I da, vidiš da si stalker

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Mirallas je najvjerovatnije igrac Evertona.Ado1921 je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Nek je se i ovo rijesilo. Sad dovesti Mirallasa, probati Sahina(ako zeli) te jednog u odbranu. Ja prezadovoljan sa ovim rokom. A napokon su se rijesili svi igraci od zadnjeg osvajanja, mozda je ovo trenutak da se nesto osvoji.![]()
![]()
![]()
A jel' Tevez ostao otac kod vas?MoR je napisao/la:Za ozbiljnu priču o fudbalu postoje druga mjesta, a uostalom, kako pisasti ozbiljno kad je OTAC na jednoj temi u danu postao pakaš, na drugoj temi pišu kako će stići Reala i Barcu sa novim pojačanjima, a na ultimativnoj šizofrenoj temi prizivaju Messija u Sterlingu![]()
I da, vidiš da si stalkeršta ti radiš, pratiš šta sve pišem, koliko redova, koliko zareza i uskličnika ?
Tevez nikad nije bio "otac" u Unitedu. Dakle, nikad. Dvije sezone posudbe ne čine legendu, kapitena i simbol kluba. Saberi se malo.chi3llo je napisao/la:A jel' Tevez ostao otac kod vas?MoR je napisao/la:Za ozbiljnu priču o fudbalu postoje druga mjesta, a uostalom, kako pisasti ozbiljno kad je OTAC na jednoj temi u danu postao pakaš, na drugoj temi pišu kako će stići Reala i Barcu sa novim pojačanjima, a na ultimativnoj šizofrenoj temi prizivaju Messija u Sterlingu![]()
I da, vidiš da si stalkeršta ti radiš, pratiš šta sve pišem, koliko redova, koliko zareza i uskličnika ?
Ok, i opet ste se ljutili i dan danas ga pljujete.MoR je napisao/la:Tevez nikad nije bio "otac" u Unitedu. Dakle, nikad. Dvije sezone posudbe ne čine legendu, kapitena i simbol kluba. Saberi se malo.chi3llo je napisao/la:A jel' Tevez ostao otac kod vas?MoR je napisao/la:Za ozbiljnu priču o fudbalu postoje druga mjesta, a uostalom, kako pisasti ozbiljno kad je OTAC na jednoj temi u danu postao pakaš, na drugoj temi pišu kako će stići Reala i Barcu sa novim pojačanjima, a na ultimativnoj šizofrenoj temi prizivaju Messija u Sterlingu![]()
Misliš obratnoMoR je napisao/la:Za ozbiljnu priču o fudbalu postoje druga mjesta, a uostalom, kako pisasti ozbiljno kad je OTAC na jednoj temi u danu postao pakaš, na drugoj temi pišu kako će stići Reala i Barcu sa novim pojačanjima, a na ultimativnoj šizofrenoj temi prizivaju Messija u Sterlingu![]()
Koji si ti paćenik jbt.MoR je napisao/la:Za ozbiljnu priču o fudbalu postoje druga mjesta, a uostalom, kako pisasti ozbiljno kad je OTAC na jednoj temi u danu postao pakaš, na drugoj temi pišu kako će stići Reala i Barcu sa novim pojačanjima, a na ultimativnoj šizofrenoj temi prizivaju Messija u Sterlingu![]()
Da, ja sam paćenikVolimLiverpool je napisao/la:Koji si ti paćenik jbt.MoR je napisao/la:Za ozbiljnu priču o fudbalu postoje druga mjesta, a uostalom, kako pisasti ozbiljno kad je OTAC na jednoj temi u danu postao pakaš, na drugoj temi pišu kako će stići Reala i Barcu sa novim pojačanjima, a na ultimativnoj šizofrenoj temi prizivaju Messija u Sterlingu![]()
uvijek će na forumu biti onih koji nisu tu radi zdrave diskusije (ti si čist primjer) a ja se nadam da će biti više onih koji se bolje razumiju u fudbal i koji znaju šta pišu.
problem je što danas svaka budala ima pravo na svoje mišljenje.Svako ima pravo napisati da će Sterling za 2-3 godine biti novi Messi.Znaš šta je najgore ? Što to nije nerealno.Sve što se piše,ima nekog smisla.
Ja pratim koliko on piše. haha.![]()
eto mene stvarno zanima.ma moram ti valjda pročitati post kada redom čitam postove,šta ću,tvoj preskočit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.