napisao/la:U Sa pada snijeg...harry_90 je napisao/la:Gdje to pada snijeg ? U Tuzli kisa pada citavu noc,samo mi sheba raspored koji sam imao za danas.sinoc kisa ona vjetar ruzni...pokvari mi sve kanale...
![]()
![]()
![]()
Ma nije nego satelit ali je prikovan na vrh neboderaMegamon je napisao/la:Je li kod tebe Telemach ? Meni sve snijeg po sliciPonos Torina je napisao/la:U Sa pada snijeg...harry_90 je napisao/la:Gdje to pada snijeg ? U Tuzli kisa pada citavu noc,samo mi sheba raspored koji sam imao za danas.sinoc kisa ona vjetar ruzni...pokvari mi sve kanale...
![]()
![]()
![]()
Ponos Torina je napisao/la:U Sa pada snijeg...harry_90 je napisao/la:Gdje to pada snijeg ? U Tuzli kisa pada citavu noc,samo mi sheba raspored koji sam imao za danas.sinoc kisa ona vjetar ruzni...pokvari mi sve kanale...
![]()
![]()
![]()
harry_90 je napisao/la:U subotu sam se raskovao zbog ove pjesme..
[youtube][/youtube]
Mitar je ovdje odvalio sa pjesmom,ovo je reci narodnjak,a ne ona s.ranja od Polumenti,Sandre Afrike,Rajovica itd...
harry_90 je napisao/la:Eh to bratezar nije prejaka pjesma,jos kad cujes harmoniku kako svira,najezis se jbt .
Bi Ou Dži !!Megamon je napisao/la:
"Snijeg pade na behar na voće..."Ponos Torina je napisao/la:Nije humano kako pada...
Snijeg pade na behar na vocePonos Torina je napisao/la:ma ja se nadam da ce ovo prestat a vec sutra da ce se sve ovo otopiti i malo otopliti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.