FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

domorocki1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la domorocki1921 » 17 apr 2018, 16:11

Neandertalac je napisao/la:Sutra se igra polufinale kupa sa realnim šansama za prolaz a u prvenstvu imamo još pet utakmica, svaka bitna na svoj nacin. Posle Zrinjskog, navijači glasno počinju negodovati i pravi se atmosfera linča koja kulminira nakon remija sa Širokim, Slobodom, Sarajevom. Ništa od ovoga nije kiks, svi rezultati su realni ali kada se na vrijeme govorilo sa čim raspolazemo i da ce biti teško, hajcali su, smarali sa dva tima, dominacijom, prekucavanjem. Iz sezone u sezonu nam je tako.

Sada bi smjenjivali trenera pet kola do kraja a mi dijelimo prvo mjesto? A miševi iz kluba, Sd i predsjednik iz rupe gledaju šta će se desiti, ako kiksa otkaz, raja traži a ako osvoji nešto slikanje i samopromocija. Jadno i žalosno!

Tako se ne vodi klub kakav je Željezničar.

Tjeranje Zeca i Crnova je bilo samo dolijevanje ulja na vatru pred odlučujuće susrete. Eto to traje od juce pa oni reagovali.

Edit; do juče su vam ovi isti igrači bili najbolji na svijetu, reprezentativni kalibar a danas sve taraba do tarabe. Kako to?
naporan si lik stvarno,pusti nas svoje demagogije Boga ti sa upravom pun si kompleksa

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 17 apr 2018, 16:12

Neandertalac je napisao/la:Sutra se igra polufinale kupa sa realnim šansama za prolaz a u prvenstvu imamo još pet utakmica, svaka bitna na svoj nacin. Posle Zrinjskog, navijači glasno počinju negodovati i pravi se atmosfera linča koja kulminira nakon remija sa Širokim, Slobodom, Sarajevom. Ništa od ovoga nije kiks, svi rezultati su realni ali kada se na vrijeme govorilo sa čim raspolazemo i da ce biti teško, hajcali su, smarali sa dva tima, dominacijom, prekucavanjem. Iz sezone u sezonu nam je tako.

Sada bi smjenjivali trenera pet kola do kraja a mi dijelimo prvo mjesto? A miševi iz kluba, Sd i predsjednik iz rupe gledaju šta će se desiti, ako kiksa otkaz, raja traži a ako osvoji nešto slikanje i samopromocija. Jadno i žalosno!

Tako se ne vodi klub kakav je Željezničar.

Tjeranje Zeca i Crnova je bilo samo dolijevanje ulja na vatru pred odlučujuće susrete. Eto to traje od juce pa oni reagovali.

Edit; do juče su vam ovi isti igrači bili najbolji na svijetu, reprezentativni kalibar a danas sve taraba do tarabe. Kako to?
Tako je ljudino! Treba ga ostaviti pa da nam se ponovi slucaj od prosle godine! Isto tako smo bili prvi i imali sve u svojim rukama!

Ozbiljno,on ne da treba otkaz dobiti nego ga treba nabit s noge na nogu.Igraci nam imaju voljni moment ko da se bore za opstanak.Govor tijela uzasan. Svi stoje i gledaju a onaj sto ima loptu malo trckara! Ocajno,jadno i bijedno!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 apr 2018, 16:23

biceDUPLA je napisao/la:Iz kluba pricali sa njim. Nije suspenzija do kraja sezone bila. I da igramo sa Zrinjskim u petak 27.4 ...jer bi bio odorn u nedjelju prije orvog maja...svi se ispale a i prva tekma finala se igra u srijedu. Uglavnom moramo proci :cool: Bice neka kvarna ruka u 16ercu Slobode :D
ja se u petak prije tekme ispaljujem :cool:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 apr 2018, 16:26

Nisam za Adzema ali kako mu sad uruciti otkaz, ako nece Amar doci neka Adzema.

Sto ovaj iznad napisa je tacno.

"Govor tijela uzasan. Svi stoje i gledaju a onaj sto ima loptu malo trckara! Ocajno, jadno i bijedno".
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 apr 2018, 16:55

Sramota da iz kluba nisu reagovali i stali iza trenera. Vec se preko poltrona priprema teren da se Adzem u slucaju neuspjeha proglasi glavnim i jedinim krivcem. Znači pet kola prije kraja, upravne strukture kluba a ovde mislim na prepredsjednika Misimovića jer svi ostali plešu kako on svira i na Papca kao SD, ostavljaju trenera FK Željezničar na milost i nemilost javnosti i navijačima. Pred odlučujuce utakmice trener našeg kluba pored priprema za utakmicu mora razmišljati o mogucoj smjeni u svakom trenutku čime mu se direktno miješaju u posao degradirajuci njegov status u svlacionici. Isto tako, do juče "najbolji" igrači, reprezentativci, bivsi sadasnji potencijalni, postali su predmet ismijavanja.

Sramota!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2018, 17:32

Adžem trenutno i jeste najveći krivac za lošu igru koju prikazujemo ove godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 apr 2018, 17:34

Svi su krivi sto nemamo akciju, a ne sta vise vec 3-4 utakmice samo Adzem i ovi puleni nisu...
Zna se sta je ciji posao i ko je odgovoran sto izgledamo kao tim iz 6 lige Zapad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 17 apr 2018, 17:38

Pored Adzemovih gresaka i ogromni bezobrazluk igraca, cast pojedincima, ali kako su se neki ponjeli i oskudnim minutama na terenu je za svaku osudu.

Bog nam pomogao sutra i kasnije.
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 apr 2018, 17:42

Onda ga je trebalo smijeniti odmah ili mu dati podršku. Ovako je on a i mi da njim ni na nebu ni na zemlji.

Ova atmosfera a odlučuje se o sezoni, može se i dupla uzeti!?

Tragikomedija!

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 apr 2018, 17:45

Koga dovesti na njegovu poziciju? bas pred sami kraj, da je kriv-jeste ali neka ide do kraja.

Odabir prvih 11 i izmjene su katastrofa.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 apr 2018, 17:47

Vi baš mislite da on ima potpunu slobodu u izboru sastava? Pojačanja? Odlazaka?

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 apr 2018, 18:02

Dobro Nea imas svoje misljenje i to se postuje, de cire nam kako objasniti ono u Mostaru? Znaci ti kao trener moras izjebati, izmisliti, skontati kako da sacuvas rezultat. Ubaci loptu u teren, reci im da se valjaju, izazovi guzvu na terenu, nesto da spasis barem kad je bilo 2-3.
Kad si primio tako brzo 2 gola daj barem tad kontaj.
Jok, on zbunjen/sokiran kao i mi a zapravo on je taj komadant sto mora biti smiren i hladan kao spricer.

Ja vise krivim igrace nego Adzema ali i on slabo vala iskreno.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 apr 2018, 18:37

To u Mostaru se desilo prvi put od kako ja pratim Želju. Znači za jedan incident, nesreću, neobjašnjivu situaciju je kriv Adžem a do 88 minute je bio dobar.

Od tog trenutka se pocinju dešavati ove stvari, priča o smjeni i igra u naredne tri je u neku ruku direktna posljedica tih dešavanja.

Daj neka neko objasni koga to možemo dovesti kao zamjenu i ko je taj koji može garantovati da ce imati bolji finiš od trenutnog stručnog štaba?

Osim Amara a ni on ne bi mogao reći, da ja ću uzeti trofej sigurno. A najbolji je.

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 apr 2018, 18:45

Meša ili Vaha :kafa: :D

Nema ko i da ima mislis da bi sad trenutno preuzeo :nene:

Idemo dalje za iste pare.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 apr 2018, 18:50

Već me hvata jeza od naredne sezone, ne vjerujem da će Ado preživjeti sve i da osvoji trofej. Onda opet Jovo nanovo, ovo je pravi trener, ovi igrači ne valjaju, novi su najbolji na svijetu i tako u krug dok se boje ne rastope.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 apr 2018, 19:20

Cekaj da prezivimo ovu sezonu pa cemo pricati o narednoj. Valja i ovo izgurati do kraja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 apr 2018, 21:56

Meni je veća misterija kako će pojedinci preživjeti ako Željo, Ado, uprava, Miske, ko god, uzme titulu ove sezone :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 17 apr 2018, 22:40

Raonffa je napisao/la:Meni je veća misterija kako će pojedinci preživjeti ako Željo, Ado, uprava, Miske, ko god, uzme titulu ove sezone :)
Ma meni nista vise nije jasno, ocigledno se trebaju saopštenja pisati radi forumski postova, cuj iskazati podršku treneru pa to samo u BiH ima yebem ti zivot cudo me da real nije izdao saopštenje da stoji iza Zinedina :rol:

Jasno mi je da je neko za smjenu neko ne, oba stava imaju svoje uporište, jbg ja nisam za to da se 5 kola prije kraja daje otkaz treneru, ali nakon ove patnje zadnjih tekmi jasno mi je da ima raje koja bi otkaz dala odma adi

I na kraju opet ista prica, opet uprava opet drugi prave sastave itd.. Yebem majku svugdje je trener odgovoran za rezultat pa i taj rezultat mu je ocjena za posao, ja se i dalje nadam duploj i dalje se nadam nekom preokretu ove patnje, izlasku iz krize ma nazovite kako hocete ali da rezultat bude tu kako god, a to je titula :bih:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 17 apr 2018, 22:45

Mi ako ovo prezivimo pocevsi od sutra sa kupom, za vikend Krupa kolo kasnije direktni dvoboj sa Zrinjskim svaka nam cast.
- Zeljeznicar -

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 apr 2018, 23:19

Gledam ponovo ovu tekmu s Slobodom i nisu vala nesto posebno. Samo sto je nasa ekipa izgledala kao amaterska u toj tekmi.
Sredine nije bilo, cim nema sredine da poveze ekipu tad napad ispasta.
Zakaric laganim hodom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Levin, Paromlinac, Rahatlokum, svemalim1 i 75 gostiju.