FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

don_burza
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la don_burza » 04 okt 2012, 01:00

Da je u Dortmunda bio neki world class napadac tipa Gomez oni bi veceras pet komada dali 8-)
Thomas Müller - Fußballgott

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 okt 2012, 01:03

Da je bio GOMEZ, oni ne bi sastavili pola onih akcija.
Borusiji ne treba takav tip napadaca ( sidras ) ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 04 okt 2012, 01:05

M4kaveli je napisao/la:Da je bio GOMEZ, oni ne bi sastavili pola onih akcija.
Borusiji ne treba takav tip napadaca ( sidras ) ..
Ok! :smajlikojegbolikurkozatvojemisljenje:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 okt 2012, 01:08

I ja nas'o s burzom pricat o fudbalu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 04 okt 2012, 01:10

Et hajmo pricat o navlacenju konopca mozda je to nacionalana disciplina u tvojoj varosi

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 okt 2012, 01:12

Ne mogu pricat s tobom ni o cemu kad nisi realan.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 04 okt 2012, 01:15

M4kaveli je napisao/la:Ne mogu pricat s tobom ni o cemu kad nisi realan.
Ma kako neces bite realan **** te sunce kad cojk da 90 golova u dvije sezone i svi ga ****

Al zato Podro i Cuenca daju golove Grenadi i onom Hospitaletu ili kako se vec pise i oni su budocnost svijetskog fudbala

e nabijem ja taj fudbal na ****

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 okt 2012, 01:21

Nemoj me shvatit pogresno ( Mario mi je drag igrac ) ali Barcelona ga djabe ne bi dovela.
To je igrac koji tusi loptu, ne trci puno, nema dribling ..
Bayern igra dosta bolje sa Mandzom u vrhu napada.

Za Gomeza radi pola ekipe a hrvat radi za ekipu.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 okt 2012, 01:41

drzi se ti svoje barcelone i svoje teme,za dobrobit svih ovdje
:D
Stern des Südens

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 okt 2012, 01:46

Imam pravo komentarisat.
Nije do mene sto neki ne mogu prihvatiti cinjenice.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 04 okt 2012, 01:59

Covjek je samo rekao da se Mandzo bolje uklapa u nasu igru i ne vidim razlog zasto ga napadati,po meni je on jedan od relanih forumasa ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 okt 2012, 02:14

Beze napadose momka.To sto vecina svrsava na Marijevu kosicu i na njegove golove sa 2 metra to je licni ukus.Mandzukic je upravo ono sto je on rekao , podredzen timu dok je Gomez susta suprotnost.Niko nije rekao da je Mandzo bolji igrac ali da je korisnije svakako.Presing i posjed je mnogo veci kada je Mandzo tu jer grize svih 90 minuta.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 04 okt 2012, 10:37

Forum je za raspravu i bilo bi fino da mi ovdje uvazimo misljenje svih forumasa.
M4kaveli nije nikoga provocirao i samo je iznio svoje misljenje sa kojim se mi ili mozemo sloziti ili ne.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 04 okt 2012, 11:59

secer je napisao/la:ja stvarno ne znam zasto pojedinci napadaju igrace kad i dr. adini pacijenti znaju da je usljivi jup hejnkes jedini krivac za sinosnji poraz.
svak ziv zna da maleni bate borisov igra teski katenacio - stil u kojem se ekipa brani sa najmanje 8 igraca + dvojica nesto isturenijih, brzih krila koja su tu da istrce kontru.
sve u svemu, radi se o malom klubu koji nema snage a bome ni znanja da igra ofanzivni fudbal.
dakle, sve sto je trebalo uraditi jeste izvuci ih i natjerati da napadnu(gdje ce drugu ako ne na svom terenu).
sta je uradio hejnkes? naredio je totalnu ofanzivu u kojoj je 6, 7, pa cak i 8 igraca permanentno pritiskalo protivnicki gol ostavljajuci sve samo ne brze boatenga, dantea i ponekad badstubera na milost i nemilost ultra-mega brzim krilnim igracima borisova.
Bravo!!!Ista stvar kao i protiv Dortmunda i to 5 puta.Ali to se moralo dogodit da nas malo prodrma ali nas nesmije izbacit iz ravnoteze i to moramo pokazat vec u subotu i nastavit s pobjedama!
M4kaveli je napisao/la: Za Gomeza radi pola ekipe a hrvat radi za ekipu.
Bravo za ovo,sjajno receno!!!Onaj gol Mandze protiv Werdera sam vec zaboravio ali pamtim negdje oko 70 min pri rezultatu 0:0 gubimo loptu u napadu,slijedi kontra zelenih i Mandzo radi sprint od protivnickog sesnaesterca do nekih 30m od naseg gola oduzima loptu i pokrece novi napad!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 okt 2012, 16:36

Dobra vijest za navijace Bayerna...

Kako je na danasnjoj press-konferenciji potvrdio predsjednik 1860 Münchena Dieter Schneider, oni planiraju izgradnju novog stadiona kapaciteta 40.000 sjedecih mjesta koji bi bio smjesten na istoku Minhena. Ukoliko sve bude islo po planu novi stadion bi mogao biti zavrsen za cetiri godine.

I ako je od 2006.godine Bayern jedini vlasnik Allianz Arene - dok 1860 svoje utakmice igra kao podstanar - ovaj prijedlog je podrzan od strane Uli Heonnesa iz vise razloga, a to se posebno odnosi na kvalitet travnjaka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 04 okt 2012, 16:40

Shit nema vise para od kirije :lol:

ocekujem odmah crvene stolice a na fasadi stadiona grb Bayerna koji ce se vidjeti iz Vladivostoka 8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 okt 2012, 18:53

M4kaveli je napisao/la:Imam pravo komentarisat.
Nije do mene sto neki ne mogu prihvatiti cinjenice.
Ti imaš vrlo često dobrih činjenica, ali ovo gore što si pričao o Gomezu nema veze sa činjenicama. Ali o tome se suvišno raspravljat. U prilog Gomeza uvijek idu činjenice, znači nema niko ni na forumu ni na svijetu da može dokazat da je on loš igrač. Protiv Gomeza idu samo lični doživljaji pojedinih forumaša ili inače ljudi, koji bi et da gledaju nekog ko još više dribla, vrti loptu i zabavlja publiku. A fudbal je biznis i Gomez golovima daje doprinos, to poslodavca njegovog zadovoljava, ko što svakog normalnog poslodavca na svijetu zanima učinak, a ne ljepota načina na koji je posao odrađen. ;) A usput Gomo ima i lijepih golova, pa onda ne znam u čemu ćemo ga pobit...... :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 okt 2012, 22:40

don_burza je napisao/la:Shit nema vise para od kirije :lol:

ocekujem odmah crvene stolice a na fasadi stadiona grb Bayerna koji ce se vidjeti iz Vladivostoka 8-)
Potpisujem!
Stern des Südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 okt 2012, 08:47

efe li efe, ne zaboravi da vas posmatra stari dominator koji je vec jednom opasnim dokazima i neumoljivom statistikom izdominirao ljubitelje ´knipsera´ ;)
ali, za dobrobit najboljeg pdf-a, kao i zbog medjuforumaskih odnosa, odlucih stati na loptu jer je prijetila realna opasnost da se i na ovom dijelu foruma napravi kaos kakav vlada na ostalim pdf-ovima.
problem je sto stari amidza(al sam se ismijo na ono dokturovo kad napisa kako bi se moja malenkost tribala sjecati ranih 80-ih :lol: dokture, nesum bas tolkacko star) nije obecao da ce cutati do kijametskog dana :twisted:
dakle, ako se vratite vi, bome cemo se vratiti i mi, pa cemo vidjeti ko je vece snage i ko ima bolje dokaze 8-)

nego, jeste li vi za novu anketicu u kojoj bi se forumasi izjasnili jesu li za jupov odlazak ili ne, kao i o mogucim nasljednicima?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 05 okt 2012, 12:47

secer je napisao/la: nego, jeste li vi za novu anketicu u kojoj bi se forumasi izjasnili jesu li za jupov odlazak ili ne, kao i o mogucim nasljednicima?
Neka, stani na loptu, ku' ćeš. :lol:
Zar nešto ovakvo u jeku sezonu i to kada gazimo sve pred sobom, nije nas valjda toliko taj Bate poremetio. :?

Ništa bitno, al' doduše, ruku na srce i meni je krivo, to sam ovdje pokušao prikriti, al' kiks protiv ekipe trećeg svijeta jednostavno se nije smio dogoditi, ono se dobiva sa pola snage, sa zamjenama.
Nije valjalo, najslabija utakmica ove sezone, a neka takva i ostane.

Eh jedino gdje me Hejko brine jesu utakmice kontra Dortmunda. :?

Na otvaranju sezone neuigrani Dortmund pobjedišmo na jedvite, jedvite jade, e zamislite sada on istom taktikom krene na ovaj kompakti, uigrani, ma poraz je zagarantovan, svejedno u kakvoj formi igrali.

Ono gdje znam da će opet zablistati jesu utakmice kontra Barce, Reala i još tih jačih koji su navikli držati inicijativu, crne rupe u Bundeski su nedopustive, svaka utakmica se mora igrati kao da je finalna, inače treću godinu zaredom da bitku gubimo bi bilo puno previše.

Pizza mi nešto kaska, nije puno pokazao, nema onih njegovih trzaja, nema onih slanja po jogurt i ćevape, biće da su ga godine sustigle, neka ga tu, može bljesnuti, no da očekujemo približno ono što je radio u prvom mandatu, teško, teško.

Mandžuku hvalite koliko hoćete, no on nije ni blizu kvaliteta jednog Gomeza, to se dokazuje kada treba u kontinuitetu odigrati.

Alaba nastupa poslije reprezentativnih obaveza, sigurno, a Marion je isto tu negdje, možda već na otvaranju i on dobije koju minuticu, al' koji će to filing biti, koje paranje protivničkih mreža.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.