hmm, ofalio je...miky_hz je napisao/la:JesteVanBasten je napisao/la:Jel 7ca onaj mali iz Novof Pazara što je i prošle godine bio, il se meni učinilo?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Debelo,napisao sam vec u postu,izgubljen je danas bio skroz,totalna suprotnost od igraca koji je bio prosli put kod nas i igrao onu utakmicu protiv Travnika vrhunski,danas je bas slab bio,ko drugi igrac da je izasao...nedolazi se tako majstore na probu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
Jeste,on je,danas odigrao vrlo lošu utakmicu i po mom mišljenju ne bi nam bio pojačanjeVanBasten je napisao/la:Jel 7ca onaj mali iz Novof Pazara što je i prošle godine bio, il se meni učinilo?
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Po meni danas prolaznu ocjenu mogu dobiti Hamzic,Torlak,Belosevic,Keno,Suljic,Haskic,Vucina,Hadzic i ona 17-ka...
Ubjedljivo najlosiji H.Handzic i Dupovac
Ubjedljivo najlosiji H.Handzic i Dupovac
Sivi de mi malo opisi tu 17-tku pa cemo skontati ko je,jel nisam bas zapamtio po broju,jel igrao od pocetka?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Jeste igrao je od pocetka, iza Suljicamiky_hz je napisao/la:Sivi de mi malo opisi tu 17-tku pa cemo skontati ko je,jel nisam bas zapamtio po broju,jel igrao od pocetka?
Comor onda,ako je igrao iza Suljica ,zut,ofirno se osisao-SiviSoko- je napisao/la:Jeste igrao je od pocetka, iza Suljicamiky_hz je napisao/la:Sivi de mi malo opisi tu 17-tku pa cemo skontati ko je,jel nisam bas zapamtio po broju,jel igrao od pocetka?
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
Iza Suljića je danas igrao Čomor-SiviSoko- je napisao/la:Jeste igrao je od pocetka, iza Suljicamiky_hz je napisao/la:Sivi de mi malo opisi tu 17-tku pa cemo skontati ko je,jel nisam bas zapamtio po broju,jel igrao od pocetka?
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Jeste tajmiky_hz je napisao/la:Comor onda,ako je igrao iza Suljica ,zut,ofirno se osisao-SiviSoko- je napisao/la:Jeste igrao je od pocetka, iza Suljicamiky_hz je napisao/la:Sivi de mi malo opisi tu 17-tku pa cemo skontati ko je,jel nisam bas zapamtio po broju,jel igrao od pocetka?
- molotovljev
...da dodam samo,Husref je na istoku bio u liniji kod prvog gola,kako kaze iz ofsajda...miky_hz je napisao/la:Kojasevic nije igrao jel ima nekih problema sa srcem...ali to bi valjda trebalo biti ok,i Obuca nije igrao zbog neke povrede...tu su bili jos Lede,ovaj garo novi,bio ovaj Bajraktarevic kolko sam vidio iz Saska(vjerovatno je jutros igrao),Pehlic isto,kako cuh rece da vadi konce u ponedeljak pa ce lagano,neznam sta je sa Hadzijom sto nije branio..naravno bez Maksumica nema nista,pa je i on bio sa rajom,i to je to sto sam ja vidio od ovih sto su bili na trbinama
upratio si crnku na zapadu..
F.K.SARAJEVO
Bajraktarevic Semir unosi NEMIR igraj ČUKA
na probi bio 10000 puta ostani vise
jel igrao danas ? 
Zadnja izmjena: vecaveca, dana/u 02 jul 2011, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ma dobra tita mi pa jel Cehinja il nije
Plisek malo malo,pa baci oko da mu ko zenu ne mazne 
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Danas od pojacanja najbolji Haskic... Zamislite tandem ako se Skoro vrati... Skoro-Haskic najubojiti tandem u ligi
A pored njih imamo i Obucu
Haskic me je impresionirao.Pravi profil fudbalera,ima decko sve predispozicije da bude strasan napadac.Gradja,trk,duel igra,pokrivanje praznog prostora,i konstantno ganjanje lopte.Nedostaje mu rutine,ali ce to doci sve na svoje kada se opusti i napuni samopouzdanjem.Vucina danas dobar.....Sto se tice ostalih noviteta ne znam mozda nakon jedne utakmice ne mogu da dam konacan sud za ostale koji su danas ulazili u igru.Ifina posjeta na stadionu.2000-2500.
kada će znati raspored premijer lige BIH za 2011/2012
-
samosarajvo
- Kontakt:
pocinje liga 6 augusta, znat ce se sve 15 ak dana prijenidi je napisao/la:kada će znati raspored premijer lige BIH za 2011/2012
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Hajd pustimo sad rezultat jer i nije toliko bitan jer je pripremna utakmica... Da malo prokomentarisemo igru
Ovo sto sam danas vidio po meni moze i mora biti bolje ali opet vjerovatno nije toliko dobra kako ja ocekujem jer smo tek dobili novog trenera pa cemo vremenom biti bolje... Ako budemo imali ovakvu igru protiv Orebra ja nisam nimalo optimistacan onda
Jednostavno MORA bolje
Dodaj da danasnji sastav i sastav protiv Orebra ce se razlikovati sa jedno bar 40% posto minimalno,prvenstveno po igrackom kadru pa onda sve ostalo
Bolje mora i moze.Al s obzirom da se jos "trazimo" necemo gledati toliko u zube igri.Dosta novih igraca je danas igralo i normalno je da ne bude neka kvaliteta.Racunajuci na standardne igrace koji danas nisu nastupali mislim da ce to puno bolje izgledati.Vrijeme do evrope je kratko tako da se ekipa mora sto prije isfiltrirati da znamo sa cim i sa kim raspolazemo.Mislim da borbenom igrom vec u prvoj utakmici u svedskoj mozemo ne uigranost ekipe pokriti.Jer se zna da sa agresivnoscu mnoge ekipe u nedostatku kvaliteta "vade".
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
U pravu ste i ti i miky_hz sto se igrackog kadra tice jer od bitnih igraca nije bilo Kojasevica,Muharemovica,Pehlica pa i Skore ako nam se prikljuci sa jos uigravanja 20 dana vjerovatno cemo proci Orebroalibi je napisao/la:Bolje mora i moze.Al s obzirom da se jos "trazimo" necemo gledati toliko u zube igri.Dosta novih igraca je danas igralo i normalno je da ne bude neka kvaliteta.Racunajuci na standardne igrace koji danas nisu nastupali mislim da ce to puno bolje izgledati.Vrijeme do evrope je kratko tako da se ekipa mora sto prije isfiltrirati da znamo sa cim i sa kim raspolazemo.Mislim da borbenom igrom vec u prvoj utakmici u svedskoj mozemo ne uigranost ekipe pokriti.Jer se zna da sa agresivnoscu mnoge ekipe u nedostatku kvaliteta "vade".
Trenutno korisnika/ca: ubipara, VolimoSarajevo i 46 gostiju.