Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Nisam gledao prvo poluvrijeme,evo sad ću drugo.Po komentarima zaključujem da igramo šampionski i da vodimo 3-0.Neka samo da zabijemo još koji gol ili da neprimimo jer bi mogla odlučivati gol razlika ako budemo bodovno izjednačeni.
- red devil88
- Kontakt:
To je to Chicharitooooo bas igramo sampionski ne znam jeli rano ali 20 

Glory Glory Man United !!! 

- red devil88
- Kontakt:
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
@Rio_Ferdy će imat dosta posla sa gifićima.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Busiiiiiii! 
Kakva igra..
Nek je pogba dobio priliku..
Zao mi wolvesa iskreno,bili su mi dragi dok ih je MMC vodio,ali sada tesko da mogu opstati u ligi,a nama treba gol razlika,tako da hocemo jos koji gol..
Mislim da je gotova sa njihovim trenerom,ovo mu je vec 2 ili 3 debakl..

Kakva igra..
Nek je pogba dobio priliku..
Zao mi wolvesa iskreno,bili su mi dragi dok ih je MMC vodio,ali sada tesko da mogu opstati u ligi,a nama treba gol razlika,tako da hocemo jos koji gol..
Mislim da je gotova sa njihovim trenerom,ovo mu je vec 2 ili 3 debakl..
ja pred kucom, lijepo vrijeme rostilj ovo ono, udjem da vidim rezultat, kad ono 0-4 , kontam popio pa mi se cini, nadjem link da pogledam koju minutu, tamam se konektovo kad usporen snimak 5 gola, akcija nevjerovatna, kontam popio sam previse pa mi se cini, tako da odoh ja pa ili kad se naspavam malo ili sutra cu pogledat rezultat, pa da vidim sta je ovo.....
- majestic24
- Kontakt:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Antonio je gospodar na krilu nevjerovatno svaku loptu koju dobije napravi nesto od kad je doso bio mi je jedan od najdrazih sad mi je mozda i najdrazi , odlicna igra kompletne ekipe ....
Dentist dobio žuti i odmah bušenje 

Valencia najjace krilo na otoku,sa njim naprosto drugacije izgledamo...Ne sjecam se kad smo ovako visoko slavili u gostima....Odlicna partija...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Lijep dan Manchester Uniteda. Rooney podbacio ali zato Valencia nije, bilo bi mi zaista cudno da u jednoj ovakvoj utakmici Hernandez nije postigao gol, ipak startom drugogo dijela Javier pogadja 2 puta i zavrsava pricu. Valencia igrac utakmice bez dileme mada je i Scholes bio na nivou, odlicno je dominirao sredinom terena, ocekivano protiv ovako loseg protivnika. Domacin je bio zaista katastrofalan. Bilbao vec zaboravljen i idemo dalje, sada je Chelsea na potezu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
eldo je napisao/la:ja pred kucom, lijepo vrijeme rostilj ovo ono, udjem da vidim rezultat, kad ono 0-4 , kontam popio pa mi se cini, nadjem link da pogledam koju minutu, tamam se konektovo kad usporen snimak 5 gola, akcija nevjerovatna, kontam popio sam previse pa mi se cini, tako da odoh ja pa ili kad se naspavam malo ili sutra cu pogledat rezultat, pa da vidim sta je ovo.....

Come on Chelsea. Evo vidim cak je i Torres proradio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ekipa izgleda odlicno bez Nanija i Janga
.
Kako bi bilo dobro prodati Nanija dok ima dosta veliku cijenu. Ekipe kao sto je Juve bi za njega bez problema platile 30-35 mil. e. Na te pare dodati jos koji milioncic i dovesti Modrica ili Bejla
.
Dobra je ova formacija sa Runijem, Velbekom i Hernandezom. Doduse Runi ispasta, ali je dobro za ekipu.
Sada je Siti na velikom ispitu. Ne znam kako ce zavrsiti, samo znam da su podjednake sanse za sva tri znaka
.

Kako bi bilo dobro prodati Nanija dok ima dosta veliku cijenu. Ekipe kao sto je Juve bi za njega bez problema platile 30-35 mil. e. Na te pare dodati jos koji milioncic i dovesti Modrica ili Bejla

Dobra je ova formacija sa Runijem, Velbekom i Hernandezom. Doduse Runi ispasta, ali je dobro za ekipu.
Sada je Siti na velikom ispitu. Ne znam kako ce zavrsiti, samo znam da su podjednake sanse za sva tri znaka

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Perfektno!
S pola snage pukla petarda.
Valencia nenormalan.
S pola snage pukla petarda.

Valencia nenormalan.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Torres ulazi u formu u pravo vrijeme 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ovaj Valencia se samo javlja kad United dobro igra..
Dobra igra,malo na kraju smo stali,ali nije nam trebalo vise,sada city ima samo za 3 bolju gol razliku,mislim da ih mozemo i tu prestici.
"It would be nice if we [Chelsea] win 3 point against Manchester City on wednesday, because it would help Manchester United to win the title, which they fully deserve." - Јоhn Tery

Dobra igra,malo na kraju smo stali,ali nije nam trebalo vise,sada city ima samo za 3 bolju gol razliku,mislim da ih mozemo i tu prestici.
"It would be nice if we [Chelsea] win 3 point against Manchester City on wednesday, because it would help Manchester United to win the title, which they fully deserve." - Јоhn Tery
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Reklo bi se da nam ova ispadanja iz EU takmicenja gode pred meceve sa vucicima, prvo nakon Basela dobijemo na OT 4-1 Wolvese, a sada nakon Bilbaoa, pukla petarda na Molineux-u 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vidio sam ovu izjavu na vise foruma, ali je li istinita? Stvarno mi izgleda cudno da on tako nesto izjavi.Narin je napisao/la:Ovaj Valencia se samo javlja kad United dobro igra..![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Fenomenalno,fanatastično neznam šta da kažem.Osim 3 boda,popravili smo gola razliku.Sad još samo da Chelsea pobijedi City ili bar uzme bod 
Valenica mašina
Da li neko zna za koliko smo ga doveli iz Wigana?

Valenica mašina

18-19 mil eurabazeni je napisao/la:Fenomenalno,fanatastično neznam šta da kažem.Osim 3 boda,popravili smo gola razliku.Sad još samo da Chelsea pobijedi City ili bar uzme bod
Valenica mašina![]()
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 18 mar 2012, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.