Ne može odraditi u kupu. Isti slučaj je bio i prošlo kolo kupa kada je Mirza morao odraditi dvije, pa je pauzirao i meč poslije kupa.jovanmaksimovic je napisao/la:zar nije edis odradio kaznu? dvije utakmice, zar ne?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Evolve
- Kontakt:
Ne vidim ja tu logiku da ne možeš suspenzije od strane Saveza i žute kartone odraditi u kupu, a crveni karton možeš.
Ili možeš sve jer je i kup pod okriljem Saveza ili niti jedan vidi suspenzije jer je to ipak zasebno takmičenje, to bi imalo smisla, ovo baš i nema.
Je li to praksa u ostalim ligama ili ?
Ili možeš sve jer je i kup pod okriljem Saveza ili niti jedan vidi suspenzije jer je to ipak zasebno takmičenje, to bi imalo smisla, ovo baš i nema.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trebalo bi da se moze sve odradit u svim takmicenjima ili da se ne moze nista, tj. da kaznu vrsis u onom takmicenju u kojem si ju dobio.
Bilo bi dobro da nam neko kaže, ako je upratio, kako je to rješeno u ostalim ligama. Ja sam za to da se sve kazne mogu odraditi kroz kup takmičenje. Nešto mi je u glavi stoji da je nekad komentator na prenosu engleske lige rekao da xy igrač može da odluči da li da odradi u FA kupu, koji je prva naredna tekma, ili da pauzira sljedeću u ligi. Ima tome jedno 2-3 godine.ceze je napisao/la:Ne vidim ja tu logiku da ne možeš suspenzije od strane Saveza i žute kartone odraditi u kupu, a crveni karton možeš.
Može se u entitetskom kupu svašta.Pappy je napisao/la:Bilo bi dobro da nam neko kaže, ako je upratio, kako je to rješeno u ostalim ligama. Ja sam za to da se sve kazne mogu odraditi kroz kup takmičenje. Nešto mi je u glavi stoji da je nekad komentator na prenosu engleske lige rekao da xy igrač može da odluči da li da odradi u FA kupu, koji je prva naredna tekma, ili da pauzira sljedeću u ligi. Ima tome jedno 2-3 godine.ceze je napisao/la:Ne vidim ja tu logiku da ne možeš suspenzije od strane Saveza i žute kartone odraditi u kupu, a crveni karton možeš.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Probaj reći nešto smisleno sledeći put, vezano za temu. Post ti je prijavljen.
Inače, u ozbiljnoj ligi bi neko za ovo odgovarao krivično.

Novopečeni premijerligaš, Mladost iz Doboja kod Kaknja, prema svemu sudeći ima dva golmana koja se zovu identično te nose identičan broj. Riječ je o Adnanu Hadžiću. Prema podacimu u Cometu, klub iz Doboja kod Kaknja ima dva igrača sa istim imenom. Jedan Adnan Hadžić je 1988. godište i dobro je poznat našoj javnosti jer je između ostalog branio u Željezničaru i Slobodi, dok je drugi Adnan Hadžić 1996. godište te o njemu nemamo praktično nikakvih informacija. Prema zapisnicima mlađi Hadžić je branio utakmice prvog, drugog, desetog, jedanaestog i dvanaestog kola, dok je stariji Hadžić branio u svim preostalim utakmicama, uključujući i Kup BiH. Ono što je interesantno je da oba golmana koriste isti broj (88) te je to, pored istog imena, informacija koja nas je zaintrigirala. U okviru 10. kola BHT Premijer lige, u zapisniku Mladosti se nalazio mlađi Hadžić, no na fotografiji koju je naš fotoreporter napravio upravo na toj utakmici se nalazi stariji Adnan Hadžić. Osim toga, pogledali smo i BHT-ov pregled prvog kola BHT Premijer lige, u kojem je Mladost gostovala Rudaru (video ispod) te je evidentno da je na golu stajao ‘stariji Hadžić’ iako je u zapisniku bio upisan mlađi.
Ostaje pitanje kako je moguće da se nešto ovakvo dešava u najelitnijem rangu bh. fudbala? Prema informacijama do kojih smo došli neki od premijerligaša će se žaliti na ovo te ostaje da vidimo kakav će biti epilog.
Za Englesku ligu si upravu i tako je, kartoni i svi vidovi suspenzije se odnose na sva takmičenja pod okriljem FA. Diego Costa je nedavno tako odradio jednu od nekoliko utakmica suspenzije u kupu, ali ja sam mislio na lige u okruženju i kako je to kod njih uređeno?Pappy je napisao/la:Bilo bi dobro da nam neko kaže, ako je upratio, kako je to rješeno u ostalim ligama. Ja sam za to da se sve kazne mogu odraditi kroz kup takmičenje. Nešto mi je u glavi stoji da je nekad komentator na prenosu engleske lige rekao da xy igrač može da odluči da li da odradi u FA kupu, koji je prva naredna tekma, ili da pauzira sljedeću u ligi. Ima tome jedno 2-3 godine.ceze je napisao/la:Ne vidim ja tu logiku da ne možeš suspenzije od strane Saveza i žute kartone odraditi u kupu, a crveni karton možeš.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ja sam napisao smisleno. A ti znaš na šta sam ja mislio.Pappy je napisao/la:Probaj reći nešto smisleno sledeći put, vezano za temu. Post ti je prijavljen.![]()
Novopečeni premijerligaš, Mladost iz Doboja kod Kaknja, prema svemu sudeći ima dva golmana koja se zovu identično te nose identičan broj. Riječ je o Adnanu Hadžiću. Prema podacimu u Cometu, klub iz Doboja kod Kaknja ima dva igrača sa istim imenom. Jedan Adnan Hadžić je 1988. godište i dobro je poznat našoj javnosti jer je između ostalog branio u Željezničaru i Slobodi, dok je drugi Adnan Hadžić 1996. godište te o njemu nemamo praktično nikakvih informacija. Prema zapisnicima mlađi Hadžić je branio utakmice prvog, drugog, desetog, jedanaestog i dvanaestog kola, dok je stariji Hadžić branio u svim preostalim utakmicama, uključujući i Kup BiH. Ono što je interesantno je da oba golmana koriste isti broj (88) te je to, pored istog imena, informacija koja nas je zaintrigirala. U okviru 10. kola BHT Premijer lige, u zapisniku Mladosti se nalazio mlađi Hadžić, no na fotografiji koju je naš fotoreporter napravio upravo na toj utakmici se nalazi stariji Adnan Hadžić. Osim toga, pogledali smo i BHT-ov pregled prvog kola BHT Premijer lige, u kojem je Mladost gostovala Rudaru (video ispod) te je evidentno da je na golu stajao ‘stariji Hadžić’ iako je u zapisniku bio upisan mlađi.
Ostaje pitanje kako je moguće da se nešto ovakvo dešava u najelitnijem rangu bh. fudbala? Prema informacijama do kojih smo došli neki od premijerligaša će se žaliti na ovo te ostaje da vidimo kakav će biti epilog.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Neka mi neko objasni koja je svrha suspendovanja Mulalica aka Sablje?

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Vrlo jednostavno, suspenzija = nemogucnost vodjenja ekipe s klupe , sta nije jasno ?
Pa sta tebi pokazuje ova slika?narodniheroj je napisao/la:Vrlo jednostavno, suspenzija = nemogucnost vodjenja ekipe s klupe , sta nije jasno ?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Da nije na klupi i da sa tribina nesto grana rukama, je li tebi lici da ne postuje suspenziju ?MCMXLVI je napisao/la:Pa sta tebi pokazuje ova slika?narodniheroj je napisao/la:Vrlo jednostavno, suspenzija = nemogucnost vodjenja ekipe s klupe , sta nije jasno ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
E jesu nam ovi strucnjaci ocistili fudbal, Iljo Dominkovic glavni u pola drzave 
Pazite sada samo kada se Usanovic vrati

Pazite sada samo kada se Usanovic vrati
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 okt 2015, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ma sve to on fino postuje...Pitam jos jednom, koja je svrha ove suspenzije? Lik i dalje vodi ekipu i to uz bolji pregled igre.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Pošalji sliku savezu pa se žali,možda ti povuku neke linijeMCMXLVI je napisao/la:Neka mi neko objasni koja je svrha suspendovanja Mulalica aka Sablje?

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Gledaj ga napadate covjeka bez razloga.
On samo pokazuje krov öd klupe za rezerve.
Dusa GA boli,da mu je da se popne a nemere.
On samo pokazuje krov öd klupe za rezerve.
Dusa GA boli,da mu je da se popne a nemere.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Treba uvesti pravilo, ko je suspendovan na dan utakmice da se javi u policijsku upravu 

Pa ja sam upravo taj koji je stao na vasu stranu i crtao NOVE linije PROTIV saveza, to ti svi tvoji mogu i potvrditi.Jaozinho22 je napisao/la: Pošalji sliku savezu pa se žali,možda ti povuku neke linije
Ali ja samo zelim objasnjenje, koja je svrha ove suspenzije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.