Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Marticu klupa na gostovanju kod Fiorentine.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
Ocekivao sam vise od Martica, jedno vrijeme je bio dobar ali su ga neke sitne povrede izbacile iz kolosijeka. Zasada ne donosi nista novo u odnosu na Mujdzu, obojica ozbiljni grijaci klupe, Mujdza je barem uigran u reprezentaciji.
Ne bi ipak bilo lose pridobiti ga, mladji je i mozda ga krene .
Tako je. Od Avdije je sigurno bolji, ovo mu je prva sezona u Italiji tako da moze vec sledecih vise napredovati, mladji je od Mujdze i moze odraditi jos 4 ciklusa.SjeverniVjetar je napisao/la:Ocekivao sam vise od Martica, jedno vrijeme je bio dobar ali su ga neke sitne povrede izbacile iz kolosijeka. Zasada ne donosi nista novo u odnosu na Mujdzu, obojica ozbiljni grijaci klupe, Mujdza je barem uigran u reprezentaciji.
Na poziciji desnog beka mi moramo zvati nekog od dvojca Martic-Susic jer ovaj Avdija je totalni promasaj. Jednostavno treba pokusati jer jednostavno mi ne mozemo niti smijemo u nikakvim kombinacijama visiti na Avdiji. Drago mi ja da nam je vecini to vec dugo vremena jasno. Nadam se da je i Mesi.Pivopija je napisao/la:Tako je. Od Avdije je sigurno bolji, ovo mu je prva sezona u Italiji tako da moze vec sledecih vise napredovati, mladji je od Mujdze i moze odraditi jos 4 ciklusa.SjeverniVjetar je napisao/la:Ocekivao sam vise od Martica, jedno vrijeme je bio dobar ali su ga neke sitne povrede izbacile iz kolosijeka. Zasada ne donosi nista novo u odnosu na Mujdzu, obojica ozbiljni grijaci klupe, Mujdza je barem uigran u reprezentaciji.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 20 apr 2015, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Odlično je što je Meša pratio Horica, neka nam širine u reprezentaicji, jos bolje ako je veceras gledao i Mahmutovica. Velika je to stvar i za same igrace kad ih selektor prati, ne mora znaciti da ce ih pozvat, ali sada imaju mnogo visem otiva da se dokazu i zasluze poziv.
Limvo Likce
Idemo opet... Iz kruga u krug.

Kako navodi najpopularniji i najveci list u Svedskoj Tankovic bi mogao da promjeni drzavni dres (kao sto rubrika navodi). Kako kaze interes i dalje od strane bosanskog saveza postoji i cak su predstavnici bili na nekolio od njegovih zadnji utakmica u Holandiji. Nastavlja da prica kako mu Bosna puno znaci i ako su ga mnogi blatali posle izjave da ce nastaviti da igra za Svedsku i da mu je to domovina. U slucaju konkretnog poziva od strane NFSBIH slijedio bi jedan dug razgovor dok ne odluci da li bi prihvatio poziv, a sve navodi da bi ga prihvatio i zaigrao za Bosnu i Hercegovinu.
Velika tenzija postoji izmedju Svedskog saveza i Muamera tako da igrac nikada nije bio blizi da zaigra za nasu reprezentaciju. Ne razumije kako se lose tretira u zadnje vrijeme i kako to da od debija za A-repku do dan danas ga nema "nigdje". Volio bi igrati na U21 Euro na ljeto ali se osjeca ponizenim, sto je dobio poziv tek za mladju U21-repku, to je bio je na spisku igraca rodjeni 1995 i koji bi trebali posle ljeta da kroje novu Svedsku U21-repku.

Kako navodi najpopularniji i najveci list u Svedskoj Tankovic bi mogao da promjeni drzavni dres (kao sto rubrika navodi). Kako kaze interes i dalje od strane bosanskog saveza postoji i cak su predstavnici bili na nekolio od njegovih zadnji utakmica u Holandiji. Nastavlja da prica kako mu Bosna puno znaci i ako su ga mnogi blatali posle izjave da ce nastaviti da igra za Svedsku i da mu je to domovina. U slucaju konkretnog poziva od strane NFSBIH slijedio bi jedan dug razgovor dok ne odluci da li bi prihvatio poziv, a sve navodi da bi ga prihvatio i zaigrao za Bosnu i Hercegovinu.
Velika tenzija postoji izmedju Svedskog saveza i Muamera tako da igrac nikada nije bio blizi da zaigra za nasu reprezentaciju. Ne razumije kako se lose tretira u zadnje vrijeme i kako to da od debija za A-repku do dan danas ga nema "nigdje". Volio bi igrati na U21 Euro na ljeto ali se osjeca ponizenim, sto je dobio poziv tek za mladju U21-repku, to je bio je na spisku igraca rodjeni 1995 i koji bi trebali posle ljeta da kroje novu Svedsku U21-repku.

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 20 apr 2015, 23:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jasno je i Mesi, protiv Austrije ga je stavio na krilo, gdje mu i jeste prirodna pozicija. Avdija moze dobiti poziv jos eventualno za Izrael i to bi bilo to. Dobio je svoju minuticu.dubrovnik je napisao/la:Na poziciji desnog beka mi moramo zvati nekog od dvojca Martic-Mujdza jer ovaj Avdija je totalni promasaj. Jednostavno treba pokusati jer jednostavno mi ne mozemo niti smijemo u nikakvim kombinacijama visiti na Avdiji. Drago mi ja da nam je vecini to vec dugo vremena jasno. Nadam se da je i Mesi.Pivopija je napisao/la: Tako je. Od Avdije je sigurno bolji, ovo mu je prva sezona u Italiji tako da moze vec sledecih vise napredovati, mladji je od Mujdze i moze odraditi jos 4 ciklusa.
Ovo su dobre informacije za nas, samo se bojim da sad iz Svedskog saveza ne udare kontru i pozovu ga za U21 Euro ili mu ne obecaju opet nesto.sajo10 je napisao/la:Idemo opet... Iz kruga u krug.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jasta, a kod nas ce igrati odmah u prvih 11.
Pa ce i kod nas odmah dignuti nos ako pocne sa klupe.

Upravo. Bit' će priča "Ja Švede odbio zbog vas, a vi mene na klupu"Goalgetter je napisao/la:Jasta, a kod nas ce igrati odmah u prvih 11.![]()
Ma meni je on

- Goalgetter
- Kontakt:
Bas to. I cuj osjeca se ponizenim, cinjenicom da su Ibrahimovic, Berg, Hrgota i jos neki prije njega dobili poziv. U Alkmaaru dosta sjedi na klupi, ne znam na cemu to sve bazira da je to tolika nepravda i po cemu je bolji od ta 3 napadaca, a ima ih jos, samo sto ne mogu ih na prvu nabrojati.HariTz je napisao/la:Upravo. Bit' će priča "Ja Švede odbio zbog vas, a vi mene na klupu"Goalgetter je napisao/la:Jasta, a kod nas ce igrati odmah u prvih 11.![]()
Ma meni je on
A kao i sto rekoh, sta ce tek kod nas, kad budemo igrali 4-5-1, a Dzeko samo pocne utakmicu, a Ibisevic udje umjesto njega. Previse se mali umislio.
Ma neka on samo ubilježi par minuta u našem dresu, pa će biti prilike da ga spustimo na zemlju. U problemima smo sa napadačima i ovaj bi nam sjajno došao. Čini mi se da on moze i na krilo, pa ne bi bilo loše probati s njim na desnom krilu, ako Hajrovic ne pronađe klub u kojem će igrati redovno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izgleda da ste pogresno razumili. On se ne ljuti sto nije dobio poziv za A reprezentaciju, nego sto nije dobio ni za U21 koja treba da igra Euro, vec je pozvan za drugi tim U21, kao rezerva.
Zadnja izmjena: Pivopija, dana/u 20 apr 2015, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
- Goalgetter
- Kontakt:
Neovisno za ovaj link, zar se on nije zalio prije dva-tri mjeseca zasto ne dobiva poziv u A-Repku? Koliko znam, zalio se sto nije dobio za njih, na to sam vise aludirao, pogotovo u ono vrijeme kad je Hrgota i jos neki mladji napadaci dobili poziv.Pivopija je napisao/la:Izgleda da ste pogresno razumili. On se ne ljuti sto nije dobio poziv za A reprezentaciju, nego sto nije dobio ni za U21 koja treba da igra Euro, vec je pozvan za drugi tim U21, kao rezerva.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 20 apr 2015, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ma hajd' lipicaner što se umislio, nego to je uvlakač, a takve ne mogu smisliti. Pa nemoj misliti da sad kad' bi Ibrahimović rekao, pobrinut ćemo se za tebe, da bi on u sekundi potrčo prema njima, i ako je već sa nama i ostvari kontakt i sve.
On je za mene Tanksonn a ne Tanković.
Pa sa mnom jedan Džeko da popriča o našoj repki, svetinji, pa tačno bih pješke došao iz bilo koje Tunguzije u svijetu pa i da sjedim na klupi, ne morao nikad' ni ući.
Ne osjeća se našim, prodo bi nas i što se mene tiče, hasta la vista, daleko mu BiH bila
On je za mene Tanksonn a ne Tanković.
Pa sa mnom jedan Džeko da popriča o našoj repki, svetinji, pa tačno bih pješke došao iz bilo koje Tunguzije u svijetu pa i da sjedim na klupi, ne morao nikad' ni ući.
Ne osjeća se našim, prodo bi nas i što se mene tiče, hasta la vista, daleko mu BiH bila

Neka on podnese zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva pa se moze ljutiti koliko hoce. Sama ova vijest da su nasi pricali sa njime je i vise nego dobra ako je istinita naravno. Bez puno price i govorancije, izgleda da je Mesa prava lisica po ovom pitanju. Meni se cini da nam je izbio skoro sve adute iz ruka. Nema igraca koji se ovdje spomenuo a da ga Mesa nije obisao i porazgovarao sa njim.Tako to rade ljudi koji misle dobro ovoj repki. Onaj bivsi bi se trebao samokaznjavati kad procita svaki od ovih clanaka vezanih za Mesin rad. Sto se mene tice covjek je vec stekao ogromne kredite. Samo naprijed majstore.
Ne mogu se sjetiti na sta se konkretno zalio, da li na U21 ili A, ali moguce je sve, jer se stalno zali na tretman u Svedskoj reprezentaciji.Goalgetter je napisao/la:Neovisno za ovaj link, zar se on nije zalio prije dva-tri mjeseca zasto ne dobiva poziv u A-Repku? Koliko znam, zalio se sto nije dobio za njih, na to sam vise aludirao, pogotovo u ono vrijeme kad je Hrgota i jos neki mladji napadaci dobili poziv.Pivopija je napisao/la:Izgleda da ste pogresno razumili. On se ne ljuti sto nije dobio poziv za A reprezentaciju, nego sto nije dobio ni za U21 koja treba da igra Euro, vec je pozvan za drugi tim U21, kao rezerva.
- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo to. Nesumnjivo je to da nam je on potreban, odmah bi sad potpisao da momak zaigra za nas, ali karakter mu jePivopija je napisao/la:Ne mogu se sjetiti na sta se konkretno zalio, da li na U21 ili A, ali moguce je sve, jer se stalno zali na tretman u Svedskoj reprezentaciji.Goalgetter je napisao/la:Neovisno za ovaj link, zar se on nije zalio prije dva-tri mjeseca zasto ne dobiva poziv u A-Repku? Koliko znam, zalio se sto nije dobio za njih, na to sam vise aludirao, pogotovo u ono vrijeme kad je Hrgota i jos neki mladji napadaci dobili poziv.Pivopija je napisao/la:Izgleda da ste pogresno razumili. On se ne ljuti sto nije dobio poziv za A reprezentaciju, nego sto nije dobio ni za U21 koja treba da igra Euro, vec je pozvan za drugi tim U21, kao rezerva.

Momak se ne sjeća kad je odigrao zadnju utakmicu za AZ, ali se sjetio da je Bosanac. Rescept! 

Ma moze se zaliti i upravi vodovoda.
Uvijek BIH repka mora biti prihvatni centar.
Uvijek BIH repka mora biti prihvatni centar.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu