Za Mehremica se znalo, prije nego sto ce doci, da je truba.Alipasino je napisao/la:Ko ima odgovor a to je da li je Mehremic uopste fudbaler,da on mozda neigra u Zelji kao neka vrsta fitnesa,odrzavanje kondicije jer on nije fudbaler.On je rekreativac.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U Tuzli bi meni Beširević počeo na poziciji lijevog beka, nema se šta izgubiti, samo možemo biti na dobitku kao što smo i uvijek bili kad su se gurali naši omladinci.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Mislis da bi kod Amara ovi igraci potpisivali ugovore bez probe?Zenzo je napisao/la:Totalni poraz sportskog segmenta !
Ne shvatljivo sta se desava sa Ađemom i igracima, pocevsi od priprema u Antaliji sa naglaskom na fizicku spremu, pa sa igrom generalno da dana danšnjeg. Zaista nepoimivo da jedni jedinu sansu ne znaju stvoriti.
P.S. Vi koji prizivate Amara i mislite da bi on napravio nesto sa ovom istok ekipom ste na dobrim drogama.
Neko nam sihre bacio jos prosle sezone pa se sve ponavlja ove godine.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jel se iko sjeca kad smo mi istrcali u ovom " derbiju" sa zeljom da pobjedimo ?! Pa majku mu,kao da je Boca-River,a ne ovaj smijesni derby.. Ovdje je potrebna samo motivacija,nije ovo do igraca..
Promijeniti ga u slučaju da je zamjena bilo ko.maldini3 je napisao/la:Mi smo se raspali poslije Mostara. Ekipa je psihicki potonula a Ado ocigledno nema znanja da je podigne. E sad je na upravi da procjeni treba li mjenjati trenera 5 kola do kraja. Da se ja pitam promjenio bi ga samo u slucaju da je zamjena Amar jer ne vidim nekog drugog ko u kratkom roku moze napraviti puno sa ovakvom ekipom
Postoje neke šanse da taj razdrma ekipu ovako sigurno se gubi i kup i titula.
Mi smo fudbalski klub, fudbal nam je jedina i primarna djelatnost i ne postoji sportski segment! Nemamo registrovanih više djelatnosti, nismo doo pa da govorimo od sportskom segmentu. A što se tiče Amara, debelo griješiš. I s gorim igračima je znao osvajati titule.Zenzo je napisao/la:Totalni poraz sportskog segmenta !
Ne shvatljivo sta se desava sa Ađemom i igracima, pocevsi od priprema u Antaliji sa naglaskom na fizicku spremu, pa sa igrom generalno da dana danšnjeg. Zaista nepoimivo da jedni jedinu sansu ne znaju stvoriti.
P.S. Vi koji prizivate Amara i mislite da bi on napravio nesto sa ovom istok ekipom ste na dobrim drogama.
- domorocki1921
- Kontakt:
Orjentisati se na kontranapade sa Vranjesom i Vojom u napadu pa kakav kloc od trenera moras biti.Ponovo nas spasava Graovac trecu utakmicu zaredom.Mehremic je klasa od igraca pa majku ..... ne zna se sastaviti sa loptom nevjerovatno.Sasa je zakazao u dovodenju igraca.Po meni nije kasno mijenjati Adzema gurnuti bilo koga umjesto njega ne moze veci levat biti.. IDITE U LIJEPU MATERINU SVI REDOM
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobar si godinama i ti i sportski segment. Koji to jos imamo? Poslovni, ekonomski, socijalni? Nema potrebe za takvom spikom, Uprava je uradila finih stvari, ali u najvaznijoj stekaju i stekat ce i ako osvojimo titulu jer jedan od tri uz ovakvu igru i buducnost nije na nivou kojem zelimo biti i kakav nam se obecava. Ali, sve to zaboraviti i uzeti titulu, onda na ljeto kvalitetnu metlu napraviti.Zenzo je napisao/la:Totalni poraz sportskog segmenta !
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 15 apr 2018, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Vranjes 

Uprava, podvijte repove i zovnite Amara Osima, vas najveci uspjeh u ovoj sezoni bi bio dolazak Amara Osima na klupu.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
Oprosti im LEGENDO, nisu znali sta rade!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nije mi jasno kako neko Ima obraza adzema braniti. Ako izuzmemo go koji nam je golman zabio i ne sjećam se kad smo isti postigli.
Nemamo igru stručnjak prokockao titulu i još ima obraza ista reći osim izvini
Nemamo igru stručnjak prokockao titulu i još ima obraza ista reći osim izvini
Mislim da onoj "paroli" nije danas bilo mjesto, pa vi kako hocete.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- domorocki1921
- Kontakt:
parola nam je u ovom trenutku najveci problem pa hajde da je malo komentarisemo umjesto igre neigre kako ko hoceOsim13 je napisao/la:Mislim da onoj "paroli" nije danas bilo mjesto, pa vi kako hocete.
Jah dobro. Sta vise imam tupiti tastaturu, citava polisezona je ko i tekma danas. Nemam vise snage ni da kritikujem.domorocki1921 je napisao/la:parola nam je u ovom trenutku najveci problem pa hajde da je malo komentarisemo umjesto igre neigre kako ko hoceOsim13 je napisao/la:Mislim da onoj "paroli" nije danas bilo mjesto, pa vi kako hocete.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Amar Osim
Otkaz Adžemu koliko sutra.
Mehremić i Zakarić danas
Vranješ
Dva igraca (Blagojević i Graovac) se bore jedini, hajd i Zajmović se borio i probijao....ostalih 7 kloceva u polju ne može meda
Mehremić i Zakarić danas

Dva igraca (Blagojević i Graovac) se bore jedini, hajd i Zajmović se borio i probijao....ostalih 7 kloceva u polju ne može meda

To ce nam i u narednim godinama biti krajnji dometstarigrad je napisao/la:'ajmo biti malo pozitivni, ovim bodom smo i matematicki obezbjedili 3. mjesto i nastup u el, barem smo po tom pitanju mirni.
bojim se da za titulu nemamo mentalne i fizicke snage, niti potrebnog kvaliteta. nazalost, s ovakvim predstavama, realno, nismo je ni zasluzili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.