Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pivopija
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Pivopija » 20 apr 2015, 23:54

dubrovnik je napisao/la:Neka on podnese zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva pa se moze ljutiti koliko hoce. Sama ova vijest da su nasi pricali sa njime je i vise nego dobra ako je istinita naravno. Bez puno price i govorancije, izgleda da je Mesa prava lisica po ovom pitanju. Meni se cini da nam je izbio skoro sve adute iz ruka. Nema igraca koji se ovdje spomenuo a da ga Mesa nije obisao i porazgovarao sa njim.Tako to rade ljudi koji misle dobro ovoj repki. Onaj bivsi bi se trebao samokaznjavati kad procita svaki od ovih clanaka vezanih za Mesin rad. Sto se mene tice covjek je vec stekao ogromne kredite. Samo naprijed majstore.
Mesa je zeljan rada, dokazivanja i uspjeha, ima dozu patriotizma ili navijaca reprezentacije i ovo nije za njega samo posao. Selektor reprezentacije treba da ujedno bude i navijac reprezentacije, samo takva osoba u nasem slucaju moze reprezentaciju dici na visi nivo.
Dok je moj licni dojam o proslom selektoru sasvim drugaciji. On svoj posao dozivljava kao neki sluzbenik ili fizicki radnik.
Safet je covjek koji mrzi svoj posao, radi iskljucivo da bi nesto zaradio i jedva ceka kraj radnog vremena, dok radi, gleda da zabusaje maksimalno, samo da mu prodje radno vrijeme.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 apr 2015, 23:54

pustite karakter, ko to jos gleda u danasnje vrijeme...ako to budemo gledali, od ovih sadasnjih reprezentativaca ce ostati 2-3 koja su "cista"...ako zeli igrati za nas, dobrodosao lafe..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2015, 23:59

Papastathopoulos je napisao/la:pustite karakter, ko to jos gleda u danasnje vrijeme...ako to budemo gledali, od ovih sadasnjih reprezentativaca ce ostati 2-3 koja su "cista"...ako zeli igrati za nas, dobrodosao lafe..
Ostalo je prihvatni....
Svi neki lafovi u srcu :urnebes:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 apr 2015, 23:59

jasmin10 je napisao/la:Ma neka on samo ubilježi par minuta u našem dresu, pa će biti prilike da ga spustimo na zemlju. U problemima smo sa napadačima i ovaj bi nam sjajno došao. Čini mi se da on moze i na krilo, pa ne bi bilo loše probati s njim na desnom krilu, ako Hajrovic ne pronađe klub u kojem će igrati redovno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima Visca, bez brige.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 apr 2015, 00:00

Ma ako ce nam on lajati ako pocne jednu ili dvije tekme na klupi, neka slobodno ostaje tu gdje jeste. Grdno se vara ako misli da ima garanciju za prvih 11 kod nas.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 21 apr 2015, 00:03

harishp je napisao/la:Ma moze se zaliti i upravi vodovoda.
Uvijek BIH repka mora biti prihvatni centar. :puke:
Prihvatali smo do sada mnoge, tako da mozemo i njega. Kad nam se domaca liga digne i pocne izbacivati kvalitetne igrace, koji ce praviti transfere u jake lige, onda mozemo birati, a ovako smo osudjeni da budemo rezerva, ako zelimo bilo kakav uspjeh.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 apr 2015, 00:05

harishp je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:pustite karakter, ko to jos gleda u danasnje vrijeme...ako to budemo gledali, od ovih sadasnjih reprezentativaca ce ostati 2-3 koja su "cista"...ako zeli igrati za nas, dobrodosao lafe..
Ostalo je prihvatni....
nisam te bas skontao, al dobro :D
Goalgetter je napisao/la:Ma ako ce nam on lajati ako pocne jednu ili dvije tekme na klupi, neka slobodno ostaje tu gdje jeste. Grdno se vara ako misli da ima garanciju za prvih 11 kod nas.
puno je lakse kad laje, a znas da nema gdje drugo otici, zato mu dati minuticu u zvanicnoj tekmi pa lako ga je nogirati ako lajao il propadne kao igrac....i kao covjek :kafa:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 apr 2015, 00:06

Ulazi protiv Belgije i zabija gol za našu pobjedu i dovodi nas korak bliže Euru, postane ljubimac navijača.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 21 apr 2015, 00:08

harishp je napisao/la:
Ostalo je prihvatni....
Samo je jedan laf u srcu. :D
slika

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 21 apr 2015, 00:14

Papastathopoulos je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ostalo je prihvatni....
nisam te bas skontao, al dobro :D
Goalgetter je napisao/la:Ma ako ce nam on lajati ako pocne jednu ili dvije tekme na klupi, neka slobodno ostaje tu gdje jeste. Grdno se vara ako misli da ima garanciju za prvih 11 kod nas.
puno je lakse kad laje, a znas da nema gdje drugo otici, zato mu dati minuticu u zvanicnoj tekmi pa lako ga je nogirati ako lajao il propadne kao igrac....i kao covjek :kafa:
Upravo tako, nek laje i nek propadne, ali u nasem dresu. Isto vazi i za ove mlade nadolazece igrace, mozda od njih niko nece napraviti karijeru, ili ce rijetko koji uspjeti, ali bolje da propadnu kod nas nego da kasnije lupamo glavu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 apr 2015, 00:20

Ja mislim da je dovoljno da potpise zahtjev za promjenu
sportskog drzavljanstva i nas je za sva vremena. Dobar
potencijal i bilo bi mi drago da se to dogodi ali trenutno
bi ja radije Milicevica. Ali potencijal Muamera je puno
veci pa bi iz te perspektive bio stvarno kapitalan potez. Po meni bi on i Arslanagic bili samo takav ulog za buducnost. Nadam se da ce potpisat zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva. A onda je klupa njihova do daljnjeg. Ja to tako vidim ako bude srece. Mora se i on oprati pred tamosnjom javnosti ako je ovo istina a vjerujem da jest.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 21 apr 2015, 01:04

Ocekujem od Tanakovica da vec na ljeto nakon sto bude nas, izjavi: Nemiri u Svedskoj, zdravoooo. :D

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 apr 2015, 09:05

Pa, zar ne vidite da se ovdje radi isto kao ranije: kupoprodaja preko naših leđa. Kamo sreće da se varam, kamo sreće da zaigra već sutra za nas...

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 21 apr 2015, 09:32

Da nije bilo one tekme bih švedska gdje je tankson dao 3 gola vjerovatno bi igrao u nekoj od mnogih shoping ekipa u švedskoj kao sto je norshoping :P Hahsh

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 21 apr 2015, 09:47

dubrovnik je napisao/la:Ja mislim da je dovoljno da potpise zahtjev za promjenu
sportskog drzavljanstva i nas je za sva vremena. Dobar
potencijal i bilo bi mi drago da se to dogodi ali trenutno
bi ja radije Milicevica. Ali potencijal Muamera je puno
veci pa bi iz te perspektive bio stvarno kapitalan potez. Po meni bi on i Arslanagic bili samo takav ulog za buducnost. Nadam se da ce potpisat zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva. A onda je klupa njihova do daljnjeg. Ja to tako vidim ako bude srece. Mora se i on oprati pred tamosnjom javnosti ako je ovo istina a vjerujem da jest.
de ba gledo sam ga nekoliko puta tanak ko kondom koji potencial... mislis da su svedzani ludi pa ga ne zovu...

To je ono nema me nigdje pa odo do Bosne!! Ko davljenik hvata se i za slamcicu
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 apr 2015, 10:45

Tanksson nije jedan od nas.

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 apr 2015, 11:40

Igra u timu AZ koji je po meni bolji od svakog kluba u regiji. Zabio 5 golova i dodao 4 asistencije. Zadnji dio prvenstva nije prvotimac ali ulazi svaku utakmicu. Kao covjek i nije nesto sto bi rekao SS. Muamer ima 20 godina i kao takav je sigurno najveci potencijal koji u ovom trenutku moze igrati u nasem napadackom dijelu repke. Potpuno drugaciji napadac od svih koje imamo. Ne mislim da mu treba klecati ili ga moliti ali da bi nam dobro dosao to je nesumnjivo. Ne znam je li ovo istina ali ne zelim da se opet hvatamo za glavu kao za Seferovica sto se sada hvatamo. Mnogi su se sprdali sa njim a sada sute. Ako imamo mogucnosti da ga uzmemo uzeti ga i onda pomalo cekamo hoce li od njega postati ono sto ja ocekujem. Dok on sredi papire proci ce godina dana svakako pa cemo vidjeti kakav ce biti i da li ga treba zvati u tim. Po meni najveci talenat trenutno kojeg Bosna ima a njegovih je godina. Uz Prevljaka naravno. Ipak Muamer igra u ozbiljnijoj lizi. Ako je istina Mesi naklon do poda.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 21 apr 2015, 11:41

Mi mozemo da se qrcimo koliko zelimo ali nama bi Tankovic itekako dobro dosao (zbog igrackih kvaliteta).
Ovaj intervju ne daje nikakvu nadu da se zeli predomisliti. Ja ovo vise vidim kao da upozorava Svedjane da ga jos nisu kaparisali i prijeti im da ce razmisliti ako ga mi pozovemo. Nije rekao da ce se rado odazvati pozivu BiH ili kao Seo da bi pjesice dosao na okupljanje! Igrama ne privlaci veliku paznju pa hoce onda preko medija da ih navuce (a mogao bi vrlo lako zavrsiti kao Jakupovic).
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

rivaldo10
Kontakt:

Post Postao/la rivaldo10 » 21 apr 2015, 11:45

Čak i iz ovog zadnjeg intervjua se vidi da on pominje BiH samo da bi ga oni opet zvali iz straha da ga ne izgube jer je moguće i da se razvije u nekog igrača. Stvarno je šteta da jedna osoba tako malo poštuje svoju domovinu i da je na taj način iskorištava već drugi put. :sick: :sick: :thumbdown: :thumbdown:
Tamo gdje prestaje logika, počinje BiH.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 21 apr 2015, 11:49

rivaldo10 je napisao/la:Čak i iz ovog zadnjeg intervjua se vidi da on pominje BiH samo da bi ga oni opet zvali iz straha da ga ne izgube jer je moguće i da se razvije u nekog igrača. Stvarno je šteta da jedna osoba tako malo poštuje svoju domovinu i da je na taj način iskorištava već drugi put. :sick: :sick: :thumbdown: :thumbdown:
Preko naših leđa, kao što je neko napis'o, mi ko prihvatilište, pa nas koristi.
Ma gadi mi se, nek se yebe i on i njegov talent. Fuj :puke: :puke: :puke:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Mostarska i 30 gostiju.