Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 18 apr 2015, 13:38

Zahirovic danas u prvih 11 Bochuma!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 apr 2015, 14:14

Handzicu poluvrijeme u domacoj pobjedi protiv Lok. Moskve.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 18 apr 2015, 14:31

Konacno Zahirovic od prve minute, nadam se da ce ponovo igrati standardno jer nam moze koristiti bolje od Hadzica ili Medunjanina na zadnjem veznom
Limvo Likce

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 18 apr 2015, 15:00

Niko ne spominje Danijela Milicevica ove sezone 20 utakmica za Gent, 6 golova i 6 asistencija prvi su na tabeli, momak je izjavio da zeli da igra za BiH.

Zahirovicu 90 minuta u porazu Bochuma na gostovanju kod Munchena 1860
Limvo Likce

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 apr 2015, 15:27

Principatus je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Evo malo friske informacije...

Danas sam bio u kontaktu sa Dennisem Hadzikadunicem. Za one koji mozda neznaju kapiten U17 reprezentacije Svedske i stoper juniora Malmea. Nastupio i na UEFA Youth League jesenas. Veliki talenat na stoperskom mjestu.

Ispocetka onako malo preplasen i konfuzan, vidi se da se radi o djeci i dalje, pita hocu li gdje izjavljivati to sto kaze. :D Pitao sam ga jeli do sada bio kontaktiran od strane naseg saveza i kako je njegovo misljenje o mogucoj promjeni nacionalnog dresa itd.

Odgovorio mi je sljedece: Nije mi niko kontaktirao niti posjetio iz Bosanskog saveza. Kad je u pitanju igranje u mladim selekcijama meni je Svedska broj jedan i osjecam da mi pase bolje nego igranje u Bosni. Ali kad je u pitanju A-reprezentacija ili U21 nisam siguran gdje bi najradje htjeo igrati, odnosno gdje bi mi bilo bolje...

Toliko. :)
Dobre informacije. :thumbup:
A to da nije kontaktiran sa strane saveza, pa kad nije Burnic onda je sve jasno. Tu se mozemo jedino nadati, da Mesa to preuzme u svoje ruke, a izgleda da hoce. Mesa ako ostvari pojedine zamisli sto se tice scoutinga i rada sa mladima, mogao bi nam dugorocno donijeti mnogo pozitivnih promijena.
U prevodu ako budem dovoljno dobar za Svede igrat cu za njih a ako ne pokusao bih i za BH. Tko poznaje kulturu i Svedjana i nasih tamo zna da mali nema sanse da zaigra za nas ako bude dobar igrac. Jednostavno se stvori jak pritisak okolo te djece i roditelja da je najracionalnija odluka igrati za zutalje. Ne kazem da savez treba odustati naprotiv mora se gajiti i graditi odnos sa svim tim momcima na duge staze al zivjeti u iluzijama i preoptmisticki to posmatrati nije prodiktivno...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 apr 2015, 15:46

bagra je napisao/la:Niko ne spominje Danijela Milicevica ove sezone 20 utakmica za Gent, 6 golova i 6 asistencija prvi su na tabeli, momak je izjavio da zeli da igra za BiH.

Ja crkoh spominjuci hahaha. Mislim i da je Mesa nesto spominjao Milicevica ili ga cak i gledao. Nadam se ovom momku bas bi nam valjao u ovakvoj formi za narednih par godina.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 18 apr 2015, 15:47

dubrovnik je napisao/la:
bagra je napisao/la:Niko ne spominje Danijela Milicevica ove sezone 20 utakmica za Gent, 6 golova i 6 asistencija prvi su na tabeli, momak je izjavio da zeli da igra za BiH.

Ja crkoh spominjuci hahaha. Mislim i da je Mesa nesto spominjao Milicevica ili ga cak i gledao. Nadam se ovom momku bas bi nam valjao u ovakvoj formi za narednih par godina.
Stvarno je momak zasluzio poziv vec nekoliko sezona jedan je od najboljih veznjaka Belgije
Limvo Likce

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 apr 2015, 16:02

Milicevic bi odmah bio kandidat za prvih 11. Po meni bi cak isao na 10-ku iako je primarno krilo. Stvarno bi nam dosao samo tako. Stalno igra AM u Gentu.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 18 apr 2015, 16:06

dubrovnik je napisao/la:Milicevic bi odmah bio kandidat za prvih 11. Po meni bi cak isao na 10-ku iako je primarno krilo. Stvarno bi nam dosao samo tako. Stalno igra AM u Gentu.
Stvarno nam treba takav tip igraca, Mesa bi trebao to da brzo skonta
Limvo Likce

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 apr 2015, 20:49

Kenan Kodro odigrao desetak minuta za Osasunu u gostujucem porazu.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 18 apr 2015, 22:08

Meša gledao danas Kenana Horica Domzale-Gorica 3:1, sutra ce Anela Hadzica, a u ponedjeljak ide za Česku gdje ce gledati duel Teplice- Plzen, kako bi na licu mjesta vidio Admira Ljevakovica zadnjeg veznog iz Teplica i Aidina mahmutovica napadaca Plzena
Limvo Likce

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 apr 2015, 22:20

bagra je napisao/la:Meša gledao danas Kenana Horica Domzale-Gorica 3:1, sutra ce Anela Hadzica, a u ponedjeljak ide za Česku gdje ce gledati duel Teplice- Plzen, kako bi na licu mjesta vidio Admira Ljevakovica zadnjeg veznog iz Teplica i Aidina mahmutovica napadaca Plzena
Veceras je Sparta izgubila, tako da bi Plzen sutrasnjom pobjedom gotovo sigurno bio prvak, sto bi bilo odlicno za naseg Aidina.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 18 apr 2015, 22:22

Pivopija je napisao/la:
bagra je napisao/la:Meša gledao danas Kenana Horica Domzale-Gorica 3:1, sutra ce Anela Hadzica, a u ponedjeljak ide za Česku gdje ce gledati duel Teplice- Plzen, kako bi na licu mjesta vidio Admira Ljevakovica zadnjeg veznog iz Teplica i Aidina mahmutovica napadaca Plzena
Veceras je Sparta izgubila, tako da bi Plzen sutrasnjom pobjedom gotovo sigurno bio prvak, sto bi bilo odlicno za naseg Aidina.
Nadati se da ce dobiti, te da ce Aidin pred Mesom zabiti, interesantno koliko novi selektor putuje i obilazi kandidate za razliku od šuškavca, još da oprati paznju na Danijela Milicevica
Limvo Likce

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 18 apr 2015, 22:32

@bagra, druže vecina ljudi uopšte nije ni znala za Milicevica dok selektor nije rekao da ga prati i da je išao u Belgiju zbog njega i Arslanagića, to je bilo sredinom januara cini mi se..
evo našao sam link za to http://n.ogolopta.com/?p=6452" onclick="window.open(this.href);return false;
izbrisati samo tacku nakon slova n..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 apr 2015, 23:05

bagra je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Nadati se da ce dobiti, te da ce Aidin pred Mesom zabiti, interesantno koliko novi selektor putuje i obilazi kandidate za razliku od šuškavca, još da oprati paznju na Danijela Milicevica
Bilo bi lijepo da postigne gol, ali ono najbitnije je da Mesa prati sve igrace. Sto se tice Milicevica, o njemu je Mesa govorio prije nekoliko mjeseci, kad ga niko od forumasa ili medija nije ni spomenuo (evo kolega zeljo je ubacio i link). Koliko sam upoznat Milicevicu treba samo promjena sportskog drzavljanstava i da produzi nas pasos, sto znaci da bi na ljeto vec mogao biti nas.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 apr 2015, 18:51

Scuk i danas odigrao svih 90 minuta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 apr 2015, 19:36

Evo ovi što prizivaju Mahmutovića u reprezentaciju, da vam javim da je trenutno Baždarević u Češkoj i prati ovu utakmicu. Al izgleda da danas i nije nešto najbolje odigrao za ovih 45 minuta.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 20 apr 2015, 19:51

Nisam gledao utakmicu, ali budući je izašao u 60-oj mogu misliti da trener nije bio zadovoljan izvedbom..
Jbg :(
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 apr 2015, 19:55

Ma ja vjerujem da će on dobiti poziv za reprezentaciju, pametan je Baždarević, sada ispravlja greške Sušića, a i sljedeće sezone ćemo Mahmuta gledati u LP.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 20 apr 2015, 19:56

I ja kontam da će ga vjerovatno zvati, ima Mahmutović nos za gol a i nije na odmet probati ga, ne bi Meša išao džaba do Češke da ga neće zvati, a opet vjerovatno je odigrao bolje nego Đurić ako ćemo već porediti.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zeljooo13 i 7 gostiju.